KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
yaw benim kafa bi dünya valla...Burak yazmış ben Kürşat diye okuyorum...Kürşat yazmış Burak diye okuyorum...anlayın halimi... ;D ;D valla kaşar maşar taşıyamam kardeşim ben kendimi getireyim de siz ona dua edin... ama bal derseniz istasyonda var ondan yanıma alırım çünki oda özel kars balı tabii arzu ederseniz.....
yok yok aytuğ.. sen değil ben adam olmam...
dersen ki sen ne zaman adam olursun?
"arkamdan konuştuklarını yüzüme konuşacak cesaretleri olan arkadaşlarım olduğu zaman"
ama yok yaaa... bende adam olmam
soruyu sordun , cevabını da kendin verdin di mi.....
böyleyse hiçbirimiz adam olmayız....
ne demişler.....'' söze bakarım sözmü diye, söyleyene bakarım adam mı diye''...bu durumda ise doğru kararlar vermemiz gerek.
Bunun nasıl olduğu konusunda ise tecrübeli bir ihtiyara sormuşlar.Adam...
iki kelime demiş:
Doğru Kararlar.
Hepimizden farklı olarak, sürekli doğru kararları nasıl alabildiğini öğrenmek istemişler.....
Tek kelime demiş:
Tecrübe......
İyi de kardeşim bu tecrübe denen şeyin sırrı neymiş....
ihtiyar derin bir iç geçirmiş ve şöyle demiş;
Yanlış Kararlar.....
Özetle....her zaman doğru, iyi , güzel , insan , araç , vs. aramayacağız.Arada bize kazık atanlar, yüzümüze gülenler, farklı davrananlar, problem çıkaran araçlar, vs, olsun ki tecrübemiz artsın ve sonra da doğru kararlar almamıza neden olsun......
Özetle....her zaman doğru, iyi , güzel , insan , araç , vs. aramayacağız.Arada bize kazık atanlar, yüzümüze gülenler, farklı davrananlar, problem çıkaran araçlar, vs, olsun ki tecrübemiz artsın ve sonra da doğru kararlar almamıza neden olsun......
[/quote]o zaman benim disco 1 almam bu yolda yürüfüğümü gösterir değilmi olcayto abi ;D ;D ;D ;D
o zaman benim disco 1 almam bu yolda yürüfüğümü gösterir değilmi olcayto abi ;D ;D ;D ;D
Kesinlikle doğru yoldasın kardeşim......içinde neler yattığını kullanmadan bilemezsin ki....bütün şişman ve çırkin kadınlar evde mi kalıyor....görünür güzellik izafi birşey, içinde yatanı ortaya çıkardığında..işte o pilotaj oluyor... ;D ;D
Kesinlikle doğru yoldasın kardeşim......içinde neler yattığını kullanmadan bilemezsin ki....bütün şişman ve çırkin kadınlar evde mi kalıyor....görünür güzellik izafi birşey, içinde yatanı ortaya çıkardığında..işte o pilotaj oluyor... ;D ;D
o zaman benim disco 1 almam bu yolda yürüfüğümü gösterir değilmi olcayto abi ;D ;D ;D ;D
Vay vay vay yorumlara bak. Abiler pilotaj konusu önemli sanırım yoksa taklaya gelme durumu olabilir. ;D ;D ;D
Cevheri buldun buldun, bulamadın ömür boyu enkaz altında kalırsın mazallah.
Barbaroscuğum, bu arada Riza programına dahil olduğuna çok sevindim...benim Antalya bu hafta sonu büyük ihtimal tehlikede..orada görüşürüz diye umut ediyordum ama kısmet Rize'ye olacak galiba.....
Adamlar depoya bir rampa yapacaklar, kahrettiler.....dün akşam merdivenlerden mal taşımış çocuklar gece yarıma kadar..bitmemiş...sabah kalan kamyonlar fabrikadan erken saatte dayanmış kapıya... ;D...iki aydır bakımdaydı, 15 günde gecikti mal sevkiyatı..bu hafta 150 palet mal geliyor, rampasız zor oluyor... :