Yerköprü, Ilısu Şelalesi, Gezende Kanyonu Kampı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan meseregan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 173
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 57,313
Ynt: Yerköprü, Ilısu Şelalesi, Gezende Kanyonu Kampı

Sanki turkuaz rengi bu sulardan çalınmış gibi.Gerçekten suyun rengi böyle mi yoksa ışıktan filan mı?

Etiketler

sisdagili61' Alıntı:
Murat kardeş,
Daryerler için şimdilik çok erken acele etme sizlergibi arkadaşlar bu topraklara lazım.
Kal sağlıcakla

Niyazi Abi, Çok serin olur içerisi. Arkeolojik kazılarda lahitlerin içinde çok uyuduk :smiley: Kestireyim dedim biraz rahat durmamış arkadaşlar :smiley::smiley:
Teşekkürederim. Bu ülkeyeasıl sizin gibi bilgili büyüklerimiz lazım ki bizlere yol göstersinler.

cassandra' Alıntı:
Sanki turkuaz rengi bu sulardan çalınmış gibi.Gerçekten suyun rengi böyle mi yoksa ışıktan filan mı?

Suyun rengi kesinlikle böyle. Sebebinin, Suda ki kalker çözüntüsün çok fazla olmasıymış. Kendim araştırmadım. Nederece doğrudur bilmiyorum. Ama insanı mest edecek kadar güzel görünüyor.

Şimdi yükleyeceğim Fotoğrafı arkadaşım çekti. Yaklaşık iki saat hiç kımıldamadan orada oturup suyu izledim ve inan hala oraya gidesim var :smiley:

S6300603.jpg

Evet bu maviye doyum olmaz :smiley: Bu arada bir çınar ağacı geleceğe boy vermekte...

Çok dikkatlisiniz lizz hanım. :smiley:

Bu arada suyun sıcaklığı ile ilgili olarak, Ilısı şelalesinde su cidden çok sğuktu. Bunu yanısıra, yerköprü şelalesi ve gezende kanyonun da Ilısuya göre daha sıcaktı su.

Ilısuda ilk soku atlattıktan sonrauyuşmuş bir şekilde yüzebilirsiniz :smiley::smiley:

DSC_0601.jpg

Uçuşan su zerrelerine bakılırsa şelale önünde falan olmalısınız,manzara mükemmel.Su derinliği fazla değil miydi? Burada derin değilse bile face deki fotoğraflarınızda yüzerken gördüm sizi derin yerlerde.Biraz çılgın olmak lazım o akıntıda yüzmek için ;D ;D

Merhaba Murat arkadaşım,
Herşey çok güzel, bulunduğun yaş itibarıyle zaten en güzel günlerdesin hep böyle kal olurmu.
O tarafa yolum düşerse mutlaka görüşürüz.
Kal sağlıcakla.

Ricaederim Bekliyorum Nezaman isterseniz arayabilirsiniz.

Bu arada çekme karavan teriminizi dün farkettim. Biraz zor olabilir bu yolculuk çekme karavanla özelliklede bol yokuşlu ve stablize olan yerlerde. Dönüşlerde falan da zorlana bilirsiniz.

Murat bey, gezdiğiniz yerleri bilmekle bereber, bu bölgede işim olmasına rağmen henüz görme fırsatı bulamadım, çok güzel fotoğraflar, paylaşım için teşekkürler,

meseregan' Alıntı:
Ricaederim Bekliyorum Nezaman isterseniz arayabilirsiniz.

Bu arada çekme karavan teriminizi dün farkettim. Biraz zor olabilir bu yolculuk çekme karavanla özelliklede bol yokuşlu ve stablize olan yerlerde. Dönüşlerde falan da zorlana bilirsiniz.
Karavansız ,çadırla gideceğim oralara,dönüşte karavanı beldibinden (kemer) alıp egeye...

enverdede' Alıntı:
Karavansız ,çadırla gideceğim oralara,dönüşte karavanı beldibinden (kemer) alıp egeye...

Daha rahat ederiniz böylece.
alihay' Alıntı:
Murat bey, gezdiğiniz yerleri bilmekle bereber, bu bölgede işim olmasına rağmen henüz görme fırsatı bulamadım, çok güzel fotoğraflar, paylaşım için teşekkürler,

Ali Bey hiç vakit kaybetmeyin bence. Süper yerler. Haata bir hafta sonu toplucada gidilebilir. Nederiniz Mersin grubu olarak bide reklam yaparız burada :smiley::smiley::smiley:

lizz' Alıntı:
Uçuşan su zerrelerine bakılırsa şelale önünde falan olmalısınız,manzara mükemmel.Su derinliği fazla değil miydi? Burada derin değilse bile face deki fotoğraflarınızda yüzerken gördüm sizi derin yerlerde.Biraz çılgın olmak lazım o akıntıda yüzmek için ;D ;D

Evet Lizz Hanım. Bulunduğum yerden bir kaç adım ötede suyun değinliği artıyor. Şelaleye doğru yaklaştıkça da su çekiyor biraz.

Eburalara kadar gelmişim az biraz adrenalini çok görmeyim bana lütfen :smiley::smiley::smiley:

sisdagili61' Alıntı:
Merhaba Murat arkadaşım,
Herşey çok güzel, bulunduğun yaş itibarıyle zaten en güzel günlerdesin hep böyle kal olurmu.
O tarafa yolum düşerse mutlaka görüşürüz.
Kal sağlıcakla.

Niyazi abi Teşekkürederim. Mutlaka beklerim.

meseregan' Alıntı:
Daha rahat ederiniz böylece.
Ali Bey hiç vakit kaybetmeyin bence. Süper yerler. Haata bir hafta sonu toplucada gidilebilir. Nederiniz Mersin grubu olarak bide reklam yaparız burada :smiley::smiley::smiley:

Güzel olur murat bey, iyi bir organizasyon yapalım artık

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,095
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR