Grip sebebi ile Perşembe-Cuma-Cumartesi ilaç alıp dinlendim, Pazar günü bişiler yapmak lazım diyerek çok özlediğim kuçu'ya atlayıp (Vitara/Kuçu) Ömerli ormanlarında aldım soluğu. 2 Haftadır biryerlere çıkamadım, 3. hafta hastalık derken yeter artık... diyerek depoyu fulleyip kendimi yolda buldum. Hava kapalı yer yer yağmur vardı (ohhh). Trafik bile keyfimi kaçıramadı.. Yayıldım kuçunun koltuğuna ince bir müzik, portakal suyu (hastayız ya) ohh yok benden güzeli. 
Gezi güzergahını da unutmadık, gogledan baktık hemen, Mustafa abi kızar sonra
Uygun bir noktadan eski Şile yoluna sapmak, yıllardır bizi Şile'ye taşıyan bu vefalı yolun son durumunu görmek, biraz nostalji yapmak istedim.
Buradan eski yola giriş yaparak ilerledim. Uzun yıllar Şile'ye defalarca gidip geldim, kaç motor eskittim, anılar filan dereken ilerledim.
Bu yolculuk gayet "on-road" ve düzgün zeminlerde efendi efendi gezi şeklinde geçilmiştir. Off-road anlamında
bir çabamız olmamıştır. 
Gerçi arada ufak tefek engeller de yok değildi ama olur okadar.
Ahaanda geçtim galibaaa.
Gezi güzergahını da unutmadık, gogledan baktık hemen, Mustafa abi kızar sonra
Uygun bir noktadan eski Şile yoluna sapmak, yıllardır bizi Şile'ye taşıyan bu vefalı yolun son durumunu görmek, biraz nostalji yapmak istedim.
Buradan eski yola giriş yaparak ilerledim. Uzun yıllar Şile'ye defalarca gidip geldim, kaç motor eskittim, anılar filan dereken ilerledim.
Bu yolculuk gayet "on-road" ve düzgün zeminlerde efendi efendi gezi şeklinde geçilmiştir. Off-road anlamında
Gerçi arada ufak tefek engeller de yok değildi ama olur okadar.
Ahaanda geçtim galibaaa.