Yeşilvadi Buluşması - 2

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vadili Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 117
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,679
Ynt: Yeşilvadi Buluşması - 2

Vaybe çamura bak,güzel zaman geçirmişsiniz. :smiley: Burak nasıl kıyıcan satmaya bunu,40 la yaptılarını 100 le yapabilecen mi.
Ahmet abi ninde maşallahı var,her hafta sonu arazide. ;)

Etiketler

Recep abi insan kıyamıyor ama napalım duygusal durumlar. :'( :'(
İkisininde yeri ayrı, benim şartlarımda 40 la yaptığımı 100 le, 100 le yaptığımı 40 ile yapamam.

fissek' Alıntı:
Vaybe çamura bak,güzel zaman geçirmişsiniz. :smiley: Burak nasıl kıyıcan satmaya bunu,40 la yaptılarını 100 le yapabilecen mi.

fissek' Alıntı:
aman dilini ısır Recepciğim...sağında solunda tahtada varsa vur..... ;D ;D..geçen seneden bu yana Sünnet Gölü dışında bir sizin oraya geldi, o da buluşma diye...onun dışında yok bahçe, yok okul diye ha bire birşeyler çıkarıp gelmiyordu... ;D iki haftada gördük ki dostluğunu , muhabbeti özlemişiz....bundan sonra kaçarı yok...evini de öğrendim artık, sabah erkenden kamp kurar alır giderim... ;)

Bakkan' Alıntı:
Recep abi insan kıyamıyor ama napalım duygusal durumlar. :'( :'(
İkisininde yeri ayrı, benim şartlarımda 40 la yaptığımı 100 le, 100 le yaptığımı 40 ile yapamam.

Doğru söylüyorsun,bende de durum aynı,Hilüx ü kıyıpta veremiyorum,ona yaptığım işkenceye hicbir araba dayanamaz. :smiley:

olcaytogezer' Alıntı:
aman dilini ısır Recepciğim...sağında solunda tahtada varsa vur..... ;D ;D..geçen seneden bu yana Sünnet Gölü dışında bir sizin oraya geldi, o da buluşma diye...onun dışında yok bahçe, yok okul diye ha bire birşeyler çıkarıp gelmiyordu... ;D iki haftada gördük ki dostluğunu , muhabbeti özlemişiz....bundan sonra kaçarı yok...evini de öğrendim artık, sabah erkenden kamp kurar alır giderim... ;)
Aman diyim abi o zaman,bilmiyodum. ;)
Ama Ahmet abi çok pozitif,onunla arkadaşlık yapmak çok keyifli. :smiley:

fissek' Alıntı:
kesinlikle....

zaten başımızda bir büyük olması lazım her zaman...dur çüş demesi için bizlere... ;D

olcaytogezer' Alıntı:
kesinlikle....

zaten başımızda bir büyük olması lazım her zaman...dur çüş demesi için bizlere... ;D
;D ;D ;D ;D Ahmet abim bizleri yalnız bırakmaz zaten elinden geldiğince ya ;D

Can dostlar herşey sizler ile güzel bende birlikteyken müthiş keyf alıyorum . Gerçekten böyle naciz dostluklar kardeşlikler artık günümüz de ender bulunabilen değerler , kıymetini bilelim , hepinizi çok seviyorum. :D :D :D

fissek' Alıntı:

Recepciğim hissedilenler karşılıklı olduğu için bu keyfi alıyoruz birlikte kardeş...

olcaytogezer' Alıntı:

Olcayto gel arkadaşım gel sizler ile her yola varım :D :D :D

Selam arkadaşlar,
Hepinize iyi haftalar ve mesailer diliyorum.
Ahmet kardeşim fotoğrafları bekliyoruz

Öncelikle Yeşilvadi 'de bize ev sahipliği yapan arkadaşımız Ömer Bey ve eşi Asuman hanıma Suzan teyzemize ve Haydar abimize göstermiş oldukları dostluk ve arkadaşlık için sonsuz teşekkürler onlar ile tanışmış olmaktan son derece mutluyum.
İnşallah bundan sonrada birlikte geçireceğimiz güzel günlerimiz olacak :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,922
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx

Çevrimiçi üyeler

Geri