Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 338,020
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

valla kufr konusunda sıkıntı cekenler bir bilseler bnm etiğim kufurleri mesela galatasarayın maclarına gittiğimde kapalıdaki erkekler utanırdı ;D
ozaman ben burdan hepinizin hanımlarını haftaya erkeksiz offroad duzenlemeye davet ediyorum:smiley:) valla 21. yuz yılda kadın erkek ayrımına maruz kaldım olmazki ama olmazliiii:smiley:)
Beylerin arabalarını alıp biz cıkalım bide bir hafta sonu ;D ;D ;D
Şaka bir yana ben bir tolga ile pazarlıpa ötürayım ;D nezamandır hayır dediği ve benim çok istediğim bir şey vardı ona evet derse erkek erkege rahat rahat offroad yaparsınız ;D ;D ;D

Etiketler

GevherK' Alıntı:
valla kufr konusunda sıkıntı cekenler bir bilseler bnm etiğim kufurleri mesela galatasarayın maclarına gittiğimde kapalıdaki erkekler utanırdı ;D
ozaman ben burdan hepinizin hanımlarını haftaya erkeksiz offroad duzenlemeye davet ediyorum:smiley:) valla 21. yuz yılda kadın erkek ayrımına maruz kaldım olmazki ama olmazliiii:smiley:)
Beylerin arabalarını alıp biz cıkalım bide bir hafta sonu ;D ;D ;D
Şaka bir yana ben bir tolga ile pazarlıpa ötürayım ;D nezamandır hayır dediği ve benim çok istediğim bir şey vardı ona evet derse erkek erkege rahat rahat offroad yaparsınız ;D ;D ;D
bence de Gevher, bir pazarlığa otur bakalım, kutlamayı bir gün sonraya alırsan belki daha karlı çıkarsın....pazat günü Tolga'yı azad et...zaten kazık ;D ;D kadar adam olmuş...yaş günü partisi de neymiş..bir gün sonra da kutlanabilir...aklı bizde kalmasın, daha girmediğimiz bakacağımız etap var.. ben senin yerine öperim onu.. ::smiley: ::smiley: ;D

Tempus' Alıntı:
cok erken gidelim bari 9 da filan girelim parkura :smiley:
evet Kürsad ..9 bence de iyi...akşam çöktüğü için bakamadığımız 3-4 yol daha vardı..vakit kalırsa oralara da göz atmak lazım...güzel yollar var....

kursat abı sen arabayı sokucanmı sokmucanmı parkura

;D ;D ;D abilerim ben gelmek için şansımı zorladım sadece hani belki tutar şansım belki ikna olursunuz diye ama pes ettim ;D ;D zaten tolga bensizde gidecekti ben kendim için cırpındım onu mahrum edemem ben kıyamam sevgilime ;D

ben komutanı sıteye uye yaparak cok yanlıs bısı yaptım galıba ;D

tolgas' Alıntı:
kursat abı sen arabayı sokucanmı sokmucanmı parkura

bakicam parkurun durumuna manevralarda araci agaca vurucak gibi yerler varsa sokmam, onun disinda baticak cikicak vinclenicek yerlere sokarim.

ben vazcaymadim yahu hatta yarim metre camur var diyin gireyim :smiley: tek derdim daha oncede cam kirmama neden olan dar agaclar arasindan manevralar. Sizin araclar hafif ve kolay kolay yanlamiyor. Bizim discolar agaclarin arasinda yerdede kuru yapraklar oldugunda bir yanlamaya baslarsa bazen kilit oluyorsun ne ileri ne geri gidemiyorsun bir agaca vurmadan. Ben yan cami kirdim iste oyle bir yerde, mert gecen sefer arka camurlugu bur agaca dayayarak donebildi. Bizim koca oglanlari bir kullansaniz o ormanda anlarsiniz derdimi :smiley: bazen gaza bassan yanliyor, frene bassan yanliyor , hicbisey basmasan yanliyor :smiley:

ya ben napiyim.
sizinki gemiyse benimki şilep
harbi oyle dar yerlere gıreceksek sokmıyalım aracları amaç yol sartlarıyla savaşmak ormanı dogratmayın bana sonra

Tempus' Alıntı:
ben vazcaymadim yahu hatta yarim metre camur var diyin gireyim :smiley: tek derdim daha oncede cam kirmama neden olan dar agaclar arasindan manevralar. Sizin araclar hafif ve kolay kolay yanlamiyor. Bizim discolar agaclarin arasinda yerdede kuru yapraklar oldugunda bir yanlamaya baslarsa bazen kilit oluyorsun ne ileri ne geri gidemiyorsun bir agaca vurmadan. Ben yan cami kirdim iste oyle bir yerde, mert gecen sefer arka camurlugu bur agaca dayayarak donebildi. Bizim koca oglanlari bir kullansaniz o ormanda anlarsiniz derdimi :smiley: bazen gaza bassan yanliyor, frene bassan yanliyor , hicbisey basmasan yanliyor :smiley:

bu arada sılep gıbı toyotamızda var kursat merak etme donecek yerde var gecezek yerde var

tamam zaten geliyorum her turlu onden kontrol ede ede gideriz luzumsuz dallari keseriz vs. Batmak kalmak Mucahitin beni cekmesi bile dert diil ;D sadece zuccaciye dukkanindaki fil gibi hissedince kendimi zevk almayip geriliyorum oyle olmasin yeter ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,618
Kayıtlı Üye Sayımız
166,915
Kaydolan Son Üyemiz
erol samancı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR