mertozzy' Alıntı:bülent abi günaydın... ben şimdi aşağıya liste yapıyorum... gelecek olanlar ismini eklesin.. ben bankoları yazıyorum... ama kürşatı bilmiyorum... diğer gruplamı gidecek, bizle mi gelecek onu bilmiyorum...
1- Bülent
2- Olcayto
3- Mert
4- Cem
5- Tolga
6- Burak ( dünkü yazısından gelecek gibi algıladım )
7- Kürşat
eklemek isteyen eklesin.... Programımız Polonezköy gezisi... bazı hanımları at çiftliğinde bırakma ( bu benim eşim oluyor. isteyenin eşide katılabilir benim eşime )
mertozzy' Alıntı:tamamdır burakcım... başımızın üstünde yerin var...![]()
Tempus' Alıntı:gunaydin cihan abisanzumani actirmisken ayna mahruti isinede baktiririm heralde ;D
red34' Alıntı:o zaman Tolga yı bi yakalamak lazım bana mevkii belirtsin bende ona program yaparım sıkıntı olmaz....nereden parkura girilecek nereden cıkılacak o önemli benim için ...giriş yeri belli olsa sabah kahvaltısı hazır bile.....inşallah kafamızdakini yaparız Kürşat acaipte güzel olur....
ama gidişatımız defender gibi görünüyor.........
mertozzy' Alıntı:valla bülent abi.. kimse kızmasın ama o kadar yola bi tyt seni daha rahat ettirebilir... özellikle cihan abininkinden
ama aramızda kalsın... en büyük LRRRR ;D
red34' Alıntı:Kürşat kafaya koydu zaten illaki arabayı sıfırlayacak....yoksa içi rahat etmez......
![]()
tolgas' Alıntı:bülent abi parkur baya bı uzun ben sonuna kadar gıdemedım hava karardı geri döndum ama cuma gunu cem abıyle bıdaha girebiliriz sonu nereye cıkıyo bı bakmak için ben 3 saat falan gıttım sonra geri döndüm ;D
cihanülker' Alıntı:abicim neden açtırıyosunki ? , varmı bir şey ,yoksa bakım filanmı ?