Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 234,147
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

Tabi Bülent abi haklsın,geçilirdi.
Abi yok be çizilme alanı çok çok azdı,fotolardaki tek yer orası,dallı mallı ;)

Abi,rubi konusu uzun.Dedim ya benimki sadece Bülent Abi me yakışırdı fantazisi.Haa ama şu andaki en iyi "All In One" araç,bu kesin. :D

Fiyat miyat,pahalı-ucuz v.s tabi abi haklısın bunlar ayrı konu ;)

Etiketler

Ohoo abi,birde uzun yol varsa tamam.
Falında görüyorum abi ;D sana üç vakte kadar bi Rubi test sürüşü görünüyor :D

Bülent abi valla uzun yolda varsa Derya Abinin defender dan bir tanede sende olsa, dünyanın her tarafına gidersin :smiley: hatta bende discoyu satar defender alıp sana eşlik ederim ileride :smiley:

valla aslında olacak olan buda biraz tembellikten uğraşmıyorum diyebiliriz eh araya birde iş güç girince işler değişiyor kısmet diyelim..... benim programa dahil olabilirsin güzelde olur fakat sıkı bir çalışma içine girmek gerek bazen araya sıkıştırıyorum ama olmuyor tabii hızlandırmak lazım işi........

bülent abi günaydın... ben şimdi aşağıya liste yapıyorum... gelecek olanlar ismini eklesin.. ben bankoları yazıyorum... ama kürşatı bilmiyorum... diğer gruplamı gidecek, bizle mi gelecek onu bilmiyorum...

1- Bülent
2- Olcayto
3- Mert
4- Cem
5- Tolga
6- Burak ( dünkü yazısından gelecek gibi algıladım )
7- Kürşat

eklemek isteyen eklesin.... Programımız Polonezköy gezisi... bazı hanımları at çiftliğinde bırakma ( bu benim eşim oluyor. isteyenin eşide katılabilir benim eşime )

valla abi yakıt param ve zamanım oldugu sürece ben senle büyük keyifle heryeri gezerim. defender lar ile öyle uzun yollara giden abilerimiz var, 2-3 defender hereyere gidiyorlar, arabanın üstünde çadır içinde yedek parça. bişey olsa birisine tamir bile ediyorlar :smiley: zaten dünyada defender i tamir ettiremeyeceğin bir ülke yada şehir yok. iş öyle projelere gelirse bende discovery nin durumuna göre belki satıp dizel temiz bir defender a dönebilirim. Yada disco beni üzmezse onlada devam edebilirim

bülent abi, programı senden bekliyorum yalnız... ;D akış planı... ;D

bu arada tolga bize parkur zamanlamasını söylerse iyi olur... ne kadar sürer? 2 saat mi 3 saat mi??

ona göre daha güzel bir akış yapabiliriz diye düşünüyorum...

Ben sizle gelirim gelmesinede arabayı sanayiye götürücem bugün , işi hafta sonuna kadar biticekmi ona bakıcam. 3-4 gün kesin orda kalıcak ama sanırım cuma akşamı yada en geç cumartesi biter terslik olmazsa

okidir... bir bk bakalım... memnun kalırsan bende arkandan pzt sokarım arabayı...

mertozzy' Alıntı:
okidir... bir bk bakalım... memnun kalırsan bende arkandan pzt sokarım arabayı...

çok güvendiğim bir arkadaşımın tavsiyesi memnun kalmam garanti gibi ama benimki çıksın haftayada seninkini sokarız. ben zaten şanzumanı açtırmışken iyice elden geçirticem, bir daha sorun çıkartmayacak gibi. zaten esas parayı açıp toplamaya alıyorlar içindeki parçalar bişey değil. Arazi şanzumanınında keçelerini vs değiştiricem. böylece arabada el atmadıgım iki yer kalıcak birisi motor diğeri egsoz manifoltu :smiley:

motor sorunsuz egsoz manifoltuda ama ilk firsatta o manifoltada bir bakım yaptiricam

umarım sorunsuzca hallolur...

bu arada 18 nisanda güzel bir aktivite var. cem bugün detayları paylaşır sizle.. akşam konuştuk.. bizim colisiumda paintball turnuvası varmış.. bir ekip yapıp katılalım dedik... ;D

süper eğlence olur kanısındayız.. size de uyarsa tabi ;D ;D

bakarsınız şampiyon oluruz... ;)

Tempus' Alıntı:
valla abi yakıt param ve zamanım oldugu sürece ben senle büyük keyifle heryeri gezerim. defender lar ile öyle uzun yollara giden abilerimiz var, 2-3 defender hereyere gidiyorlar, arabanın üstünde çadır içinde yedek parça. bişey olsa birisine tamir bile ediyorlar :smiley: zaten dünyada defender i tamir ettiremeyeceğin bir ülke yada şehir yok. iş öyle projelere gelirse bende discovery nin durumuna göre belki satıp dizel temiz bir defender a dönebilirim. Yada disco beni üzmezse onlada devam edebilirim

derinden gelen sessss DEFENDERLA GİTMEEEEE :D :D :D

Tempus' Alıntı:
çok güvendiğim bir arkadaşımın tavsiyesi memnun kalmam garanti gibi ama benimki çıksın haftayada seninkini sokarız. ben zaten şanzumanı açtırmışken iyice elden geçirticem, bir daha sorun çıkartmayacak gibi. zaten esas parayı açıp toplamaya alıyorlar içindeki parçalar bişey değil. Arazi şanzumanınında keçelerini vs değiştiricem. böylece arabada el atmadıgım iki yer kalıcak birisi motor diğeri egsoz manifoltu :smiley:

motor sorunsuz egsoz manifoltuda ama ilk firsatta o manifoltada bir bakım yaptiricam

günaydın kürşattt

cihanülker' Alıntı:
derinden gelen sessss DEFENDERLA GİTMEEEEE :D :D :D

Hastayim bu derinden gelen sese zaten ;D varya herkes toyota alsa Cihana bi sirf muhalif hareketi surdurebilmek icin gidip Land alir ;D

bu arada sirf sanzumanin sokulup takilmasi 400 lira , 2000 e filan cikarsak opup basima koyucam heralde:smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,946
Kayıtlı Üye Sayımız
166,714
Kaydolan Son Üyemiz
rsl54

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.