KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
eeeee...hiç biriniz bundan sonra bana bir laf etmesin...hele de Cem....birader senin rengin ne renk.....trakya seni bozdu ya ...iyi gelmedi...hele LR'ye çektirmek.....
Kürşad,..hani LR'den başka araç tanımıyordun...noooldu...ama son zamanlarda sinyaller gelmeye başlamıştı...anlamadık....Suzi falan.... : : :
abi haber basın camiasına bomba gibi düştü... olcayto bey şu an yan kuruluşumuz olan yiyenbilirde açıklamalarını yapıyor... taziye mesajları haber servisimize yağıyor resmen... ;D ;D
abi bu gezi hem inanılmaz tecrübe kattı bize hemde saflarımıza arkadas cekmemızı sagladı. bak bı gezıde adamın fıkrı degıstı ;D ;D ;D ;D ;D gordukı cem kardesımde suprızlerı bıtek landcılar yapar
ne demişler, büyük lokma yut, büyük laf etme.... ;D ;D
ikisi de kendi araçları için fanatiklerdi de ondan yazdım.. :
Cem, aileden seni afaroz edecekler mi....ne dersin....özellikle kayınbiraderin ve Gevher....battılarmı artık sana çektirmezler kendilerini, sen battınmı da üzerine toprak atarlar bu durumda.... ;D ;D
ne demişler, büyük lokma yut, büyük laf etme.... ;D ;D
ikisi de kendi araçları için fanatiklerdi de ondan yazdım.. :
Cem, aileden seni afaroz edecekler mi....ne dersin....özellikle kayınbiraderin ve Gevher....battılarmı artık sana çektirmezler kendilerini, sen battınmı da üzerine toprak atarlar bu durumda.... ;D ;D
Burak kardeşim acil serviste kontrol altına alındı ..... ;D haberlere yetişemiyoruz sayın dinleyiciler....daha evvel böyle birşey ne görüldü ne duyuldu bizi izlemeye devam edin....
yok Burakçığım, Mert benle veya Tolga ile takas yapacak....sonra kendi içimizde çeviririz...ele mi vereleim... ;D ;D at , avrat, silah...çağın atı araba olduğuna göre...ele falan veremeyiz...böylelikle herkes her arabayı kullanmış ve fikir sahibi olmuş olur.... ;D
abicim adam cumadan beri uyumuyor.... cumartesi günü beni önden yolladı birkaç yere... baktı ben çıkıyorum keçi gibi... baktı aytuğ çıkıyor keçi gibi... ne kilit var ne başka bişi... uyuyamadı... dayanamadı... artık para harcamasına gerek yok... al land rover ı çık araziye... kilit milit hikaye... ;D ;D ;D
al işte şimdide japon borsası karıştı...... ;D sayın izleyiciler bu haberden sonra bütün borsalar düşme eğilimine girdi..... paniğin önüne gecilmeye calışılıyor.....