KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Tolga kardeeeşşşş.... asosa suzi ile gel olur mu? bilet aldık... perşembe sabah uçuyoruz... cuma öğleden sonra deniz çıkışı, sen ben cem yol keşfine gideriz... bizi sensiz ve suzisiz bırakma
yok 4 saat falan değil... eğer yanılmıyorsam 300 km bile yol yok ordan sonra... 2 güzergah var.. hangisi kısa ve hızlıysa ordan gideriz... ona bakıcam birazdan... zaten gazlamadan gidicez... ben bağlicam cruise'a arabayı.. 100 km sabit hızla gideriz.. sen ve olcaytoyu yormaya gerek yok... 2 disco 2 suzi gideriz canım benim... seni ve olcaytoyu hayatta geride bırakmam ben... cemde bırakmaz...
rmz arabayı denedık tepeye cıkarttık ındırdık tık yok felaket cıkıyor ınıyorda bır ara devırıyorduk galıbada neyse ama saglam aksılasyon var aracta mert le gorduk bırazda aklımız cıktı
rmz arabayı denedık tepeye cıkarttık ındırdık tık yok felaket cıkıyor ınıyorda bır ara devırıyorduk galıbada neyse ama saglam aksılasyon var aracta mert le gorduk bırazda aklımız cıktı
ya abı onu bılmıycek ne var ben bılıyorum onlar bılmıyor egıtım yok adamlarda ben arabada degıldım aksı kopartırken ben resım cekıyordum bır baktım kılıtler devredeyken adam u cızıyor dur yapma dememe ragmen daha dogrusu kıcımı yırttım onlerı kapa dıye mal devam etti aksı kesene kadar ondan sonra kapadı ama aks kucaktaydı abı ben bunu bılıyorsam o hatım etmesı lazımdı ya okuzzz ler