Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 336,554

Etiketler

Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

mertozzy' Alıntı:
ben sizler adına endişelendimmm ;D

:D Bak bu iyiyde ba ahahaha ;D

Yaw,yiyenbilir ahalisi,sizin kampınız gelmedi allaşkına,ya ben çamura doydum. ;D
Hadi sizde doyunda ,şu kamp sezonuna başlıyalım artık :D

Çok fena kampım var ;D ;D

ya valla param olsa direk bir butik otel açarım harika da olurdu...bizim kafamızda oda var ama parayı denkleştirmek lazım öncelikli olarak .......

red34' Alıntı:
ya valla param olsa direk bir butik otel açarım harika da olurdu...bizim kafamızda oda var ama parayı denkleştirmek lazım öncelikli olarak .......

Böyle birde VIP çalıştınmı,çok keyifli iş abi,hele birde doğanın içinde felan olursa,of of of :smiley:

CDM-SUBARU' Alıntı:
:D Bak bu iyiyde ba ahahaha ;D

Yaw,yiyenbilir ahalisi,sizin kampınız gelmedi allaşkına,ya ben çamura doydum. ;D
Hadi sizde doyunda ,şu kamp sezonuna başlıyalım artık :D

Çok fena kampım var ;D ;D

abi benim önce özlemi ikna etmem lazım... ot üzerinde uyumaya... kenelerin ve bilimum haşeratların doğada bizle hiç işleri olmadığına.. onların kendilerin ait bir evrenleri olduğuna... gece duyduğu çıtırtıların ayı sesi olmadığına... ayı olsa bile yüzümüze bakmayacağına... kısacası ben kampa gelirim de... tek gelirim ;D ;D

ya kayinbabamlarin fabrika komple yanmis , simdi haber aldim. can kaybi yokmus allahtan tek teselli o

abi bu ilanı bizim aytuğ bulmuş... nolur bir bakın... öldüm gülmekten... ;D ;D ;D ;D

http://www.sahibinden.com/cok_amacli_pick_up_makam_arabasi_-51WQQaXQQ15106877WQQpXQQdisplayitem

Tempus' Alıntı:
ya kayinbabamlarin fabrika komple yanmis , simdi haber aldim. can kaybi yokmus allahtan tek teselli o

offfff... çok geçmiş olsun kardeşim... can kaybı olmaması teselli... ne fabrikasıydı??

otel'e her yaz bizi 2 kişi yazabilirsin bület abi

araya iki butik keyif yeri fotosu atayım :smiley:

SG104860.jpg

SG104866.jpg

mertozzy' Alıntı:
offfff... çok geçmiş olsun kardeşim... can kaybı olmaması teselli... ne fabrikasıydı??

yer doseme fabrikasi kocaelinde serflex yillarin emegi gitmis bir gecede yazik oldu

mertozzy' Alıntı:
abi benim önce özlemi ikna etmem lazım... ot üzerinde uyumaya... kenelerin ve bilimum haşeratların doğada bizle hiç işleri olmadığına.. onların kendilerin ait bir evrenleri olduğuna... gece duyduğu çıtırtıların ayı sesi olmadığına... ayı olsa bile yüzümüze bakmayacağına... kısacası ben kampa gelirim de... tek gelirim ;D ;D

Hmmm öyle öcük böcük korkusu varsa eyvallah.
Ama onunda çözümü var,alışık olmıyan,korkan hanımları pansiyona bırakır,çadır muhabbetine devam edilir v.s v.s çok seçenek var.
Haaa kampa erkek erkeğe gidelim olursa oda olur,ailecek olursa oda olur. ;)
Banim eşim zaten eski dağcılık klubü felan,kızı taa 3 yaşından beri götürüyorum dağa bayıra,oda alıştı.Hatta bu sene izci yaptım onuda ,her türlüsü uyar,yeterki birlikte hoş vekit geçirelim.
Ateş başında,takilalar felan ohhhh,fena oldum yaw ;D

Tempus' Alıntı:

Geçmiş olsun Kürşat,can kaybı olmasında gerisi boş ...
Tekrar geçmiş olsun

geçmiş olsun Kürşat, bende sabah haberlerde okudum...

nethaber.com/Toplum/139954/Kocaelide-FABRIKA-DEPOSU-YANIYOR-Pespese-patlamalar

Tempus' Alıntı:
yer doseme fabrikasi kocaelinde serflex yillarin emegi gitmis bir gecede yazik oldu

abi can kaybı olmaması iyi en azından... ama bunun yanında umarım sigortalarıda vardır.. :(

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,616
Kayıtlı Üye Sayımız
166,913
Kaydolan Son Üyemiz
Reşat AVCI

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR