KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
evetttt arkadaşlar ...4/5/6 haziran off-road gezimizin genel hatları ortaya cıkıyor kısa bir süre sonra programı sizlere sunacağım....ben öncelikle gelecek olan arkadaşları şöyle bir duymak istiyorum buyrun bekliyorum..... liste yapalım.... geniş acıklama daha sonra .....
tesisi zaten kapattık yerimiz deniz kenarında sessiz ve güzel bir yer....tam bize göre....gündüz gezi ve off-road gecede eğlence....şimdilik bu kadar başka ipucu yok.....
yapacağımız gezi ağırlıklı olarak turistik gezi olacaktır gittimiz yerlerde ormana dalabilir batabiliriz tabii ıslak alan bulursak.... ama yok beni kesmedi derseniz gece denize girmek serbesttir.... ;D
kalacağımız yer Mert kardeşim tarafından ayarlanmıştır.oda fiyatları kişi başı 60 tl dir ...sabah serpme köy kahvaltısı ( ne demekse.. ;D ) ve akşam yemeği dahildir....yemek menüsü isteğimize göre ayarlanacaktır ...vs.vs....team 34 ekibinin acilen listeyi tamamlaması gerekmektedir arz ederim.... ;D bende listeye göre gezi programını ayarlayacağım......
BURAK cım yer ASOS aşagı yukarı 500 km tutuyor ....rota olarakta 2 hat var 1.cisi bursa...karacabey ...bandırma...çanakkale üzerinden asos yada bursa.. balıkesir..havran ve körfezden asos olabilir....duruma göre karar veririz artık .....
Abi bizim Özlem le Duru için biraz uzun bir rota, malum FJ40 da biraz hırpalanıyorlar. Muhtemelen gelmek istemeyecekler. Ama harika olacağından hiç şüphem yok. Akşam bir konuşayım.
red34' Alıntı:
BURAK cım yer ASOS aşagı yukarı 500 km tutuyor ....rota olarakta 2 hat var 1.cisi bursa...karacabey ...bandırma...çanakkale üzerinden asos yada bursa.. balıkesir..havran ve körfezden asos olabilir....duruma göre karar veririz artık .....
Bülent abi, Burak....
Bir yol daha buldum, tabi feribot saatlerinin uyması koşuluyla...Feribot ile Bandırma'ya geçiş...daha sonra Bandırma - Biga - Çan - Bayramiç - Ayvacık yolu ile Behramkale'ye (Asos) iniş .....bu yol 221 km tutuyor..
Benim FJ40 LPG li olduğu için kapalı feribota binemiyor :'( :'(
olcaytogezer' Alıntı:
Bülent abi, Burak....
Bir yol daha buldum, tabi feribot saatlerinin uyması koşuluyla...Feribot ile Bandırma'ya geçiş...daha sonra Bandırma - Biga - Çan - Bayramiç - Ayvacık yolu ile Behramkale'ye (Asos) iniş .....bu yol 221 km tutuyor..
valla ben pek binmedim ayağımı yerden kesmiyorum ama sizi orada beklerim... güvenmiyorum o heriflere ben ama sizi susurlukta beklerim ben farketmez nasıl olsa sizden önce giderim ben oraya..