Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 290,680
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

disco işlerine bizim şu beşiktaşlı oyuncu bakmıyormuydu cocuklar.....adı neydi yaw... ::smiley:

Etiketler

Bülent Abi sen gel yeter.

red34' Alıntı:
yaw benim kafa bi dünya valla...Burak yazmış ben Kürşat diye okuyorum...Kürşat yazmış Burak diye okuyorum...anlayın halimi... ;D ;D valla kaşar maşar taşıyamam kardeşim ben kendimi getireyim de siz ona dua edin... ;) ama bal derseniz istasyonda var ondan yanıma alırım çünki oda özel kars balı tabii arzu ederseniz.....

mertozzy' Alıntı:
yok yok aytuğ.. sen değil ben adam olmam...
dersen ki sen ne zaman adam olursun?
"arkamdan konuştuklarını yüzüme konuşacak cesaretleri olan arkadaşlarım olduğu zaman"
ama yok yaaa... bende adam olmam ;)
;D ;D ;D ;D

soruyu sordun , cevabını da kendin verdin di mi.....

böyleyse hiçbirimiz adam olmayız....

ne demişler.....'' söze bakarım sözmü diye, söyleyene bakarım adam mı diye''...bu durumda ise doğru kararlar vermemiz gerek.

Bunun nasıl olduğu konusunda ise tecrübeli bir ihtiyara sormuşlar.Adam...

iki kelime demiş:
Doğru Kararlar.
Hepimizden farklı olarak, sürekli doğru kararları nasıl alabildiğini öğrenmek istemişler.....
Tek kelime demiş:
Tecrübe......

İyi de kardeşim bu tecrübe denen şeyin sırrı neymiş....
ihtiyar derin bir iç geçirmiş ve şöyle demiş;

Yanlış Kararlar.....

Özetle....her zaman doğru, iyi , güzel , insan , araç , vs. aramayacağız.Arada bize kazık atanlar, yüzümüze gülenler, farklı davrananlar, problem çıkaran araçlar, vs, olsun ki tecrübemiz artsın ve sonra da doğru kararlar almamıza neden olsun...... ;)

Özetle....her zaman doğru, iyi , güzel , insan , araç , vs. aramayacağız.Arada bize kazık atanlar, yüzümüze gülenler, farklı davrananlar, problem çıkaran araçlar, vs, olsun ki tecrübemiz artsın ve sonra da doğru kararlar almamıza neden olsun...... ;)
[/quote]o zaman benim disco 1 almam bu yolda yürüfüğümü gösterir değilmi olcayto abi ;D ;D ;D ;D

bsayil' Alıntı:
o zaman benim disco 1 almam bu yolda yürüfüğümü gösterir değilmi olcayto abi ;D ;D ;D ;D

Kesinlikle doğru yoldasın kardeşim......içinde neler yattığını kullanmadan bilemezsin ki....bütün şişman ve çırkin kadınlar evde mi kalıyor....görünür güzellik izafi birşey, içinde yatanı ortaya çıkardığında..işte o pilotaj oluyor... ;D ;D

olcaytogezer' Alıntı:
Kesinlikle doğru yoldasın kardeşim......içinde neler yattığını kullanmadan bilemezsin ki....bütün şişman ve çırkin kadınlar evde mi kalıyor....görünür güzellik izafi birşey, içinde yatanı ortaya çıkardığında..işte o pilotaj oluyor... ;D ;D
;D ;D ;D ;D

bsayil' Alıntı:
o zaman benim disco 1 almam bu yolda yürüfüğümü gösterir değilmi olcayto abi ;D ;D ;D ;D

Yok senin modeline tekdir ile uslanmayanın hakkı kötekdir diyorlar ;D ;D ;D ;D

Vay vay vay yorumlara bak. Abiler pilotaj konusu önemli sanırım yoksa taklaya gelme durumu olabilir. ;D ;D ;D
Cevheri buldun buldun, bulamadın ömür boyu enkaz altında kalırsın mazallah. :D

Barbaroscuğum, bu arada Riza programına dahil olduğuna çok sevindim...benim Antalya bu hafta sonu büyük ihtimal tehlikede..orada görüşürüz diye umut ediyordum ama kısmet Rize'ye olacak galiba.....

Adamlar depoya bir rampa yapacaklar, kahrettiler.....dün akşam merdivenlerden mal taşımış çocuklar gece yarıma kadar..bitmemiş...sabah kalan kamyonlar fabrikadan erken saatte dayanmış kapıya... ;D...iki aydır bakımdaydı, 15 günde gecikti mal sevkiyatı..bu hafta 150 palet mal geliyor, rampasız zor oluyor... ::smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,050
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR