Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 234,842
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

gunaydin cihan abi :D sanzumani actirmisken ayna mahruti isinede baktiririm heralde ;D

Etiketler

Mert gelmeyi istiyorum,
ama dediğim gibi haftasonuna doğru belli olur. Size uymaya çalışacağım.

mertozzy' Alıntı:
bülent abi günaydın... ben şimdi aşağıya liste yapıyorum... gelecek olanlar ismini eklesin.. ben bankoları yazıyorum... ama kürşatı bilmiyorum... diğer gruplamı gidecek, bizle mi gelecek onu bilmiyorum...

1- Bülent
2- Olcayto
3- Mert
4- Cem
5- Tolga
6- Burak ( dünkü yazısından gelecek gibi algıladım )
7- Kürşat

eklemek isteyen eklesin.... Programımız Polonezköy gezisi... bazı hanımları at çiftliğinde bırakma ( bu benim eşim oluyor. isteyenin eşide katılabilir benim eşime )

o zaman Tolga yı bi yakalamak lazım bana mevkii belirtsin bende ona program yaparım sıkıntı olmaz....nereden parkura girilecek nereden cıkılacak o önemli benim için ...giriş yeri belli olsa sabah kahvaltısı hazır bile..... ;) inşallah kafamızdakini yaparız Kürşat acaipte güzel olur.... ;) ama gidişatımız defender gibi görünüyor.........

tamamdır burakcım... başımızın üstünde yerin var... ;)

red34' Alıntı:
o zaman Tolga yı bi yakalamak lazım bana mevkii belirtsin bende ona program yaparım sıkıntı olmaz....nereden parkura girilecek nereden cıkılacak o önemli benim için ...giriş yeri belli olsa sabah kahvaltısı hazır bile..... ;) inşallah kafamızdakini yaparız Kürşat acaipte güzel olur.... ;) ama gidişatımız defender gibi görünüyor.........

valla bülent abi.. kimse kızmasın ama o kadar yola bi tyt seni daha rahat ettirebilir... özellikle cihan abininkinden ;)

ama aramızda kalsın... en büyük LRRRR ;D

Kürşat kafaya koydu zaten illaki arabayı sıfırlayacak.... :D yoksa içi rahat etmez...... ;)

bülent abi parkur baya bı uzun ben sonuna kadar gıdemedım hava karardı geri döndum ama cuma gunu cem abıyle bıdaha girebiliriz sonu nereye cıkıyo bı bakmak için ben 3 saat falan gıttım sonra geri döndüm ;D

daha işin başındayız Mert acele etmeye gerek yok ....servis ve yedek parça konusuda önemli yavaş yavaş çözeriz işi......

tolgas' Alıntı:
bülent abi parkur baya bı uzun ben sonuna kadar gıdemedım hava karardı geri döndum ama cuma gunu cem abıyle bıdaha girebiliriz sonu nereye cıkıyo bı bakmak için ben 3 saat falan gıttım sonra geri döndüm ;D

hey maşşallahhh.... ben o zaman özlemi bırakamam ;D

anaaa... erkek erkeğe mi yapsak??? o kada uzunsa kızlar sıkılabilir...

Captain??? fikriniz???

cihanülker' Alıntı:
abicim neden açtırıyosunki ? , varmı bir şey ,yoksa bakım filanmı ?

sanzuman harareti mevzusu, sanzuman kecelerinde yag kacagi var teshisi kondu. Arabada cok hafifte bir guc kaybi oluyor. Sanzumanda kirik dokuk bozukluk yok ama keceler vs degismesi icin mecburen sokulucek sokuldugundede elden gecer ne gerekiyorsa.

ben tek gırdıgım ıcın bıkac yerde vıncledım arabayı bıde sansıma ağaçlar uzakta kaldı baya bı ugrastım bıde tektım

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,715
Kaydolan Son Üyemiz
Turker.E

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR