Yeni Yarenim "Kum Grisi 1997 ZJ 5.2 LTD"

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan euzlu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 31
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,846
Ynt: Yeni Yarenim "Kum Grisi 1997 ZJ 5.2 LTD"

Bu sabah gittim ilk iş olarak antifirizimi kontrol ettirip - 37 C'ye ayarlattım : )) ve "245/70/16 Hankook" kar lastiği aldım, şu an Sarıkamış milli parkından geliyorum (saat gece yarısı 01:24) gece gece ne yapıyordun derseniz boynunda sim kartlı vericisi olan 2 adet erişkin kurtlarımızın verilerini tasmalarındaki veri depolarından almak içim VHF bandından iletişim kurmak amacı ile onları arıyordum : ))) bu projemiz basında da sıklıkla yer alıyor son günlerde, yarın saat 3 te CNN Türk'de diğer hekim arkadaşımızın ropörtajı var bu konularla ilgili, neyse yeni lastiklerle fotograflarda bunlar, özellikle yukarıdaki yan fotograf ile yeni lastikli yan fotografı karşılaştırmanızı isterim, bence güzel durdu, ayrıca lastiklere kar ve buzda fren ve rampa kalkışında (4H modunda) iyi not verdim, bilginize...

2011-11-25 13.23.49.jpg

2011-11-25 14.05.13.jpg

Etiketler

Bu sabah gittim ilk iş olarak antifirizimi kontrol ettirip - 37 C'ye ayarlattım : )) ve "245/70/16 Hankook" kar lastiği aldım, şu an Sarıkamış milli parkından geliyorum (saat gece yarısı 01:24) gece gece ne yapıyordun derseniz boynunda sim kartlı vericisi olan 2 adet erişkin kurtlarımızın verilerini tasmalarındaki veri depolarından almak içim VHF bandından iletişim kurmak amacı ile onları arıyordum : ))) bu projemiz basında da sıklıkla yer alıyor son günlerde, yarın saat 3 te CNN Türk'de diğer hekim arkadaşımızın ropörtajı var bu konularla ilgili, neyse yeni lastiklerle fotograflarda bunlar, özellikle yukarıdaki yan fotograf ile yeni lastikli yan fotografı karşılaştırmanızı isterim, bence güzel durdu, ayrıca lastiklere kar ve buzda fren ve rampa kalkışında (4H modunda) iyi not verdim, bilginize...

2011-11-25 13.23.49.jpg

2011-11-25 14.05.13.jpg

sistem hatasından bazı mesaj ve fotograflar çoklu gönderilmiş, kusuruma bakmayın artık gecenin bu saatinde, selamlar...

2011-11-25 13.23.49.jpg

Yeni aracınız hayırlı olsun Erdogan bey..

Agız tadıyla kullanmak nasip olsun..

HAYILI OLSUN GÜLE GÜLE KULLAN BENDE BUNUN AYNI MODEL ANI ÖZELLİKTE YEŞİLİNİ ÜÇ AY ÖNCE ALDIRDIM LASTK KONUSUNA GELİNCE ŞU AN BENİM ARAÇTA KIŞLIK LASTİK OLARAK 245X75X16 EBADINDA LASTİKLER VAR DÖNÜŞLERDE LASTİKLERDE SÜRTME OLUYOR ROT BALANSCI AYAR YAPTIRDK MANEVRASI BİRAZ DARALDI.

muhiddin' Alıntı:
HAYILI OLSUN GÜLE GÜLE KULLAN BENDE BUNUN AYNI MODEL ANI ÖZELLİKTE YEŞİLİNİ ÜÇ AY ÖNCE ALDIRDIM LASTK KONUSUNA GELİNCE ŞU AN BENİM ARAÇTA KIŞLIK LASTİK OLARAK 245X75X16 EBADINDA LASTİKLER VAR DÖNÜŞLERDE LASTİKLERDE SÜRTME OLUYOR ROT BALANSCI AYAR YAPTIRDK MANEVRASI BİRAZ DARALDI.

245/70/16 kullanıyorum kar lastiği olarak, sürtme sorunu 0.5 cm ile davlumbazın ön-iç ucunda oluyordu, onu da 1 cm çapraz traşlayarak davlumbazın o ucunu hallettik..., cümleten kazasız belasız sürüşler dilerim...

Hayrlı uğurlu olsun.Kazasız belasız zevkle kullanmanızı dilerim.
Defenderdan sonra karşılaştırma yaparsanız yorumunuz ne olur?

AKİVA' Alıntı:

çok farlı iki araç, Kars'ta yaşamam ve her ne kadar bu araçlar şahsen kullandığım 2. araçlar olsa bile devamlı bunları kullanmaya meyletmem ve defenderin bu ikilimde inanılmaz yalıtım sorunu olması beni bu değişikliğe itti, öncelikle GC tek araç olarak kullanılacak bir araç,

konfor: muhteşem,

güç; muhteşem,

arazide iş yapabilme durumu: şu an için çok yeterli,

ekonomi: defenderden belki biraz daha fazla ama değer,

keyid; defenderin o orman kaçkını duruşu kadar değil ama kendina ait farklı bir keyfi var aracın, motor sesi de ekstrası,

şimdilik tecrübelerim bunlar, dahasını yaşadıkça paylaşırım buradan..

AYRICA mecburiyet karşısında aldığım bu karardan pişman olmadığımı üstüne basarak söylemeliyim...

Erdoğan bey aracınız hayırlı uğurlu olsun doyulmaz bir zevkle binersiniz inşallah ,frelander,le mukayese edilmez ,süper bir makina.

Merhaba Erdoğan bey,
Yeni aracını güle güle kullan, çamurun bol olsun (kar ve buz temennisine gerek yok onlar zaten sizde bolca var)
Tirebolu limanından sonra bizim limana da uğrasaydınız BEŞİKDÜZÜ LİMANI hani bizim bahçenin dibinde olurda,
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.

içinize sindirsin güle güle kullanın aracı, bu arada kurtların hikayesinin bir kısmını bende okumuştum, umarım onlarda yaban hayatta diledikleri gibi yaşarlar...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,029
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR