Tempus' Alıntı:sanzuman harareti mevzusu, sanzuman kecelerinde yag kacagi var teshisi kondu. Arabada cok hafifte bir guc kaybi oluyor. Sanzumanda kirik dokuk bozukluk yok ama keceler vs degismesi icin mecburen sokulucek sokuldugundede elden gecer ne gerekiyorsa.
cihanülker' Alıntı:türbinlere iyice baktır bence , birde içinde çelik çubuklar var vites yerine oturmasını sağlayan , onlarda aşınma varmı baktır , varsa ayvaaaa, hazır söktürmüşken iyi olur kardeş
Tempus' Alıntı:oyle olucak zaten abi aletin sokulmesi toplanamsi zaten 2000 filan tutar , icindeki herseyi deistirsem 3000 olur ;D bari bir daha sanzumani unuturum 10 sene
tolgas' Alıntı:ben tek gırdıgım ıcın bıkac yerde vıncledım arabayı bıde sansıma ağaçlar uzakta kaldı baya bı ugrastım bıde tektım
Tempus' Alıntı:Bu arada o suzykilerin karin ustu askida kaldigi yerden bizim araclar nasil gecicek?
mertozzy' Alıntı:abio suzile yerden 30 cm... sen ben bülent abi 50 cm![]()
biz geçer onları çekeriz ;D ;D
tolgas' Alıntı:mert abi sen ordan geç........ ;D orası ole bı yerkı bı tumsekten gecıyosun 10 metre sonra aynısından 1 tane daha war ;D
tolgas' Alıntı:abı bnm askıda kaldıgım yerın alternatifi war gırmeyelım dersenız gırmeyebılırız oraya