Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 319,016
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

red34' Alıntı:
yaw iyice karıştı sayfaaaaa :smiley:) alaalaaaa yardım edecek birilerini arıyorum ..... ;) karman corman oldu sayfaaaaa.......

abi profil ayarlarında forum ayarları kısmı na girip ordaki işaretli ve işaretsiz olan seçenekleri kontrol etmen lazım

Etiketler

olcaytogezer' Alıntı:
Salı ve çarşamba gününü Ali ustanın orada geçirdim.ön tampon yapıldı, Huma'dan t-Max 9000 aldım, o da monte edildi, ruhsata işletmek için proje işinide usta hallediyor.sonra takipçiye vereceğim...Mert 2 arkadaşta Warn var acele etme diyordu ama aramış , onlardanda ses seda çıkmadı...Cem ve tolga kullanıp memnun olduklarını söyleyince ve proje ile ruhsata işletme işi düşündüğümden 0 alma daha cazip geldi..fiyatıda fene değil...yani özetle benimde tampon ve vinc işi bitti...

iyi hayırlı olsun artık 3 suzuki garip garip yerlere girersiniz ;D

hayırlı olsun abi güle güle kullan bizim tamponların aynısını yaptırdın dımı

deneme 1 .... :D deneme 2.... valla ayar mayar yaptım amaaaaaa yukarıdaki sağ bölümde halen yeni msj geldiğini belirten yazı cıkmıyor sevtap hnm bilgilerinize........

değerli bilgiler için tşkr ederim... şimdilik yüzmeye başlayacağım... eğer devam ederse bende deneyebilirim....

Kmtn' Alıntı:
selam arkadaşlar; ancak yeni girebildim ve sabahtan beri olan muhabbeti 7-8 sayfa okuyabildim...

Mert;
bel ve boyun ağrısı konusunda bende uzunca bir zaman sıkıntı çektim, sonrasında boyun tutulması ile dr. gittim ve ilaç verdi 10 günlük ilaç kullanımı neticesinde ağrılar geçmeyince ve kolda 3cm incelme olunca MR çekildi ve 4 adet boyun 5 adet belde 9 fıtık tespiti yapıldı... Boyundaki omura yapılan baskı olayı KISA SÜREDE felç noktasına kadar getirebilir tanısı ile hemen ameliyat denildi ve 3 gün sonrası için gün kararlaştırıldı... Birkaç alanında uzman dr. ile de görüşmem sonucu aynı fikirde birleştiler...

Sonrasında amcamında gitmiş olduğu bir akupunktur cu dr. (tr de bu işi ilk getirenlerden) ile beni görüştürmek istedi... (alternatif tıp!) pek mantıklı gelmesede gittim ve bana olayı anlattı ve inanmadan bu tedaviye başladım... gün aşırı gittiğim her seansta hergün birkaç mucizeye şahit oldum... yaklaşık 5 sene geçti bugün şikayetlerim yok denecek kadar az... yani her insanda üşütme, terleme dikkat et mantığı ile sorunsuzca yaşamıma devam ediyorum...

işin en ilginç tarafı ise... aradan 1 yıl geçtikten sonra MR larım ile bana ameliyat diyen dr. lara gidip ben böyle bir tedavi oldum ve iyleştim vede bu yeni MR larım ne diyiorsunuz sorusuna aldığım cevap:smiley: tıpta 6 ay önceki veriler hiçbir anlam ifade etmez... (kendileri sorarlar ama çocukken bir hastalık geçirdinizmi... şu oldumu bu oldumu :smiley:

akupunktur (5.000 yıldır uygulanan bir yöntem) olayı dünyada tıp olarak kabul edilip, özel ve devlet sigortalarınında ödeme kapsamında...

yaşadığım bir tecrübemi paylaşmak istedim...

red34' Alıntı:
yaw iyice karıştı sayfaaaaa :smiley:) alaalaaaa yardım edecek birilerini arıyorum ..... ;) karman corman oldu sayfaaaaa.......

bülent abi... emret hemen geleyim... ;D

denem OK bülent abi:smiley: sesin gelir ;D ;D

ama senin mesaj ekranın ne oldu bilmirem :smiley:

yaw Mert gel kardeşim bana ....kafayı yicem burada valla .... ;D ne yaptıysam hikaye valla düzelen birşey yok burada....anca sayfaya girersem yazılanları okuyabiliyorum yoksa yeni msj var diye ikaz falan yok bende ....böyle oluncada birşey takip edemiyorum ....şikayetim var siteden yana .... ;D

ciddi istiyosan gelirim.... bugün biraz geyik moddayım... ;D

yok, garip garip yerlere girme değil sadece Kürşadcığım, vinç sayısını arttırıp Bülent abiyi çekme derdimiz, 3 suzide 12 ton kapasiteye ulaştık..sizlerinkinide eklersek 20 ton çekme kapasitesine ulaşır...eh o da Bülent abiyi çekmeye yeter herhalde.... ;D ;D...birde garip garip yerlere girip koy araştıracağız tabiki......arkadaşlar soruyor , 2-3 tarifi geçemiyoruz...ah izmir'de olacağız ki en az 20 tanesini sıralayıvereyim....sizde hiç gitmemişsiniz ki birader, bu yaz için Bülent abi böyle yerlerin rota araştırmasına başlasın, her hafta sonu biryerlere gidelim, ıssız ıssız, kimsenin gelmediği.. ;D ;D

tesekkürler Tolga, evet sizinkini aynı tipi, Ali usta yaptı....vinç bile aynı.... ;D

bütün suzukiler aynı oldu ;D bide aynı renge boyattıkmı tmmdır ;D

ben kaplatıcamda ne renk yapsam die düşünüyorum hala tam karar veremedım

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,113
Kayıtlı Üye Sayımız
166,840
Kaydolan Son Üyemiz
sametcan2025

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR