Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hobilerden birtanesi fotoğraf olunca, pentax yeni çıkartmış olduğu 645D örnek fotoları ararken pbase de 645 digital ait bir kaç foto buldum...
içlerindekilerden birkaç taneside buradaki geyik için uygun olunca akşam neşesi olur diye ekledim...
hobi hobi yi tetikliyor işte... gece avatarımdaki fotoyu nasıl çekerim diye başladım
şimdi erişilmeyen güzel kareleri nerede çekerime döndü, e tabi bunun içinde 4x4 gerekli oldu bakalım bu hobiler bizi nereye götürecek... hobi için çalışır olduk
ama bu hobilere harcanan para ile hiçbir bedel ile ölçülemeyecek güzel dostluklar oluşuyor ya... işte bu paha biçilemez...
bundan alıcaz birgün en azından ben kendi adıma bunlardan bir taneye sahip olmadan ölemk istemiyorum yada benzeri karekterde bir araç üretilirse oda olur Bülent abimede bu yakışırdı ama yanlış memleketteyiz ;D
bulent abı google eart ten baktım koyle keltepe arası 660 mt dı ama acaba baska kel tepemıydı bılmıyorum ;D aceleden yarın gbs ten kordınat gırerım cmt bu ısle ılgılencem sanayıye gıde gıde aptal oldum adamlara ıs yaptırmak cok zor abı kafa basmıyor mılletın arabayıda yarın 12de teslım edıcekler sukur 2 haftadır onla ugrasıyorum yok yukseltme yok tampon yok alt koruma basamak delı oldum yaww
Kürşay Bey; bende fotoğraf çocukluğumdan beri hobi olarak devam ediyordu, hobi son zamanlarda kendini biraz geliştirince eşe dosta katolog çekme ye kadar gitti
zaman zaman fotograf gezilerimiz oluyor, katılmak isterseniz size de haber ederim...
amerikan ordusuna yazılanlara veriyorlarmış bu aletten blackwater cularda kiralıyormuş ;D
Tesekkurler Sinan bey , eger uygun bir etkinlik olursa gelirim tabiki.
Amerikan ordusunun Irak da kalan cikmalarindan getirtiriz ileride ;D normalde amerikada satiliyor askeri versiyonda ama turkiyeye satisi yasak tabi buna binmek icin benzin istasyonu sahibi olmak lazim ;D ;D ;D
günaydın arkadaşlar... ah ahhhhh yarama tuz basıyorsunuz arkadaşlar ... : yaw hummer-1 versiyonu amerika da peynir ekmek niyetine satılıyor cok istedim ama kısmet olmadı abd de arac 20-25 bin dolar arası Türkiye ye getirmeğe kalsan 100 bin doları geçiyor ilavelerle 150 dolar ediyor eh bende mecburen vazgectim... zaten ahım tuttu adamlar fabrikayı da kapattılar üretime son verdiler..... ;D hummer-1 leri ırakta inceleme fırsatım oldu ama anasını bellemişler orada toz ve toprak girmeyen tarafları kalmamıştı hepsi turşu gibi zaten......Sinan kardeşim yolladığın resimlerdeki aracların sırf yükseltme kitleri abd de 100.000 usd tutuyor .... ;D buraya gelişini siz tahmin edin artık.... eldekilerle yetiniyoruz amaaaa daha sonra bir değişiklik yapılabilir......