Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 300,366

Etiketler
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

abi beğenmek mesele değil ;D mesele ona verecek parayı bulabılmekte yeğen ;D

Tolga kardeeeşşşş.... asosa suzi ile gel olur mu? bilet aldık... perşembe sabah uçuyoruz... cuma öğleden sonra deniz çıkışı, sen ben cem yol keşfine gideriz... bizi sensiz ve suzisiz bırakma ;) ;)

patriot u deneseydık bi ;D on orta arka kılıt war alette ;D

toyota gıbı ıste kursat abı her taraf kılıt ;D

valla tolgam olurda... orasıda kayalık... bişi olur falan... bizim arabalarda yine koruma falan var... sonra oyarlar seni... ;D

ulan sizde warya bnm arabalarıma bok atmaya bayılıyosunuz ;D neyse suzukiyle gelırım olmadı nasılsa ferıbotla gıdıcez 4 saat falan yol yapıcaz heralde

yok 4 saat falan değil... eğer yanılmıyorsam 300 km bile yol yok ordan sonra... 2 güzergah var.. hangisi kısa ve hızlıysa ordan gideriz... ona bakıcam birazdan... zaten gazlamadan gidicez... ben bağlicam cruise'a arabayı.. 100 km sabit hızla gideriz.. sen ve olcaytoyu yormaya gerek yok... 2 disco 2 suzi gideriz canım benim... ;) ;) seni ve olcaytoyu hayatta geride bırakmam ben... cemde bırakmaz... ;)

cemtascioglu' Alıntı:
rmz arabayı denedık tepeye cıkarttık ındırdık tık yok felaket cıkıyor ınıyorda bır ara devırıyorduk galıbada neyse ama saglam aksılasyon var aracta mert le gorduk bırazda aklımız cıktı

hayirli olsun Cem , on kilitle neler yapmamak gerektiginide sana gostermis oldular bir uygulama ile ;D ;D ;D

Tempus' Alıntı:
hayirli olsun Cem , on kilitle neler yapmamak gerektiginide sana gostermis oldular bir uygulama ile ;D ;D ;D

ya abı onu bılmıycek ne var ben bılıyorum onlar bılmıyor egıtım yok adamlarda ben arabada degıldım aksı kopartırken ben resım cekıyordum bır baktım kılıtler devredeyken adam u cızıyor dur yapma dememe ragmen daha dogrusu kıcımı yırttım onlerı kapa dıye mal devam etti aksı kesene kadar ondan sonra kapadı ama aks kucaktaydı abı ben bunu bılıyorsam o hatım etmesı lazımdı ya okuzzz ler

.burda tepeye cıktıktan sonra kılıtı kapamadan hemde asfaltta u cektı mal

IMG_0384.jpg

IMG_0384.jpg

IMG_0382.jpg

IMG_0383.jpg

IMG_0381.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,073
Kayıtlı Üye Sayımız
166,822
Kaydolan Son Üyemiz
burhand

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR