Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 261,401
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

valla Cihan bak onu düşünmemiştim ya ..... ;D Mert rota nereye cıkıyor belli değil ki bende karar veremedim ... ??? nereden girdiklerini bulsam gerisi kolay da.......

Etiketler

Tempus' Alıntı:
sanzuman harareti mevzusu, sanzuman kecelerinde yag kacagi var teshisi kondu. Arabada cok hafifte bir guc kaybi oluyor. Sanzumanda kirik dokuk bozukluk yok ama keceler vs degismesi icin mecburen sokulucek sokuldugundede elden gecer ne gerekiyorsa.

türbinlere iyice baktır bence , birde içinde çelik çubuklar var vites yerine oturmasını sağlayan , onlarda aşınma varmı baktır , varsa ayvaaaa, hazır söktürmüşken iyi olur kardeş

valla ortadogu ve balkanlarin en temiz TD5 discosunu yapiyorum artik hala sorunlar bitmezse bunu satip tyt corola alicam birakicam bu isleri, yada co pilot olarak takilirim ;D

cihanülker' Alıntı:
türbinlere iyice baktır bence , birde içinde çelik çubuklar var vites yerine oturmasını sağlayan , onlarda aşınma varmı baktır , varsa ayvaaaa, hazır söktürmüşken iyi olur kardeş

oyle olucak zaten abi aletin sokulmesi toplanamsi zaten 2000 filan tutar , icindeki herseyi deistirsem 3000 olur ;D bari bir daha sanzumani unuturum 10 sene

Bu arada o suzykilerin karin ustu askida kaldigi yerden bizim araclar nasil gecicek?

Cihan ne diyosun 10 sene unutması mümkün mü Kürşat kardeşimizin? ;D
Sen tecrübelisin

Tempus' Alıntı:
oyle olucak zaten abi aletin sokulmesi toplanamsi zaten 2000 filan tutar , icindeki herseyi deistirsem 3000 olur ;D bari bir daha sanzumani unuturum 10 sene

tolgas' Alıntı:
ben tek gırdıgım ıcın bıkac yerde vıncledım arabayı bıde sansıma ağaçlar uzakta kaldı baya bı ugrastım bıde tektım

ya varya birgün seni böyle tek başına girdiğin bir ormandan kurtaramayacağızz... arama timi, köpekler falan bulamicaz seni... ;D

tek gitmesene çocuumm... alla allaaa.. ver bakim annenin babanın telini... alsınlar bu arabayı altından senin :p :p

bülent abi parkurun giriş yerı polonezın içine gelmeden sag tarafta bı yeşil alan war hanı mıllet mangal falan yapıyo yazın sımdı tel orguyle kapattılar orayı.... oranın yanından gırılıyo etaba

Tempus' Alıntı:
Bu arada o suzykilerin karin ustu askida kaldigi yerden bizim araclar nasil gecicek?

abio suzile yerden 30 cm... sen ben bülent abi 50 cm :p :p

biz geçer onları çekeriz ;D ;D

mert abi sen ordan geç........ ;D orası ole bı yerkı bı tumsekten gecıyosun 10 metre sonra aynısından 1 tane daha war ;D

bu arada cem orayı doldururuz dedi kürekle... bizim 1-2 kürek edinmemiz lazım...

mertozzy' Alıntı:
abio suzile yerden 30 cm... sen ben bülent abi 50 cm :p :p

biz geçer onları çekeriz ;D ;D

o tip bir tumsekde onlar daha avantajli bizim sase uzun oldugundan direk askida kaliriz muhtemelen :smiley:

tolgas' Alıntı:
mert abi sen ordan geç........ ;D orası ole bı yerkı bı tumsekten gecıyosun 10 metre sonra aynısından 1 tane daha war ;D

o zaman rampa kuralım??? olmaz mı???

abı bnm askıda kaldıgım yerın alternatifi war gırmeyelım dersenız gırmeyebılırız oraya

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,717
Kaydolan Son Üyemiz
bbbea

Çevrimiçi üyeler

Geri