Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 338,626

Etiketler
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

hobilerden birtanesi fotoğraf olunca, pentax yeni çıkartmış olduğu 645D örnek fotoları ararken pbase de 645 digital ait bir kaç foto buldum...
içlerindekilerden birkaç taneside buradaki geyik için uygun olunca :smiley: akşam neşesi olur diye ekledim...

hobi hobi yi tetikliyor işte... gece avatarımdaki fotoyu nasıl çekerim diye başladım :smiley:
şimdi erişilmeyen güzel kareleri nerede çekerime döndü, e tabi bunun içinde 4x4 gerekli oldu :smiley: bakalım bu hobiler bizi nereye götürecek... hobi için çalışır olduk :smiley:

ama bu hobilere harcanan para ile hiçbir bedel ile ölçülemeyecek güzel dostluklar oluşuyor ya... işte bu paha biçilemez...

Bende benzer yollardan geçtim aslında :smiley: profesyonel ve okullu 4x4 fotografçıyım ;D

bundan alıcaz birgün :smiley: en azından ben kendi adıma bunlardan bir taneye sahip olmadan ölemk istemiyorum :D yada benzeri karekterde bir araç üretilirse oda olur :smiley: Bülent abimede bu yakışırdı ama yanlış memleketteyiz ;D

[attachment=1]

Humvee3.jpg

bulent abı google eart ten baktım koyle keltepe arası 660 mt dı ama acaba baska kel tepemıydı bılmıyorum ;D aceleden yarın gbs ten kordınat gırerım cmt bu ısle ılgılencem sanayıye gıde gıde aptal oldum adamlara ıs yaptırmak cok zor abı kafa basmıyor mılletın arabayıda yarın 12de teslım edıcekler sukur 2 haftadır onla ugrasıyorum yok yukseltme yok tampon yok alt koruma basamak delı oldum yaww

mert logoyu banada atsanda bakayım cemtascioglu@hotmail.com
arb etıketlerı yarın verıcen dımı unutmadın ıns yarın sanayıye taksıylen gıdıcez dımı alırım ben senı evden sabah konusuruz tlf la

Kürşay Bey; bende fotoğraf çocukluğumdan beri hobi olarak devam ediyordu, hobi son zamanlarda kendini biraz geliştirince eşe dosta katolog çekme ye kadar gitti :smiley:

zaman zaman fotograf gezilerimiz oluyor, katılmak isterseniz size de haber ederim...

amerikan ordusuna yazılanlara veriyorlarmış bu aletten :smiley: blackwater cularda kiralıyormuş ;D

Tesekkurler Sinan bey , eger uygun bir etkinlik olursa gelirim tabiki.

Amerikan ordusunun Irak da kalan cikmalarindan getirtiriz ileride ;D normalde amerikada satiliyor askeri versiyonda ama turkiyeye satisi yasak :smiley: tabi buna binmek icin benzin istasyonu sahibi olmak lazim ;D ;D ;D

fotoğraf etkinliğinde haberdar ederim...
benzin sorunu sanırım çözülmüş burada ;D (sponsorlar sağolsun)

7 tane askeri model hummer ile konvoy kursak sanirim ruslar filan uydudan izler noluyo orda diye ;D

gizli servislerin tamamı şuanda topic i izlemeye almış ;D

günaydın arkadaşlar... :smiley: ah ahhhhh yarama tuz basıyorsunuz arkadaşlar ... ::smiley: yaw hummer-1 versiyonu amerika da peynir ekmek niyetine satılıyor cok istedim ama kısmet olmadı abd de arac 20-25 bin dolar arası Türkiye ye getirmeğe kalsan 100 bin doları geçiyor ilavelerle 150 dolar ediyor eh bende mecburen vazgectim... :D zaten ahım tuttu adamlar fabrikayı da kapattılar üretime son verdiler..... ;D hummer-1 leri ırakta inceleme fırsatım oldu ama anasını bellemişler orada toz ve toprak girmeyen tarafları kalmamıştı hepsi turşu gibi zaten......Sinan kardeşim yolladığın resimlerdeki aracların sırf yükseltme kitleri abd de 100.000 usd tutuyor .... ;D buraya gelişini siz tahmin edin artık.... ;) eldekilerle yetiniyoruz amaaaa daha sonra bir değişiklik yapılabilir......

Günaydın abi, bende gps almayı planlıyorum inceliyorum modelleri ama işin içinden çıkamadım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,618
Kayıtlı Üye Sayımız
166,916
Kaydolan Son Üyemiz
Zafer çakar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR