Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 338,020

Etiketler
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

cem malzeme nasıldı ama kurşat görse atlar direk benımde cok hoşuma gıttı ama ben kaplatmıstım. birde siyah benı bogar turuncu gelmışmıydı mat olan

RedlinE' Alıntı:
cem malzeme nasıldı ama kurşat görse atlar direk benımde cok hoşuma gıttı ama ben kaplatmıstım. birde siyah benı bogar turuncu gelmışmıydı mat olan

mucahit kaplama isi olmaz bize abi, bazen camura oyle bir oturuyoruzki kapi altlari camurda surunuyor, o kaplama o altlardan direk atar acilmaya baslar. ve boya parasi kadar yazik. Direk boyat yuru, cizilince pasta cila, tekrar cizilince bir ince zimpara bir daha pasta cila :smiley: yanlara cizilen yerlerede seffaf kaplama koruyucu cek oldu bitti

RedlinE' Alıntı:

turuncu vardı galıba muco malzeme guzel camurda tutmuyor dıyor usta haberın ola ama ben yaptırmıycam cok para dıyor bıde arabada ufak tefek cukurlar vardı yok ben orayı yapmam ustune kapların deyınce sogudum adamdan yoksa yaptırcaktım esasında baskasına gıtmıstım o adam bız heryerı kaymak gıbı yapıp oyle kaplıyoruz dedı yanı yapması lazımdı bence

abıcım adamlar tok satıcı ıscılık olarak onların ustune yok otekı mılletın kapladıgı araclar tekrar onlara gelıyor bızzat sayıt oldum ber ferrarı geldı aracdakı falcata ızlerını gorsen dırek cokersın ılk yapanlara durum boyle oluncada nazlılar
aslında malzeme parası bır bok degıl ıscılı onemlı olan
benım kapı altı puturlu olan yer boya gerısı kaplama atan yerı gene kaplat olsun bıtsın
ama cok para orda haklısınız gercı benım aracı cok uygun kapladı ama bır daha asla kaplama dıyor anası agladı adamın

yazin ben benim disco2 yi G4 yapicam %90 alternatif baska renk bulursamda olabilir. direk tertemiz boya, o arada sokulmusken ivir zivirlarida elden gecer.

RedlinE' Alıntı:
abıcım adamlar tok satıcı ıscılık olarak onların ustune yok otekı mılletın kapladıgı araclar tekrar onlara gelıyor bızzat sayıt oldum ber ferrarı geldı aracdakı falcata ızlerını gorsen dırek cokersın ılk yapanlara durum boyle oluncada nazlılar
aslında malzeme parası bır bok degıl ıscılı onemlı olan
benım kapı altı puturlu olan yer boya gerısı kaplama atan yerı gene kaplat olsun bıtsın
ama cok para orda haklısınız gercı benım aracı cok uygun kapladı ama bır daha asla kaplama dıyor anası agladı adamın

dogru dıyorsun ya adam acanda tutuyor yaw ordan gun verıyor i

mücahit abi kaput için yansımayı önleyecek bir kaplama var mı dediğin yerde

port bagajdaki ışıklar kaputta parlama yapıyor :(

altug onaran' Alıntı:
mücahit abi kaput için yansımayı önleyecek bir kaplama var mı dediğin yerde

port bagajdaki ışıklar kaputta parlama yapıyor :(

altug bende onun icin ugrasiyorum 3 metre folyo aldim ama kaputu falcatalamadan yapicak adam bulamiyorum kendim yapicam sonunda, 10 lira malezeme masrafi olan seye 100 lira iscilik istiyorlar

Tempus' Alıntı:
altug bende onun icin ugrasiyorum 3 metre folyo aldim ama kaputu falcatalamadan yapicak adam bulamiyorum kendim yapicam sonunda, 10 lira malezeme masrafi olan seye 100 lira iscilik istiyorlar

yansıtmayacak bir malzeme bulsam oturur kendimde yaparım deneme yanılma düzgün olana kadar ama malzeme bulamadım hepsi yansıtıyor :(

RedlinE' Alıntı:
o dert bendede var mat sıyahdan baska bır renk ıs yaparmı kı sızce

mat siyah tenizken guzel, ama azcik tozlu ve kirliyse felaket kotu, ben hergun araba yikayamam valla

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,618
Kayıtlı Üye Sayımız
166,915
Kaydolan Son Üyemiz
erol samancı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR