KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Geçen gün star ana haber de bu aracı görmüstüm. bugunde internette vidyosunu bulup sizlerle paylaşmak istedim. eskisehirde bir firma ünimoga benzeyen 4x4 arac üretmiş yorum sizin
Benim çok hoşuma gitti...İnşallah başarırlar. Bu zaten test kasası, piyasaya çıkacak olan model daha sempatik...
Devrimde olduğu gibi millet olur olmaz dalga geçerse ikinci bir Devrim olması kaçınılmaz
ben bu aracı biraz daha yakından inceledim. videoda gorule sarı arac test için yapılan derme catma bir kabin. gercekte piyasaya surulecek olanın aracta videoda arka planda kırmızı renkte olanı onun çok hos bir goruntusu var ancak yaklasma acısı tampon yuzunden yetersiz kalmıs. on tamponu cok yere yakındı. aracta iveco motoru kullanılıyormus. aracı biraz ucuza malederlerse ve yuksek kar marjı gutmezlerse bu arac ilk etapta beklenenden fazla satılabilir. sizlerin dedigi gibi karadeniz bolgesi için bu arac çok ideal ve biz offroad severler içinde ünimoga binmek için devletten emekli olmalarını beklemeyiz. tatmin edici duzeyde arazi performansı olursa bizlerde bu aracı hobi amaclı alabiliriz. arac çift kabinli olarakta piyasaya cıkarsa askeriye belediyeler ve kamuda satılabilir.
evet öyle videodaki pek görünüşü hoşuma gitmedi ama şu muhabirin arkasındaki hoşuma gitti yapısı dediğin gibi biraz ucuz ve sağlam bişi olursa çok fazla tutulur bu araçlar ! : )