KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
bülent abi tavsıye etmem bnm arabaya attılar en son o dolabı arabanın akusunden calısmıyo ;D ki bndeki akü 100 amper ;D bozuk o dolap servise götürmek lazım bu arada dolap mert abide
29 Ekim in denk geldiği hafta sonu 7 göller de kamp düşünüyorum, orda fotoğraf çekmek içni en ideal zamna, heryer kırmızı turuncu. Geceleri kampta ufak fotograf eğitimleride yapicam şimdiden haberiniz olsun
zaten şekillenince başlıkda açıcam.
29 Ekim in denk geldiği hafta sonu 7 göller de kamp düşünüyorum, orda fotoğraf çekmek içni en ideal zamna, heryer kırmızı turuncu. Geceleri kampta ufak fotograf eğitimleride yapicam şimdiden haberiniz olsun
zaten şekillenince başlıkda açıcam.
Kürşad şimdi bu yazını görünce aklıma geldi
İsoff sitesinde etkinlikler takvimine baktığımda 11. İsoff oyunlar için tarih 29-31 ekim arası olarak görünüyor kesin mi bilmiyorum ama
katılmaya niyetin varsa iki plan üstüste binmesin aklında bulunsun
Kürşad şimdi bu yazını görünce aklıma geldi
İsoff sitesinde etkinlikler takvimine baktığımda 11. İsoff oyunlar için tarih 29-31 ekim arası olarak görünüyor kesin mi bilmiyorum ama
katılmaya niyetin varsa iki plan üstüste binmesin aklında bulunsun
Beni nasıl iyi tanıyorsunn ;D ;D ;D
Kürşat abi tolgayı kandırmak için varımı yoğumu ortaya koyacağım)
Oraya gitmek kamp yapmak oyle bir manzarada fotograf cekmek senin bilgilerinden tavsiyelerinden faydalanarak kendimi geliştirmek ;D ;D ;D
Tolgacımmmmm gidelim miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ;D ;D ;D ;D