Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 233,207
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

anlaşıldı kaptan.... olcaytoyu hiç görmedim bugün... ararım birazdan... söylerim onada.. ona göre grubu ve programı kesinleştiririz....

tolga parkurla ilgili resim var mı? yoksa detaylı bilgi alalım.... ;D

Etiketler

abi nefes alicamda napayim yaptirmazsam biryerlere gidicez gene problem olucak fotolarimiz cekilicek filan neme lazim ben dagda bayirda kalmadan yeniliyim :smiley: mertinde ugramasi lazim bir ara zaten sanzumanciya

ya erkanım... lastiği taktık... daha çamura sokamadım... bakayım nerelere giriyor.. nerelere giremiyor ;D ;D ;D

mert abı resımler gevherde aksam alıp koyarım sıteye parkur guzel yollar genış öle cızılıcek bı durum yok camuru bol kızıl toprak degısık bı camur baya zevklı bı parkur

Jap10 larda böyle şansımancıya uğrayayım, egsozcuya gideyim filan gibi sorunları yok... en fazla yıkamaya giriyorlar :smiley: LR cular olmasa sanayidekiler kan ağlayacak ;D

işin şakası bir yanada bir süre sonra sürekli servise gitmek ve para harcamak bir noktadan sonra can sıkmaya başlıyabiliyor...

Kürşat maşallah diyelim nazar değmesin başkada sorun çıkartmasın sana...

gezi başlığı belli oldu... :smiley: Mert in lastiklerini deneme gezisi..... :D Erkan dikkat eğer lastiklere birşey olursa yandın valla...... ;D

yanlız parkurun bı problemı war ılk girişte bı cukur war ordan bnm araba baya bı zor gectı sızınkıler baya bı zorlanır diye dusunuyorum hafta ıcı gıdıp tekrar bı bakıcam baska bı girişi warmı die

valla hala tahammul sinirlarimda LR ve sevgim suruyor ileride o limitleri gecerse zaten satarim gozunun yasina bakmam, ama alan sansli olur heryeri sifirlanmis arac alir :smiley: bir sene en az kullanmadan zaten satmam sonra karar veririm aracin masrafliligina, su ana kadar her arabanin yapabilecegi sorunlardan fazlasini yapmadi. Gecen hafta kayinbabamin araba 130 000 de otobanda giderken motor patlatti ve araba jaguar :smiley: servisdeki denyolarda demiski normal olur boyle ;D ;D ;D neyse sonunda tamam biz yeni motor getirtelim siz sokme takma masrafini odeyin e anlasmislar :smiley:

daha yasini doldurmadan sanzuman dagitan da cok araba gordum o yuzden 10 yasinda arazide zip zip ziplattigimiz bir arac icin bunlar normal.

ama mucahit derseki kursat arabalari degiselim ustede guzel bir para vereyim, onun guzel hatirina toyota ya binmeyi kabul ederim belki, dusunmem lazim

iyi akşamlar arkadaşlar.......şimdi dahil oldum....polenez uyar..iyi seçim..yanımıza kürek alır gerekirse girişi doldururuz..

o zaman tamadır... program polonez... eşli... doğru mudur kaptan??

yalnız ben eşimi polonezde satabilirim... eşime katılmak isteyen eşler katılabilir.. ata binmek istiyor.. ona göre bir program geliştirebiliriz...

bülent abi.. özlem ayşe ablayıda kafalayabilir bu arada ;) ayşe ablada yürümeyi seviyor falan diye yol yaptı bana ;D ;D

tolgfa tek başına gitme... bişi olur falan... mazallahh... ;)

sana gıcığım o ayrı... ama kıyamamda ;D ;D

doldurmadan LR la gecemezsınız orayı mert abı ıstersen sen doldurmadan bı dene ;D baya eglencelı olur ;D bende kılıt olmasa gecemezsım cunku gırerken arabanın sol on ve asg arka lastıgı havada kalıyo ;D

red34' Alıntı:
gezi başlığı belli oldu... :smiley: Mert in lastiklerini deneme gezisi..... :D Erkan dikkat eğer lastiklere birşey olursa yandın valla...... ;D

Evet abi,ihale bize kalcak gibi bi his var içimde ;D

Mert güzel kardeşim en iyisi sen bensiz çıkma araziye :D
Bu ahali seni batırmadan rahat etmiyicek gibi :D :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,938
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR