Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 261,435
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

bu discoların geri vitesı cok kuvvetlıymıs ben öle duydum ;D dogrumudur ;D ;D ;D

Etiketler

zaten ben girersem mert abı herturlu girer pazar aksamı öle dıyodu ;D

Tempus' Alıntı:
valla ortadogu ve balkanlarin en temiz TD5 discosunu yapiyorum artik hala sorunlar bitmezse bunu satip tyt corola alicam birakicam bu isleri, yada co pilot olarak takilirim ;D

kürşat boşu boşuna para harcıyorsun kardeş ,harcama , direkt corollayı al , co pilot değil ,benim arabayı hep sen kullan ,ama zarar etme boşuboşuna

anladım orada bilmem ne koruma alanı oluşturdular şimdi oldu ....oraya beykoz konakları tarafından giriliyor doğrumudur Tolga...??? virajları dönüp aşagı indikten sonra bi,r süre devam ediliyor yol düzleşince giriş yapılıyor sağa soğru....???

cihanülker' Alıntı:
kürşat boşu boşuna para harcıyorsun kardeş ,harcama , direkt corollayı al , co pilot değil ,benim arabayı hep sen kullan ,ama zarar etme boşuboşuna

abi girdik bu yola bir kere bir sene daha kullanicam bu isler bitince sonra bakicam sorunlar bitmezse satarim, baska bir yola bakarim. Ama discoyu satarsam %90 defender alirim daha basit bir arac olur ve sadece offroad da kullanirim. Sehir icin 2. arac alirim. vx80, vx100, dicovery gibi araclardan komple uzaklasirim.

red34' Alıntı:
anladım orada bilmem ne koruma alanı oluşturdular şimdi oldu ....oraya beykoz konakları tarafından giriliyor doğrumudur Tolga...??? virajları dönüp aşagı indikten sonra bi,r süre devam ediliyor yol düzleşince giriş yapılıyor sağa soğru....???

o tumsegide o koruma alanina girilmesin diye yapmislardir muhtemelen , girdik diye sonra basimiz agrimasin?

sanırsam aynı yerden bahsedıyoruz bulent abi ;D

girişi gecen hafta gıttıgımde guzeldı sanırım son yagmurlardan sonra yagmur almıs goturmus orayı ılk gırdıgımde guzeldı cunku giriş

arkadaşlar o yol hava kuvvetleri radar a cıkar yani kısacası bir müddet gideriz daha sonra önümüzü tek örgüler kesecek haberiniz ola ama baya bir mesafe var bilgilerinize....

fazla ısrarcı olursakta akşam hava istihbarat birim komutanlığında ifade veririz arz ederim.... ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,717
Kaydolan Son Üyemiz
bbbea

Çevrimiçi üyeler

Geri