Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 337,260
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

Bu Cem için ;D

zw5rh7y0istphezeep.jpg

wpr4rh29se0dbavm42.jpg

vgpbv9gzq1zo1y4euj0x.jpg

myrf5lzgaemnbtvqqq5j.jpg

Burda araç az kalsın devriliyodu...

hhfdqjre179dvy2d69f.jpg

Etiketler

mertozzy' Alıntı:
abi validenin araba yükseltme olmuyormuş... sordum onu ... amortisör takılabilen şase bulman lazım dedi herifler... hiç aklıma yatmadı... herif kekledi beni sanırım ;D

birde makina düz 3.5 dizel... :p

mert aynen abicim keklemişler , bak bakalım heytem abinin aracına

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=35666.0

;D ;D

abi bu arada validenin araba bunun bir öncesi... 87 model.. adam doru söylüyor olabilir... annem verse mıncıklarım onuda... ;D hayatta vermez... hele sünnet gölünden sonra tam anladı ne işe yaradığını ;)

mertozzy' Alıntı:
;D ;D

abi bu arada validenin araba bunun bir öncesi... 87 model.. adam doru söylüyor olabilir... annem verse mıncıklarım onuda... ;D hayatta vermez... hele sünnet gölünden sonra tam anladı ne işe yaradığını ;)

mert levent oto sanayide , garaj toyo var ,vecihi usta ,veya suat oğlu, boş bir zamanında oraya bir götür, baksınlar % 99 vardır kit ,mit ,yükselir çok rahat hemde

cihanülker' Alıntı:
mert levent oto sanayide , garaj toyo var ,vecihi usta ,veya suat oğlu, boş bir zamanında oraya bir götür, baksınlar % 99 vardır kit ,mit ,yükselir çok rahat hemde

abiimm.... arabayı onlar topladı zaten.... takılmaz diyen suattı ;D ;D

Sen uyu amaaaaaa

TYT cı hasta olmaz ;D
TYT cı uyumaz ;D
TYT cı hapşırmaz ;D

Diye giderde gider ;D

polonezköye gıttıgımız gun cok yagmur oldugundan cok fazla fotoraf cekmemısız sadece kaldıgımız bı yerde cekmısız onları eklıyorum

28032010346.jpg

28032010347.jpg

28032010348.jpg

28032010349.jpg

28032010350.jpg

günaydın arkadaşlar ... :smiley: Erkan resimlere dün dos dan baktım baya iyi yer ama görebildiğim kadarı ile kaya etabını gecerdikte sadece boya biraz cizilirdi gibi geldi bana ... ;) diğer yerlerde bir sıkıntım olmazdı göl ve dere geçişleri bende bir problem yaratmaz... ;) dün Kürşatın verdiği ilandan arabayı buldum inceledim dışarıdan iyide iç kısım nasıl ve teknik özellikler nedir bilemiyorum sıfır olanınıda zincirlikuyu da buldum gidip bakmam gerekiyor ama gönlüm yine de navara dan yana birde şu kilit işini halledeyim ondan sonra karar vereceğiz artık..... ;) birde Mücahit kardeşim söyledi galiba araba 1 sene sonra bakalitlerden acaip ses yapıyor diye eh o süre bizde 6 aya iner bende de ses takıntısı olduğu için onuda yazdım bir kenara kısacası kısmet diyelim bir süre daha bekleyelim...bu arada o araca ilavelerle beraber 53.000 euro verilirmi acaba ...? birde alanlar neden bu kadar kısa sürede elden cıkarıyorlar bunlar hep bende soru işareti ....dedim ya kısmet deneme sürüşü yapmam lazım arabayla......

birde benim uzun yol projem var gerçekleştirebilirsem.. o zamanda devreye defender giriyor sağlamlık ve deneyim acısından... kısacası iyi düşünmek gerekiyor ....avrupa amerika ve uzak doğu da navara lar iyi fakat rusya ve sibirya geçişlerinde baya sıkıntı yaratabilir afrika da ise defender gecerli bir araba aslında vakit bulsam adapazarına gidip otokarda arabayı incelemem gerek birde bunun GENELKURMAY dan izin tarafı var onu hallederim de işin teknoloji tarafına iyice bakmam gerekecek alacağım arabayla baya bi uzun yol projem var hep onu düşünüyorum yani kısacası kafam o konuda karışık ......

bu arada biraz evvel yazdığım msj da galiba yanlış yazdım rubicon olayını internetten bakarak olayı size aktardım yanlış anlama olmaması için düzeltiyorum arkadaşlar .....arz ederim... ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,617
Kayıtlı Üye Sayımız
166,914
Kaydolan Son Üyemiz
rocky05

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.