Tempus' Alıntı:Mert in korktugundan emindikde bu kadar oldugunu bilmiyorduk ;D ;D ;D
mertozzy' Alıntı:ben sizler adına endişelendimmm ;D
red34' Alıntı:ya valla param olsa direk bir butik otel açarım harika da olurdu...bizim kafamızda oda var ama parayı denkleştirmek lazım öncelikli olarak .......
CDM-SUBARU' Alıntı:Bak bu iyiyde ba ahahaha ;D
Yaw,yiyenbilir ahalisi,sizin kampınız gelmedi allaşkına,ya ben çamura doydum. ;D
Hadi sizde doyunda ,şu kamp sezonuna başlıyalım artık
Çok fena kampım var ;D ;D
Tempus' Alıntı:ya kayinbabamlarin fabrika komple yanmis , simdi haber aldim. can kaybi yokmus allahtan tek teselli o
mertozzy' Alıntı:offfff... çok geçmiş olsun kardeşim... can kaybı olmaması teselli... ne fabrikasıydı??
mertozzy' Alıntı:abi benim önce özlemi ikna etmem lazım... ot üzerinde uyumaya... kenelerin ve bilimum haşeratların doğada bizle hiç işleri olmadığına.. onların kendilerin ait bir evrenleri olduğuna... gece duyduğu çıtırtıların ayı sesi olmadığına... ayı olsa bile yüzümüze bakmayacağına... kısacası ben kampa gelirim de... tek gelirim ;D ;D
Tempus' Alıntı:ya kayinbabamlarin fabrika komple yanmis , simdi haber aldim. can kaybi yokmus allahtan tek teselli o
CDM-SUBARU' Alıntı:Geçmiş olsun Kürşat,can kaybı olmasında gerisi boş ...
Tekrar geçmiş olsun
Tempus' Alıntı:yer doseme fabrikasi kocaelinde serflex yillarin emegi gitmis bir gecede yazik oldu