Yeni Üyeyim ve Defender Alma Arefesindeyim

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan grknsnl Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 91
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,993
Ynt: Yeni Üyeyim ve Defender Alma Arefesindeyim

sahibinden com daki 40 000 den 30 000 düşen ilan bütün düşüncelerimi alt üst etti.kaçırılmayacak bir araç gibi duruyor

Etiketler

selamlar grknsnl aslina bakarsan kafa karistirmayacak defender degil o bahsettigin arac ben hergun bakiyorum su anda defender yaptirmiyor olsaydim 30 bini gözüm görmezdi sanirim yani diyecegim duz dizel benim defenderim. komple yeni yaptiriyorum ama emin olki 20 bini geciyor tam anlamiyla toplayim dersen arac fiyatini saymazsan yaklasik mekanik kaporta aksesuar toplam 15 bini gecer buna motor da ekleyince zahmeti zamani islerin ters gitmesi sanayi ustalarinin nazini da ekleyince 30 bin baya bi ucuz geliyor aslinda ama toplamak ta ayri bir zevk bunuda unutmamak gerek ama defender almak zor is kolay gelsin.bu arada o aracin yesili ayri bir güzellik.

verdiğin bilgiler için teşekkür ediyorum.sanada kolay gelsin mükemmel bir iş çıkartacağına eminim resimleri en yakın zaman da görmek dileği ile.
iki haftadır kafayı yicem defender yüzünden.motorumu satmak üzereyim satarsam inşallah olacak bir defenderim.

selamlar grknsnl yaw bu virüs girdiyse tedavisi yok zaten
umarim uygun bir defenderin olur ama aslina bakarsan ben kendi görüsümü soylemek isterim
normal yuruyeni kasasi duzgun siradan bir diesel defender al yavas yavas sindire sindire arastira arastira topla tamamen senin emegin koksun arabada yani defenderin her yerinde baska bir anin olsun
defender karizma bir arac bunu kabul etmek gerek
hadi kolay gelsin

selamlar.siz defendere hangi aşamada başladınız ve şimdiki hali nedir.düz dizelden mi başladınız defenderi nerden aldınız bana kısa bir bilgi verirseniz sevinirim.

gördük takılan standart cj ve xj leri
ben 20 yetele mozotla gitigim yolu cipciler heralde 100 ytl ye gitmiştir bunuda unutma hemşerim

O gaz bize yeter biz onu ruh ile kullanırız
cj 8 si olan bir arkadaşım var arazide beraber benim 25 ytl yaktıgım yerde oda 90 ytl yakmıştı araştırmaya gerek yok beraberdik zate

selamlar ben aracimi duz diesel halinde kaportasi kötü halde yürüyenine biraz masraf edilecek sekilde motoru temiz dosemesi igrenc halde aldim
yaklasik 3-4 aydir ugras icindeyim ama cok keyfi bir is benimkisi bu aralar bitmek uzere motor olayini degistirmek bence baya sonra olur
sunuda belirtmek isterim ki defender siradisi bir yapisi ile ayri bir ruh tasimaktadir ve o basli basina bir arazi araci ve cok cok uzun yol aracidir bunuda kanitlamistir kendileri.
zaten bu zevk meselesi doga meselesi ben jeep almam ama jeep kötü diyemem elbette yani ben siradisi yapim olduguna inanirim defender beni tatmin ediyor herseyiyle neyse bunlar göreceli konular defender hakkinda maliyet bilgileri icinde benim arac tam bittiginde hem isi hem fiyatini size verebilirim sormak istediginiz bisi varsa bildigim kadariylada cevaplarim...

bu arada ben defenderimi izmir tarafindan aldim bu aksam ilk hallerinden bir iki tane size resim gecerim benim sari dev 87 de uretilmis
duz diesel bir arac su anda elektrikcide ve dosemecide boyasi bugun itibari ile bitti toparlaniyor yani

valla izmit malum biliyorsun sanayide iş yaptırmak deveye hendek atlattırmak daha kolay öncelıkle bizdeki 2 defenderide rica minnet kaforta yaptık yürüyen aksam motor bakımı firenler debyaj pompa bunları kendi başımıza yaptık benim tavsiye edebilecegim bi usta yok ama diger izmitli arkadaşlar yardımcı olabilir

grknsnl' Alıntı:
hemşerim bu işi izmitte becerebilirmiyiz.

alacağın aracın kaportası düzgün olsun gerisi için sorun yok,

mekanik konusunda tecrübeli usta sorunu yok, otokarın servisi bile var izmitte ama bizim gözümüz hiç tutmadı servisi o yüzden askeri defenderleri tamir eden ustayı bulduk ve en ufak bir sorunla karşılaşmadan işlerimizi hallettik, (biz diyorum çünkü biz üç arkadaş üçümüzdede defender vardı)

parça konusunda sıkıntı yok, parçayı bugün istiyorsun istanbuldan yarın elinde, (parça tedariki konusunu defender sahibi olduğunda detaylı görüşürüz) ustaya sadece yerine takmak kalıyor ayrıca bugün artık bi çok parçayı bulabiliyorsun sanayide.

döşeme konusunda da hiç bir sorun yok izmitte, zaten yeterince ustalaştılar defender konusunda.

selamlar. Mesut

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,834
Kayıtlı Üye Sayımız
166,939
Kaydolan Son Üyemiz
kgulum

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR