Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 233,670

Etiketler
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

bu iş aceleye getirtmemek lazım Cihan kardeşim pek olumlu referans vermedi ....incelemeye devam ... ;D

cihanülker' Alıntı:
arkadaşlar rubi çok güzel bir araç ama ,

1 -içi dar
2- donanım yok
3- biraz sert uzun yolda adamı yorar yoksa bende geçen sene alıyordum uzun kasasından , iyi düşün bülent abi , :D

Tüüü allah senin emiiii :D
Cihaaaannn sus sus bak,valla allah adamı çarpar,sakın beğenmedim felan deme bak :D

Dün biraz takıldım o araçta,

1-Aynı aracamaı baktık acaba :smiley: uzun kasası baya baya içi rahat kardeşim.
2-Donanım derken,e tabi bi VX100 kadar değil,ama kardeşim o araçla herşeyi yap ;)
3-Yok bee baba,tabi 100 kader değil ama baya rahat bi makina ki özellikle arazideki performansı veeeeeee şekil mekil 10 numara bi araç be kardeşim :D

aracın özelliklerini iyice incelemek lazım ... benim navara nın özellikleri varmı bakacağız arkadaşlar.....arabadan hiçbir şikayetim yok zaten bu işler hep Erkan ın başının altından cıkıyor.... ;D birazdan teknik özellikler incelenecek arz ederim... ;D

red34' Alıntı:
hımmm cihan a bir sorayım bakim ......

Hayır hayır,O na sorma ona sorma, bana sor bana sor :D
Ya abi bak valla şimdi çıkıp gelicem,alıcam seni teste çıkarcam bak bakıyım o zaman ;D

abicim sen bırak rubiyi falan... senin arabayla yanyana koy... bakalım hangisi daha güzel ;D ;D ;D

CDM-SUBARU' Alıntı:
Hayır hayır,O na sorma ona sorma, bana sor bana sor :D
Ya abi bak valla şimdi çıkıp gelicem,alıcam seni teste çıkarcam bak bakıyım o zaman ;D

evet evet mantikli bu yada hafta sonu yanimiza birde rubicon alalim :smiley:

arkadaşlar 50,000 euroya rubi alınmaz türkiye şartlarında, kürşatın dediği gibi , alırsın birtane 2004- VX 100

60,000 liraya üzerine harcarsın 20,000 lira ,eder sana 80,000 max , al sana arazi şeysi , her yere gir dünyayı gez, ön,orta,arka % 100 kilit , 35 lastik, buzdolalabı ,çift klima ,ön ,arka , daha ne sayayım bir sürü , ,veya illa yüksek model olacaksa derya abinin defender ,derim ,nasıl olsa ikisininde konforu aşağı yukarı aynıdır :D

mertozzy' Alıntı:
abicim sen bırak rubiyi falan... senin arabayla yanyana koy... bakalım hangisi daha güzel ;D ;D ;D

mert rubiconu hoc arazide gordunmu ;D navara ile mukayese kabul etmez arazide. 2010 defender filan anca tek rakibi

red34' Alıntı:
aracın özelliklerini iyice incelemek lazım ... benim navara nın özellikleri varmı bakacağız arkadaşlar.....arabadan hiçbir şikayetim yok zaten bu işler hep Erkan ın başının altından cıkıyor.... ;D birazdan teknik özellikler incelenecek arz ederim... ;D

Abiiiiiii binmeden biraz yürümeden tadını anlamıyosun yaw ;D
Şu bizim çocuklar resimleri koysunlarda bi gör makinayı abi,zaten şekil mekil 10 numara ;)

Tempus' Alıntı:
mert rubiconu hoc arazide gordunmu ;D navara ile mukayese kabul etmez arazide. 2010 defender filan anca tek rakibi

Yok hayatım yok,tamam yani def te iyi,fakat rubi bi başka ;)
O kaya etaplarında yok hocam yok,banamısın demedi ;D

Bakın sadece bi örnek veriyim;

Sadece kapı bağlantılarına bakın,ne demek istediğimi anlarsınız. :smiley:

cihanülker' Alıntı:
arkadaşlar 50,000 euroya rubi alınmaz türkiye şartlarında, kürşatın dediği gibi , alırsın birtane 2004- VX 100

60,000 liraya üzerine harcarsın 20,000 lira ,eder sana 80,000 max , al sana arazi şeysi , her yere gir dünyayı gez, ön,orta,arka % 100 kilit , 35 lastik, buzdolalabı ,çift klima ,ön ,arka , daha ne sayayım bir sürü , ,veya illa yüksek model olacaksa derya abinin defender ,derim ,nasıl olsa ikisininde konforu aşağı yukarı aynıdır :D

cihan abi , bulent abinin zaten derdi arac buyuk diye heryere sokamamak, vx100 de ayni olucak. derya abinin defender bencede super arac ama bulent abi onu gordu pek begenmedi ondan alternatifler arasina koymuyorum :smiley: Benim param olsa LR cok sevmeme ragmen Rubicon alirdim sanirim. Aracin yaklasma uzaklasma acilari harika. Sekli goruntusu ve aksesuar secenekleri cok guzel. arazide unimoglarin gectigi yerlerden geciyor.

Kurşat geçmiş olsun. orhanın ordayken erkanin rubıyı gordunmu 37 var onda agzına kadar dolu olmadi erkanla bulent abiyi bulustururuz bir niyeti varsa ilk agizdan konusurlarsa ilerde gene sikinti yasamaz.
Bulent abi gene kizmissin benle bir alakasi varmi sormadan edemedim .

cihanülker' Alıntı:
yahu tabiki kürşat her iki araçta çok ayrı segmentlerin arabası yahu :D

abi nasil ayni segmentin arabasi, on ve arka yaklasma acilari arasinda daglar kadar fark var. belgradda rubicon un girip cikamayacagi yer yok uygun bir lastikle. navarayi hicbiryerine sokamiyoruz

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,944
Kayıtlı Üye Sayımız
166,714
Kaydolan Son Üyemiz
rsl54

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR