Yıllanmış CJ

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yunusure Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,144

yunusure

commercial diver
Mesajlar
290
Tepkime Puanı
1
Yer
izmir
Evet arkadaşlar uzun yıllardan beri güneş yüzünü çok nadir gören bir CJ sizlerle paylaşmak istedin.11 yıldan beri çalıştığım firmanın deposunda yatan bir jeep.
Bugün sağlam bir akü ve bir bidon benzinle açık havada harikalar yarattı. ;D.En son 2 sene önce komple boyandı.Koltukları,direksiyon simidi ve konsoldaki düğmeleri değiştirildi.Ve tekrar taki bu güne kadar kapalı yerde uyudu ;D.Modelini hatırlıyamıyorum.Fakat km si 583000 de :D.

DSCF0103.jpg


DSCF0105.jpg


DSCF0109.jpg


DSCF0113.jpg


DSCF0118.jpg
 

Etiketler

Ynt: Yıllanmış CJ

evedilaz' Alıntı:
belliki çok orjinal bi makine kimin neden uyumakda terkedilmiş görüntüsü var sanki yazık yaa
Bu jeepin kaderi bu sanırım.Bizim firma sahibi bu aracı arkadaşından aldığında,bizim fabrikanın arkasındaki depodada yatıyodu. ;D
 







Ynt: Yıllanmış CJ

önce iyi bir usta lazım size.güvendiğiniz ustayı bulduktan sonra komple bir mekanik bakım gerekli.gösterceğiniz ilgiyi size fazlasıyla geri verecektir.ben tüm yedek parçalarını ulus otodan temin ediyorum ve çok memnunum.tlefonlarını aşağıda yazıyorum.alirıza veya mustafa abiyle temas kurarsanız size her hususta yardımcı olurlar.tel.0212 238 03 50 ---0212 328 40 13
 





Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,843
Mesajlar
1,531,500
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen

Çevrimiçi üyeler



Geri
Üst