KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Cem saol kardeşim zaten sen olduktan sonra benim korkmama sebep yok....evelallah sen bana yol açarsın ormanda...... işte bu sebepten ötürü senide ormanlardan sorumlu devlet bakanı yapıyorum..... ;D
arkadaşlar mayıs programı ile ilgili olarak ne düşünüyorsunuz .. ??? 2 mayıs belli ondan sonra asos ve çanakkale gezileri var biliyorsunuz ve bu rotalar hep 2 günlük yada cuma akşamından cıkılacak rotalar ...bununla ilgili fikirlerinizide duymak istiyorum .... asos tahminimce haziran başına kalıyor hadi bakalım konuşmaya başlıyalım .....ben sıralama yapayım isterseniz.... 2 mayıs yalıköy/ıstranca.... mayıs sonu yada haziran başı ASOS..... aralarda da zaten sağa sola gideriz....öncelikli olarak nereye gitmek istiyorsunuz... ???
kaptan, mayıs sonu mantıklı bir seçim... en azından havalar ısınmı olacak. ama cuma akşam çıkmak gerekecek. yol 450 km. ya direk asos yapıcaz.. biraz deniz biraz gezi yapacağız. yada olcaytonun daha önceden dediği gibi.. cuma gece çanakkale, cmt şehitlik ve cmt asos yatış... ama yorucu olduğunu belirteyim.. arada tatil olacak bir zaman varsa 3 günlük program yakışır. ;D ;D
yada araç sayısını azaltacağız... yani her araçta 2 aile modeli...
yok canım herkes kendi arabasıyla gelir gerek yok....çanakkale programı ayrı bir rotadır onu karıştırmayalım bence......sizlere asıl sürprizim eylül ve kasım aylarında olacak....eylülde 4 gün kasımda tam 10 gün program var veeee ben çalışıyorummmm...... ;D ASOS için ortak bir tarih belirlememiz lazım .....buyrun dinliyorum sizleri.............
gezilerimiz eşli Aydın bey....gecen seferde söylediğim gibi grup kararı olarak 8 arabayla sınırlıyız onun için kusura bakmayın .....yanlış anlamalara sebep olmak istemeyiz......bu aldığımız karar yaptığımız deneme gezilerinde olur olmaz hareketlerde bulunanları görünce kesinleşti .....
bence sen ön arastırmalara başla Mert.....ne nerede ne kadar ... ona göre bir yol haritası cıkarırız.benim aklıma gelen ASOS a giderken gece off-road u yapalım derim sabaha kadar kaybolur kaybolur debeleniriz.... ;D ve bence bayada zevkli olur cocuklar ne derler acaba.... ???