red34' Alıntı:disco işlerine bizim şu beşiktaşlı oyuncu bakmıyormuydu cocuklar.....adı neydi yaw... :![]()
red34' Alıntı:yaw benim kafa bi dünya valla...Burak yazmış ben Kürşat diye okuyorum...Kürşat yazmış Burak diye okuyorum...anlayın halimi... ;D ;D valla kaşar maşar taşıyamam kardeşim ben kendimi getireyim de siz ona dua edin...ama bal derseniz istasyonda var ondan yanıma alırım çünki oda özel kars balı tabii arzu ederseniz.....
;D ;D ;D ;Dmertozzy' Alıntı:yok yok aytuğ.. sen değil ben adam olmam...
dersen ki sen ne zaman adam olursun?
"arkamdan konuştuklarını yüzüme konuşacak cesaretleri olan arkadaşlarım olduğu zaman"
ama yok yaaa... bende adam olmam![]()
red34' Alıntı:Faruk kardeşim seni kıramam 1 günlüğüne dahi olsa yanınızdayım kardeşim ...![]()
bsayil' Alıntı:Özetle....her zaman doğru, iyi , güzel , insan , araç , vs. aramayacağız.Arada bize kazık atanlar, yüzümüze gülenler, farklı davrananlar, problem çıkaran araçlar, vs, olsun ki tecrübemiz artsın ve sonra da doğru kararlar almamıza neden olsun......
o zaman benim disco 1 almam bu yolda yürüfüğümü gösterir değilmi olcayto abi ;D ;D ;D ;D
;D ;D ;D ;Dolcaytogezer' Alıntı:Kesinlikle doğru yoldasın kardeşim......içinde neler yattığını kullanmadan bilemezsin ki....bütün şişman ve çırkin kadınlar evde mi kalıyor....görünür güzellik izafi birşey, içinde yatanı ortaya çıkardığında..işte o pilotaj oluyor... ;D ;D
sağol abi....sizin gibi ustalarımızdan feyz alıyoruz.. ;Dred34' Alıntı:yaw Olcayto konfiçyus gibisin valla...yorum yapamıyorum bu sözler üzerine.....![]()
bsayil' Alıntı:Özetle....her zaman doğru, iyi , güzel , insan , araç , vs. aramayacağız.Arada bize kazık atanlar, yüzümüze gülenler, farklı davrananlar, problem çıkaran araçlar, vs, olsun ki tecrübemiz artsın ve sonra da doğru kararlar almamıza neden olsun......
o zaman benim disco 1 almam bu yolda yürüfüğümü gösterir değilmi olcayto abi ;D ;D ;D ;D