sisdagili61' Alıntı:Murat kardeş,
Daryerler için şimdilik çok erken acele etme sizlergibi arkadaşlar bu topraklara lazım.
Kal sağlıcakla
cassandra' Alıntı:Sanki turkuaz rengi bu sulardan çalınmış gibi.Gerçekten suyun rengi böyle mi yoksa ışıktan filan mı?
Karavansız ,çadırla gideceğim oralara,dönüşte karavanı beldibinden (kemer) alıp egeye...meseregan' Alıntı:Ricaederim Bekliyorum Nezaman isterseniz arayabilirsiniz.
Bu arada çekme karavan teriminizi dün farkettim. Biraz zor olabilir bu yolculuk çekme karavanla özelliklede bol yokuşlu ve stablize olan yerlerde. Dönüşlerde falan da zorlana bilirsiniz.
enverdede' Alıntı:Karavansız ,çadırla gideceğim oralara,dönüşte karavanı beldibinden (kemer) alıp egeye...
alihay' Alıntı:Murat bey, gezdiğiniz yerleri bilmekle bereber, bu bölgede işim olmasına rağmen henüz görme fırsatı bulamadım, çok güzel fotoğraflar, paylaşım için teşekkürler,
lizz' Alıntı:Uçuşan su zerrelerine bakılırsa şelale önünde falan olmalısınız,manzara mükemmel.Su derinliği fazla değil miydi? Burada derin değilse bile face deki fotoğraflarınızda yüzerken gördüm sizi derin yerlerde.Biraz çılgın olmak lazım o akıntıda yüzmek için ;D ;D
sisdagili61' Alıntı:Merhaba Murat arkadaşım,
Herşey çok güzel, bulunduğun yaş itibarıyle zaten en güzel günlerdesin hep böyle kal olurmu.
O tarafa yolum düşerse mutlaka görüşürüz.
Kal sağlıcakla.
meseregan' Alıntı:Daha rahat ederiniz böylece.
Ali Bey hiç vakit kaybetmeyin bence. Süper yerler. Haata bir hafta sonu toplucada gidilebilir. Nederiniz Mersin grubu olarak bide reklam yaparız burada![]()