KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Valla Bülent Abi daha tam yerleşemedik desem yeridir. Hafta içi iş, hafta sonu gezmece, işler kaldı. Sanırım bu haftasonu Özlem beni evde çalıştırcak.
:'(
red34' Alıntı:
yaw sabah sabah Burak kardeşimi sıkıştırmayın bakim.... ev taşımak kadar lanet bir iş varmıdır ya....
haklıda Burak ev ayakta olunca insan sinirleniyor ....aradığın birşeyi bulamıyorsun deli oluyorsun sana iyi çalışmalar diliyorum .... işleri çabuk hallet süremiz kısalıyor iğneadaya kadar işler bitsin...
Valla Bülent abi doğru söylüyorsun da her halde bu işlere en çok sevinen ben oluyorum ;D
Çünkü ne zaman birileri yeni eve taşınsa, yeni bir evlllik olsa beyaz eşya ihtiyacı öyle veya böyle çıkıyor, ben de dua ediyorum aman bize gelse diye
(bu aralar işler çok durgun da :-\)
Abi ev yerleşse bile evde beni deli eden bir yardımcımız var. Açıkta gördüğü şeyi bir yere tıkıyo. Ondan sonra araki bulasın. On kere söyle 11 de yine aynı. Kabus gibi
red34' Alıntı:
haklıda Burak ev ayakta olunca insan sinirleniyor ....aradığın birşeyi bulamıyorsun deli oluyorsun sana iyi çalışmalar diliyorum .... işleri çabuk hallet süremiz kısalıyor iğneadaya kadar işler bitsin...
DHL ana depoya gittim dün çekime, kimlik alıp kimlik birakılacak yerde girerkende çıkarkende güvenlikler bir koştuki bana inanamadım ;D ;D ;D normalde inip kendim gidip alirdim kiçini oynatmazdi adamlar ;D ;D ;D
muharrem sende haklısın ya....piyasa bir felaket hele sizin işlerde doğrudur .....alacak olan bile erteliyor bu beyaz eşya işini ....bu arada bosch un araba için buzdolabı varmı acaba..? piyasayı hareketlendirelim biraz....
muharrem sende haklısın ya....piyasa bir felaket hele sizin işlerde doğrudur .....alacak olan bile erteliyor bu beyaz eşya işini ....bu arada bosch un araba için buzdolabı varmı acaba..? piyasayı hareketlendirelim biraz....
bülent abi.. sen dolap işini kafana takma... akşam ben kuzenle konuştum.. cmt bi yere gidicez... büyük ihtimal kendi dolabımızı kendimiz yapacağız... bagajda ölü alan kalmasın diye 3d çizim yapıp imal ettiricem... koltukları söktüm ya ben arkada... mesela orası ölü alan... onuda içine alan, aslan gibi soğutan bir sistem yapıcam... 220 v çalışan.. panik yok... yaza daha var... ;D ;D
bi ihtimal kasarsam haftaya iğneadaya bile yetiştirebilirim...