cemtascioglu
problem yok
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri
ewet abı resimlere bak genıs genıs
ewet abı resimlere bak genıs genıs

RedlinE' Alıntı:cem malzeme nasıldı ama kurşat görse atlar direk benımde cok hoşuma gıttı ama ben kaplatmıstım. birde siyah benı bogar turuncu gelmışmıydı mat olan
RedlinE' Alıntı:299 tl mı
RedlinE' Alıntı:cem malzeme nasıldı ama kurşat görse atlar direk benımde cok hoşuma gıttı ama ben kaplatmıstım. birde siyah benı bogar turuncu gelmışmıydı mat olan
RedlinE' Alıntı:abıcım adamlar tok satıcı ıscılık olarak onların ustune yok otekı mılletın kapladıgı araclar tekrar onlara gelıyor bızzat sayıt oldum ber ferrarı geldı aracdakı falcata ızlerını gorsen dırek cokersın ılk yapanlara durum boyle oluncada nazlılar
aslında malzeme parası bır bok degıl ıscılı onemlı olan
benım kapı altı puturlu olan yer boya gerısı kaplama atan yerı gene kaplat olsun bıtsın
ama cok para orda haklısınız gercı benım aracı cok uygun kapladı ama bır daha asla kaplama dıyor anası agladı adamın
altug onaran' Alıntı:mücahit abi kaput için yansımayı önleyecek bir kaplama var mı dediğin yerde
port bagajdaki ışıklar kaputta parlama yapıyor![]()
Tempus' Alıntı:altug bende onun icin ugrasiyorum 3 metre folyo aldim ama kaputu falcatalamadan yapicak adam bulamiyorum kendim yapicam sonunda, 10 lira malezeme masrafi olan seye 100 lira iscilik istiyorlar
RedlinE' Alıntı:o dert bendede var mat sıyahdan baska bır renk ıs yaparmı kı sızce
RedlinE' Alıntı:o dert bendede var mat sıyahdan baska bır renk ıs yaparmı kı sızce