cihanülker' Alıntı:arkadaşlar rubi çok güzel bir araç ama ,
1 -içi dar
2- donanım yok
3- biraz sert uzun yolda adamı yorar yoksa bende geçen sene alıyordum uzun kasasından , iyi düşün bülent abi ,![]()
Tempus' Alıntı:Abi bu rubiconcon u aldinmi 37 lastik takiyorlar, sonra tek rakibin unimog ;D
red34' Alıntı:hımmm cihan a bir sorayım bakim ......
CDM-SUBARU' Alıntı:Hayır hayır,O na sorma ona sorma, bana sor bana sor
Ya abi bak valla şimdi çıkıp gelicem,alıcam seni teste çıkarcam bak bakıyım o zaman ;D
mertozzy' Alıntı:abicim sen bırak rubiyi falan... senin arabayla yanyana koy... bakalım hangisi daha güzel ;D ;D ;D
red34' Alıntı:aracın özelliklerini iyice incelemek lazım ... benim navara nın özellikleri varmı bakacağız arkadaşlar.....arabadan hiçbir şikayetim yok zaten bu işler hep Erkan ın başının altından cıkıyor.... ;D birazdan teknik özellikler incelenecek arz ederim... ;D
Tempus' Alıntı:mert rubiconu hoc arazide gordunmu ;D navara ile mukayese kabul etmez arazide. 2010 defender filan anca tek rakibi
Tempus' Alıntı:mert rubiconu hoc arazide gordunmu ;D navara ile mukayese kabul etmez arazide. 2010 defender filan anca tek rakibi
cihanülker' Alıntı:arkadaşlar 50,000 euroya rubi alınmaz türkiye şartlarında, kürşatın dediği gibi , alırsın birtane 2004- VX 100
60,000 liraya üzerine harcarsın 20,000 lira ,eder sana 80,000 max , al sana arazi şeysi , her yere gir dünyayı gez, ön,orta,arka % 100 kilit , 35 lastik, buzdolalabı ,çift klima ,ön ,arka , daha ne sayayım bir sürü , ,veya illa yüksek model olacaksa derya abinin defender ,derim ,nasıl olsa ikisininde konforu aşağı yukarı aynıdır![]()
cihanülker' Alıntı:yahu tabiki kürşat her iki araçta çok ayrı segmentlerin arabası yahu![]()