KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Korando Sports yok zaten bende ;D
Actyon Sports var dili tutuldu çocuğun
Bugün aradı gene araya sıkıştırdı araba çok rahatmış bilemedik falan filan
Soruyor kaça almıştın vs vs vs... ;D
Karakaçanım ile bir babayiğitin daha önyargılarını kırdık ;D
Biz bu yaz bir abimize Korando Sports aldık,bende de yaklaşık 2.5 senedir Actyon Sports mevcut
Çok kısada olsa sürüş tecrübem oldu;
İlk izlenimim Çok sessiz bir araba hele ki rölantide kontağı 2.kez çevirebilirsiniz gündüz devir saatine bakmadıkça
Süspansiyon konforu,yalıtımı,hızlanması görecelidir ama kendi sınıfına göre ileride özellikle süspansiyon C sınıfının üzerinde emin olabilirsiniz
Actyon Sportslarda entegre anten köpekbalığısırtıydı bunda normal kısa bir anten var tavanda
Sürüşü vs dediğim gibi göreceli olduğu için yanıltıcı olmak istemem inceler ve test sürüşü yaparsanız ne dediğimi anlarsınız
Yalnız bir şeye dikkat edin!
Hardtop ve halftop yani 2 çeşit arka kapamadan birini yaptıracaksanız aracın işlemlerini yaptırırken özellikle belirtin baştan savma iş yapmasınlar bu konuda çok şikayet duydum
Bu neden ile bayiye gelmiş bir kaç araba gördüm araç alırsanız mutlaka arka kapamanın işçiliğine,silikonlanmasına iyice dikakt edin öyle bir taraftan bakınca,öbür taraf görünecek kadar kötü işçilik ile arabanız su dolmasın sonra sök tak araç ve siz rezil olmayın
Net Ssang kullanıcısı ve fikir sahibi olarak düşüncem Ssang çok iyi araba yalnız servisleri kötü değil ama tecrübesiz ve yeni
Yedek parça konusunda bir fikrim yok hiç yedek parça ihtiyacım olmadı
Korando Sports için ilk 10 bin bakımına 230 tl gibi bir rakam istediler sanırım
Actyon Sports içinde 20 bin bakımı 350 tl tuttu
Geçen karter koruma siparişi verdim servise 48 tl
Ben bu aracı soranlara şunu söylüyorum kesinlikle Vasat Çin ve hint arabaları ile karşılaştırmayın
Gidin bayiye test sürüşü isteyin fikir sahibi olun gelin konuşalım..
Hayırlısı neyse o olsun efendim bir nebze fikir sahibi edebildiysem ne mutlu bana...
sayın rotweiler,
her 2 sini de kullanan birisi olarak korando sport ile actyon sport arasında sürüş özelliği veya konforu açısından bir fark mevcut mu?
paylaşırsanız sevinirim.
selamlar