fissek' Alıntı:Vaybe çamura bak,güzel zaman geçirmişsiniz.Burak nasıl kıyıcan satmaya bunu,40 la yaptılarını 100 le yapabilecen mi.
Ahmet abi ninde maşallahı var,her hafta sonu arazide.![]()
aman dilini ısır Recepciğim...sağında solunda tahtada varsa vur..... ;D ;D..geçen seneden bu yana Sünnet Gölü dışında bir sizin oraya geldi, o da buluşma diye...onun dışında yok bahçe, yok okul diye ha bire birşeyler çıkarıp gelmiyordu... ;D iki haftada gördük ki dostluğunu , muhabbeti özlemişiz....bundan sonra kaçarı yok...evini de öğrendim artık, sabah erkenden kamp kurar alır giderim...fissek' Alıntı:Vaybe çamura bak,güzel zaman geçirmişsiniz.Burak nasıl kıyıcan satmaya bunu,40 la yaptılarını 100 le yapabilecen mi.
Ahmet abi ninde maşallahı var,her hafta sonu arazide.![]()
Bakkan' Alıntı:Recep abi insan kıyamıyor ama napalım duygusal durumlar. :'( :'(
İkisininde yeri ayrı, benim şartlarımda 40 la yaptığımı 100 le, 100 le yaptığımı 40 ile yapamam.
Aman diyim abi o zaman,bilmiyodum.olcaytogezer' Alıntı:aman dilini ısır Recepciğim...sağında solunda tahtada varsa vur..... ;D ;D..geçen seneden bu yana Sünnet Gölü dışında bir sizin oraya geldi, o da buluşma diye...onun dışında yok bahçe, yok okul diye ha bire birşeyler çıkarıp gelmiyordu... ;D iki haftada gördük ki dostluğunu , muhabbeti özlemişiz....bundan sonra kaçarı yok...evini de öğrendim artık, sabah erkenden kamp kurar alır giderim...![]()
kesinlikle....fissek' Alıntı:Aman diyim abi o zaman,bilmiyodum.
Ama Ahmet abi çok pozitif,onunla arkadaşlık yapmak çok keyifli.![]()
;D ;D ;D ;D Ahmet abim bizleri yalnız bırakmaz zaten elinden geldiğince ya ;Dolcaytogezer' Alıntı:kesinlikle....
zaten başımızda bir büyük olması lazım her zaman...dur çüş demesi için bizlere... ;D
bsayil' Alıntı:;D ;D ;D ;D Ahmet abim bizleri yalnız bırakmaz zaten elinden geldiğince ya ;D
fissek' Alıntı:Aman diyim abi o zaman,bilmiyodum.
Ama Ahmet abi çok pozitif,onunla arkadaşlık yapmak çok keyifli.![]()
olcaytogezer' Alıntı:aman dilini ısır Recepciğim...sağında solunda tahtada varsa vur..... ;D ;D..geçen seneden bu yana Sünnet Gölü dışında bir sizin oraya geldi, o da buluşma diye...onun dışında yok bahçe, yok okul diye ha bire birşeyler çıkarıp gelmiyordu... ;D iki haftada gördük ki dostluğunu , muhabbeti özlemişiz....bundan sonra kaçarı yok...evini de öğrendim artık, sabah erkenden kamp kurar alır giderim...![]()
Abim benim,en kısa zamanda görüşürüz inşallah.aozturk' Alıntı:Recepciğim hissedilenler karşılıklı olduğu için bu keyfi alıyoruz birlikte kardeş...
vadili' Alıntı:Selam arkadaşlar,
Hepinize iyi haftalar ve mesailer diliyorum.
Ahmet kardeşim fotoğrafları bekliyoruz
fissek' Alıntı:Abim benim,en kısa zamanda görüşürüz inşallah.![]()