Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 337,980
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

altug onaran' Alıntı:
yansıtmayacak bir malzeme bulsam oturur kendimde yaparım deneme yanılma düzgün olana kadar ama malzeme bulamadım hepsi yansıtıyor :(

mat siyah folyo ben aldim yollarim sizede dicem ama katlarsam bozulabilir

Etiketler

beyler sızın aldiginiz malzeme ıs yapmaz
siz renk begenım ben alırım sıze ordan
onların kapladıgı malzeme %30 esnıyor boyle bırsey yok.

teşekkürler
normal mat siyah iş yaparsa onu burdanda bulabilirim ama internetten baktım kaput için kullanılan malzeme daha farklı

RedlinE' Alıntı:
beyler sızın aldiginiz malzeme ıs yapmaz
siz renk begenım ben alırım sıze ordan
onların kapladıgı malzeme %30 esnıyor boyle bırsey yok.

mucahit bende esneyen malzeme aldim reklam folyosunun arac icin olani. 7 euro metrekaresi, normalleri 4 euro filan, birde kalin olanlari var 20 eurodan fazla. ama kaput ustune kalin olmasina gerek yok.

cast folyo diyorlar benim aldigima ince ve esnek , ama bunun bir pahalisi kalin folyo var o gereksiz sadece kaput icin, komple kaplaticaksan o iyi

ben zaten tüm kaputa düşünmüyorum sadece ortaya konulacak cama yakın şekilde birde önceki yazıyla uğraşamam ;D

disco 2 de kaputun ustundeki cikinti kisim kaplaniyor on kisimda hilal gibi yer kaplanmiyor

aha boyle
[attachment=1]

CIMG1295 (Medium).jpg

Eeee son durum nedir,
Ctesi mi pazar mı?
Eşli mi, eşsiz mi?
Tabi bu arada gelebilirsem kabul var mı? ;D

Bakkan' Alıntı:
Eeee son durum nedir,
Ctesi mi pazar mı?
Eşli mi, eşsiz mi?
Tabi bu arada gelebilirsem kabul var mı? ;D
ne demek Burakcığım , kabul olmaz mı hiç...eşsiz , pazar gidiyoruz...sende artık Anadolu yakasında olduğuna göre buradan hep berabar geçeriz. telefonumu özelden yazıyorum..saat için haber veririm...

Sağolun bu güzel ekiple kaçmaz valla. ;)

olcaytogezer' Alıntı:
ne demek Burakcığım , kabul olmaz mı hiç...eşsiz , pazar gidiyoruz...sende artık Anadolu yakasında olduğuna göre buradan hep berabar geçeriz. telefonumu özelden yazıyorum..saat için haber veririm...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,618
Kayıtlı Üye Sayımız
166,915
Kaydolan Son Üyemiz
erol samancı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR