Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 233,654
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

ya banada zorla kilit taktıracaksınız şimdi ;D ;D

Etiketler

ah be cihan abii.... se tecrülbelisin... bu al al bitmiyoo... bir son noktası var mı acaba??? şimdi bir orta kilit buldum.. fiyatı azıcık düşsün diye bekliyorum... ama işe yarayacakmı yada ne kadar yarayacak bilmiyorum... almaya devam yani.. nonstop ;D

İşte boşuna atalarımız demiyo ;D 1 TYT tüm dünyaya bedel diye ;D

Not:içinizden sayın,en az iki İngiliz asilzadesi en fazla 5 dakka içide burda ;D ;D

mertozzy' Alıntı:
ah be cihan abii.... se tecrülbelisin... bu al al bitmiyoo... bir son noktası var mı acaba??? şimdi bir orta kilit buldum.. fiyatı azıcık düşsün diye bekliyorum... ama işe yarayacakmı yada ne kadar yarayacak bilmiyorum... almaya devam yani.. nonstop ;D

mert valla bitmez ,sonu yok tam bitti dersin ,başka bir şey çıkar ,ama sizdeki TC ,de kilit gibi iş yapar bazen tabi , bu arada sat arabayı al bir tane vx 80 ,iş tamam arabada kilit milit standart konfor ,paha biçilemez ,hazır kürşat yokken :D

valla satayımda. vx 80 e üstüne sen tamamlicaksan hemen olur hatta ;D

ben zaten arada kaldım... annem fj70 ben disco... kişilik bunalımı yaşıyorum :p :p

mertozzy' Alıntı:
ben zaten arada kaldım... annem fj70 ben disco... kişilik bunalımı yaşıyorum :p :p

mert sizdeki fj 70 ,sen al , 4 inç yükseltme ,35-37 inç lastik ,ayna mahruti değişimi, ön ,arka, arb kilit, sonra varya , arabayı tutamassın , kürşat sadece arkadan bakar ,oda görürse ,senin gidebildiğin yeri ,senin aracıda aynen annene iade :D ,lazım olduğu zaman alırsın :D

abi validenin araba yükseltme olmuyormuş... sordum onu ... amortisör takılabilen şase bulman lazım dedi herifler... hiç aklıma yatmadı... herif kekledi beni sanırım ;D

birde makina düz 3.5 dizel... :p

Dünkü,aksiyondan Bülent abime sevgilerle :D ;)

3pngk8v2gu5fm51hytf2.jpg

qxt66zszndhbwz00k

1pvg2m3iau8sgshuct1.jpg

m3ep9ig0827cb2qkkh8l.jpg

k6qsrkh4i6zzk68ljpn9.jpg

juz5m8il585kbox2s52w.jpg

mpxysgk7j0gtf2q2ssul.jpg

Mert,hacılı yaptık ;) ama tam rotayı sorma ;D
Özellikle kayalık etap bitirici oldu,tadı hala damağımda ;D
Fakat çok güzel kamplık bi alanda var orda ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,944
Kayıtlı Üye Sayımız
166,714
Kaydolan Son Üyemiz
rsl54

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR