Yeni kara şimşeğim :)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan onat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 14
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,602

onat

Toyota Land Cruiser FJ60
Yer
Bursa
Sonunda aracımı aldım bende.Araç 2.5 benzinli daha kullanamadım bile ilk gördüğüm yerde duruyor araç ilk aşamada jant lastik ve hidrolik direksiyon takılıcak ondan sonrası yavaş yavaş :smiley:

Etiketler

Ynt: Yeni kara şimşeğim :smiley:

Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.Şuan üzerindekiler normal otomobil lastiği o yüzden cılız duruyor baya ilk işim dodik ve lastikler olacak tabi birde jant ozaman değişir havası aracın..

Td5 veya Puma motor dusunuyordunuz diye hatirliyorum, lastik janti motor degisiminden sonra yapsaniz daha uygun olur diye dusunuyorum.

nkurtkaya' Alıntı:
Td5 veya Puma motor dusunuyordunuz diye hatirliyorum, lastik janti motor degisiminden sonra yapsaniz daha uygun olur diye dusunuyorum.

Araç 2.5 benzinli,dizele dönüşümü neredeyse imkansız..
Bu arada hayırlı olsun.

Hayırlı olsun.. Mutlulukla, tebessümle bininiz aracınıza, kazadan beladan uzak....

Muhabbetle,

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.Aracın motoru 2 3ay sonra değişecek ve araçta normal otomobil lastikleri var bir an önce değişmesi lazım yani.Şimdilik diğer tanıdıkların kullandıkları jant lastikten takıcaz federal lastik ölçülerini bilmiyorum tam olarak 3 4güne takarız herhalde fotoları eklerim.Motor konusuna gelince bende benzinli dizele çevrilmiyor diye biliyordum oturduk konuştuk birkaç bilen kişi ile evet dizele göre biraz daha zormuş ama sıkıntı yok bizim için değiştirebiliyoruz yani.

Sen şu motor değişimini yap,yapabilirde altından kalkabilirsen,bizde yaparız belki benim 92 benzinli defendere.Gelişmeleri bekliyoruz..

Ekim gibi başlarız sanırım motor işlerine babamın yurt dışından gelmesini bekliyorum tek başıma kalkamam altından gelişmelerden haberdar ederim.Buarada aracı ben almadan önce zaten üzerinde dizel motor varmış satarken benzinli takmışlar sanırım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,028
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR