Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 317,374

Etiketler

Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

red34' Alıntı:
gel Kürşat gel buralar müsait amaaaa sen gelene kadar ne olur bilemem bak...... ;)

abi ben 2 gibi gelirim heralde yemek yeriz yoğun olursa yıkamayız sonraya bırakırız bu çamurlu hali çok güzel oldu zaten yoğun çamur üstü dal çiziği deseni ;D ;D ;D

millet yolda ruh hastasıymışım gibi bakıyor 2 gündür şehir içinde çekimlere bunla gidiyorum ;D arabalar yanaşmaya korkuyor hahaha herkes yol veriyor ;D

Tempus' Alıntı:
abi ben 2 gibi gelirim heralde yemek yeriz yoğun olursa yıkamayız sonraya bırakırız bu çamurlu hali çok güzel oldu zaten yoğun çamur üstü dal çiziği deseni ;D ;D ;D

millet yolda ruh hastasıymışım gibi bakıyor 2 gündür şehir içinde çekimlere bunla gidiyorum ;D arabalar yanaşmaya korkuyor hahaha herkes yol veriyor ;D

tırsıyor mıllet kacılın pıskopat gelıyor gıbı gelıyor halbukı melek gıbı adam bılmıyorlarkı ;D

cemtascioglu' Alıntı:
tırsıyor mıllet kacılın pıskopat gelıyor gıbı gelıyor halbukı melek gıbı adam bılmıyorlarkı ;D

;D ;D ;D

DHL ana depoya gittim dün çekime, kimlik alıp kimlik birakılacak yerde girerkende çıkarkende güvenlikler bir koştuki bana inanamadım ;D ;D ;D normalde inip kendim gidip alirdim kiçini oynatmazdi adamlar ;D ;D ;D

Kürşad 2 ay önce söyleseydin yanındaydım ama yeni taşındım biliyorsun, hayatta gözüm yemez tekrar taşınmaya. Uzak değiliz zaten takılırız.

Tempus' Alıntı:
evet geneli seviyor da bazı kıl olanlar var :smiley: kiralık ev var burak bizim burda gel ;D

olcaytogezer' Alıntı:
günaydın arkadaşlar, gende geldim.... :smiley:
abi naber nerdesın sen yaw bu hafta sonu pazar gunu kahvaltı yaparımmı hep beraber demırcı koyde ordanda poıntball gıderız kısı bası 35 tl kahvaltıda kısı bası 25 tl ıdı okeyse arayıp randevu alarım gelecekler ısım yazdırsın kahvaltı yapacagımız yerın lınkıne bakın http://www.uzunya.com/iletisim.asp

Bakkan' Alıntı:
Kürşad 2 ay önce söyleseydin yanındaydım ama yeni taşındım biliyorsun, hayatta gözüm yemez tekrar taşınmaya. Uzak değiliz zaten takılırız.

tahmin ediyorum taşınmak çok kötü, ama bizim site bu civarın en iyi sitesi bir taşınan gitmiyor :smiley:

ileride ev değiştiricek olursanız bakarız

Kürşad iyi olurdu bak, ama şu an taşınmayı ilerde de olsa düşünmek deli ediyor beni.
eyvallah.

Tempus' Alıntı:
tahmin ediyorum taşınmak çok kötü, ama bizim site bu civarın en iyi sitesi bir taşınan gitmiyor :smiley:

ileride ev değiştiricek olursanız bakarız

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,111
Kayıtlı Üye Sayımız
166,840
Kaydolan Son Üyemiz
sametcan2025

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR