Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 290,967
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

red34' Alıntı:
başlamayın hemen marka savaşlarına .... herkesin arabası kendine şahin gelir alaalaaaaa.... ;D bize saygı duymak kalır.... aldıracaksınız bana en sonunda f-350 yi hepinizi susturucam .... ;D
yakışır Bülent abime ;D ;D

Etiketler

yakısır sana bülent abi ;D başladık yine marka savaşlarına ;D herzaman heryerde en büyük kuş serileri ;D

saol Barbaros kardeşim ... parayı bulsam kafadan alıcamda parayı bulamadık daha.... ;D hayaliyle yaşıyoruz ne yapalım.... ac tavuk kendini darı ambarında görürmüş bizimkide o valla.... ;D

bülent abi kırmızılı olan sensin bak ;D

navaradan başka arac tanımam Tolgacım ne yapim yani.... bu arada senın tampon ne oldu Tolga.. ??? pazartesi vincide takıyorum benim işlem tamamlanıyor gibi....birde boyayı sıkıştırabilirsem araya ohhhh diyeceğim hayırlısı ile.... ;D nası yani anlamadım valla.... ???

eklediğim resimdeki kırmızı basında taç olan sensın dıyorum bülent abi ;D elinde nissan tabelası olan ;D bnm tamponda kısmetse pazar gunu takıcaz ;D ama belli olmaz mert abi heran bi bomba patlatabılır yine 1 hafta daha atabilir tamponun takılması ;D

;D ;D saol Tolgacım tşk ederim ama oraya cıkmama daha cok var ya....ama öyle düşünmen bile güzel tşk ederim sağolasın.....

Abi mevzu marka değil ben adamlarla uğraşıyorum, Barbaros toyota da alsa uğraşıcak bişey bulurum, misal Mücahitle bende disco varkende uğraşıyordum şimdide uğraşıyorum şimdide dizel seninki masraflı filan diyorum, lastiğin küçük diyorum hahaha ;D

Antalyaya gittiğimizdede Barbaros bülent abimiz gelmiş vincini deneyecek diye bir batar heralde , batmamak gibi bir kabalık yapmaz kibar adamdir diye onu örnek verdim ;D ;D ;D

hahahahaha ;D ;D ;D ;D ;D

Ayrıca tolgada kibar çocuktur tabiki Gevheri , ne yapar eder yedigöller fotoğraf kampımıza getirir, insan sevdiği kişi mutlu olsun diye neler yapar bu ne ki, Tolga gelmemek gibi bir kabalık hayatta yapmaz ;D ;D ;D ;D

bu lafın üstüne farz oldu gibi gözüküyo ;D

bırıncısı ben barborosumu cekerım kımseye yem etmem ıkımızde landız ben batarsan barborosum ceker o batarsa ben cekerım ;D
bu biline
2 yedı gollere bende gelıcem kısmetse
3 bak arkadasım sen benle landla gelmıycenmı valla sepete baglarım senı antalyaya kadarda kapa gaz gıderım durmammm ;D kamp alanında ındırırım senı ;D tabı yolda sunrooftan su fılan verırım ;d

skandalll ;D ;D ;D

Eh iyi ikiniz birden batarsanız çeken Elton John olsun ;D Hem Cem sen LR sayılmazsın kazana düştün ;D

eger ıkımızde batarsak etrafımızda 10 tane toyota olcak dusunemıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm tıtreme geldı lan sız bızede barborosla cemın suçu ne olmasın gelmesın basımıza ayyyyyyyyyyyyyyyy