Yeni Üyelere Kısıtlama...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan comrade Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,795

comrade

Ana Kamp
yeni bir üyeyim. burayı rota ararken google aracığılıyla buldum. amacım birkaç rotaya bakıp yakın zamanda yapacağım yürüyüşü rotalandırmaktı fakat üyelerin paylaştığı haritaları ve eklentileri benim gibi yeni üyeler göremiyor. bu demek değildir ki bu siteye yalnız bunun için üye oldum tabiki burda paylaşımlarda bulunmak istiyorum ama yakın zamanda yapacağım bir trekkingi belki de daha tecrübesizce yapacağım. ricam biraz daha paylaşımcı olmanız ve yeni üyeleri kısıtlamamanız. (en azından kısıtlamaları azaltmanız.) :-\

Etiketler
Ynt: Yeni Üyelere Kısıtlama...

comrade' Alıntı:
yeni bir üyeyim. burayı rota ararken google aracığılıyla buldum. amacım birkaç rotaya bakıp yakın zamanda yapacağım yürüyüşü rotalandırmaktı fakat üyelerin paylaştığı haritaları ve eklentileri benim gibi yeni üyeler göremiyor. bu demek değildir ki bu siteye yalnız bunun için üye oldum tabiki burda paylaşımlarda bulunmak istiyorum ama yakın zamanda yapacağım bir trekkingi belki de daha tecrübesizce yapacağım. ricam biraz daha paylaşımcı olmanız ve yeni üyeleri kısıtlamamanız. (en azından kısıtlamaları azaltmanız.) :-\

site üzerine yüklenen fotoları üye olmadan göremezsiniz ama metinleri okuyabilirsiniz. bu doğrultuda kullanabileceğiniz bilgiye zaten sahip olabilir işinize yarıyorsa üye olup fotoları ve ekleride inceleyebilirsiniz ayrıca üye olmak içinde herhangi bir ücrette talep edilmiyor.

Üye olmak sorun değil ki.

Hem forumda kim bilir ne kadar ilginç ve faydalı şeyler bulacaksınız.

comrade' Alıntı:
Yeni üyelerin resim görememe gibi bir kısıtlaması yok sanırım. Bildiğim kadarıyla 20 mesaja kadar sadece özel mesaj atamıyorsunuz.. :smiley:

Sadece özel mesaj kısıtlaması ve profil inceleyememe kısıtlaması vardı.

Hangi sayfalarda sorun ile karşılaştınız ki.?

Üye olmakla bir derdim yok zaten. siteye rastladığıma sevindim ve isteyerek üye oldum ama eke bakamamaktır şikayetim.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=8096.0 bu sayfada kedimerdivenleri diye ek var keşiş adlı arkadaşın yazdığı yazıda linke basınca görüntüleme yetkiniz yok diyor?

comrade' Alıntı:
Üye olmakla bir derdim yok zaten. siteye rastladığıma sevindim ve isteyerek üye oldum ama eke bakamamaktır şikayetim.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=8096.0 bu sayfada kedimerdivenleri diye ek var keşiş adlı arkadaşın yazdığı yazıda linke basınca görüntüleme yetkiniz yok diyor?

eklenen içerik kaldırılmış yetkiyle ilgili bir durum değil

ya 20 mesaj zorunlulugu bana tuhaf gelıyor. sureklı login olup geziniyor okuyorum. durup durup 20 mesaj olsun diye database ie şişirmiyom :smiley: neden üyelere mesaj atamıyacam anlayamadım.

ATMACA53' Alıntı:
ya 20 mesaj zorunlulugu bana tuhaf gelıyor. sureklı login olup geziniyor okuyorum. durup durup 20 mesaj olsun diye database ie şişirmiyom :smiley: neden üyelere mesaj atamıyacam anlayamadım.

Forma üye olmuş ve sıfır mesajla formu hiç incelemeden bana özelden yazıp arabalar hakkında bigi aldı.
Benim için sorun deyil ama o bilgileri formda dolaşarakda bulabilirdi. Uğraşmadan kestirmeden canlı bilgi ;D ;D ;D
Birde bayanlara avatardan bakıp mesaj atanlar var muhtemelen onlar için sıkıntılı bir durum, yoksa sorun olmaz :smiley: ;) :D 8)

hımm mantıklı. ya ben az önce başka bir sitede bi aracın satıldıgını fakat galeride oldugunu gördüm. gezen bilirden yazıştıgım bir arkadaş. dedim nekadar istiyor sorayım kendisine patt mesaj atamazsın diye çıktı karşıma. Bi soralım dedik ne ayıbımızı gördü php de mesaj attırmıyo diye :smiley: teşekkürler. 20 tane mesajım olmalıymış demek.

Bende aynı durumle karşılaştım.Bence bu mesaj atma sayısı yerine,profilini eksiksiz doldurmayana kapalı olsa daha doğru olur.Yani diyelim ki birini rahatsız edeceği düşünülüyor,o zaman eksiksiz profil olursa başka insanları da rahatsız etmeye cesaret edemezler.Eşgal olduğu için kolay şikayet edilebilir ve atılabilir forumdan.Gerçi 20 mesaj olayıda mantıklı en azında siteyi geziyor insanlar ve içeriği ile ilgili bir sürü şey öğreniyor.

s.ozgurturk' Alıntı:
Bende aynı durumle karşılaştım.Bence bu mesaj atma sayısı yerine,profilini eksiksiz doldurmayana kapalı olsa daha doğru olur.Yani diyelim ki birini rahatsız edeceği düşünülüyor,o zaman eksiksiz profil olursa başka insanları da rahatsız etmeye cesaret edemezler.Eşgal olduğu için kolay şikayet edilebilir ve atılabilir forumdan.Gerçi 20 mesaj olayıda mantıklı en azında siteyi geziyor insanlar ve içeriği ile ilgili bir sürü şey öğreniyor.

Merhaba,

Yeni bir profil düzeni hazırlanıyor zaten ve aynen dediğiniz gibi doldurulması gerekli olan alanları doldurmayanlara bir takım kısıtlamalar gelecek. O sistem oturduğunda 20 mesaj kotasını düşürebilir veya tamamen kaldırabiliriz, zaman gösterecek ;) İlginiz için teşekkür ederim.

Sağlıcakla,
Sedat

Sedat Bey öncelikle ben size teşekkür ederim böyle yararlı bir site kurduğunuz için.Dalmaçya sahilleri için gezi planlıyordum ki sitenizle karşılaştım.Değil konsolosluk,eş dost arkadaşlarım bile anlatmasına rağmen sitede okuduğum gezi yazıları resmen bana oraları görmüş kadar canlandırdı zihnimi.Ayrıca extrem sporlar da yaptığım için aradığım herşeyi buldum.Bizde yazılarımızla ve topiklerimizle faydalı olursak ne mutlu bize.

Saygılarımla;

İmdat! Ben de yeni bir üyeyim ve bana gelen özel bir mesaja şu anda cevap verememek gibi bir "sorun"la boğuşuyorum.... Mesajı gönderen ve muhtemelen cevap bekleyen arkadaşın benim hakkımda ne düşünüyor olabileceğini açıkçası düşünmek bile istemiyorum. Napcam şimdi ???

20 mesaj sayısını doldurmaya çalışın lütfen.
Bilginizin olduğu konularda yapıcı yorumlarda bulunmanız gerekir.
Teşekkürler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.