Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 291,023
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

Doner sermayede son 3 ayi odemeyenler odemeyi yapsinlar ve hesabi kapatalim dolap odemesi cepten yapilmistir bilmeyen arkadaslara duyurulur...vede dolap kullanilmiyorsa bana getirin arabaya baglatacagim.... Cevaplari bekliyorum..

Etiketler

kaptan ben burdayım... ilgili ödemeyi yaparım hemen sana ;D

bu arada 8-9 ekim gibi izmirde misin istanbul mu?

Mert. O tarihlerde eger yatisirsem antalyada olmayi dusunuyorum amaaa olmazsada 9 u gibi izmire dogru yolda olurum hayirdir kardesim... ???

hımmm.. tamam... sonra detay konuşuruz...

bülent abi tavsıye etmem bnm arabaya attılar en son o dolabı arabanın akusunden calısmıyo ;D ki bndeki akü 100 amper ;D bozuk o dolap servise götürmek lazım bu arada dolap mert abide

29 Ekim in denk geldiği hafta sonu 7 göller de kamp düşünüyorum, orda fotoğraf çekmek içni en ideal zamna, heryer kırmızı turuncu. Geceleri kampta ufak fotograf eğitimleride yapicam şimdiden haberiniz olsun
zaten şekillenince başlıkda açıcam.

tam gevherlik ;D

Kürşad şimdi bu yazını görünce aklıma geldi
İsoff sitesinde etkinlikler takvimine baktığımda 11. İsoff oyunlar için tarih 29-31 ekim arası olarak görünüyor kesin mi bilmiyorum ama
katılmaya niyetin varsa iki plan üstüste binmesin aklında bulunsun

hımmm o zaman bir hafta sonrasına alabilirim yada öncesine, teşekkürler hatırlatma için

Öncesine değilde,sonrasına alda bi aksilik olmazsa bende geliyim

isof un sitesine baktım sanırım mahali yarışların 2. ayağı zaten 29 ekim haftasının öncesin, 18-19 civarı

tolgas' Alıntı:

Beni nasıl iyi tanıyorsunn ;D ;D ;D
Kürşat abi tolgayı kandırmak için varımı yoğumu ortaya koyacağım)
Oraya gitmek kamp yapmak oyle bir manzarada fotograf cekmek senin bilgilerinden tavsiyelerinden faydalanarak kendimi geliştirmek ;D ;D ;D
Tolgacımmmmm gidelim miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ;D ;D ;D ;D

valla bence kesın gıdıyorsunuz Gevhercım... Tolga sen hazırlıklara şimdiden başla canım.... ;D

Bülent Abi Antalya ya geliyor musun?
Hftasonu arabayı alayım ben abi, özledim. Arasıra binerim.

red34' Alıntı:
valla bence kesın gıdıyorsunuz Gevhercım... Tolga sen hazırlıklara şimdiden başla canım.... ;D