Tempus' Alıntı:benim arabayı komşumun karısı görmüş, kocasına demişki;
yazık ne olmuş çocuğun arabasına ;D ;D ;D
red34' Alıntı:gel Kürşat gel buralar müsait amaaaa sen gelene kadar ne olur bilemem bak......![]()
Tempus' Alıntı:benim arabayı komşumun karısı görmüş, kocasına demişki;
yazık ne olmuş çocuğun arabasına ;D ;D ;D
Bakkan' Alıntı:Süpermiş, komşular seni seviyo demekki Kürşad.
Tempus' Alıntı:abi ben 2 gibi gelirim heralde yemek yeriz yoğun olursa yıkamayız sonraya bırakırız bu çamurlu hali çok güzel oldu zaten yoğun çamur üstü dal çiziği deseni ;D ;D ;D
millet yolda ruh hastasıymışım gibi bakıyor 2 gündür şehir içinde çekimlere bunla gidiyorum ;D arabalar yanaşmaya korkuyor hahaha herkes yol veriyor ;D
cemtascioglu' Alıntı:tırsıyor mıllet kacılın pıskopat gelıyor gıbı gelıyor halbukı melek gıbı adam bılmıyorlarkı ;D
Tempus' Alıntı:evet geneli seviyor da bazı kıl olanlar varkiralık ev var burak bizim burda gel ;D
abi naber nerdesın sen yaw bu hafta sonu pazar gunu kahvaltı yaparımmı hep beraber demırcı koyde ordanda poıntball gıderız kısı bası 35 tl kahvaltıda kısı bası 25 tl ıdı okeyse arayıp randevu alarım gelecekler ısım yazdırsın kahvaltı yapacagımız yerın lınkıne bakın http://www.uzunya.com/iletisim.aspolcaytogezer' Alıntı:günaydın arkadaşlar, gende geldim....![]()
Bakkan' Alıntı:Kürşad 2 ay önce söyleseydin yanındaydım ama yeni taşındım biliyorsun, hayatta gözüm yemez tekrar taşınmaya. Uzak değiliz zaten takılırız.
Tempus' Alıntı:tahmin ediyorum taşınmak çok kötü, ama bizim site bu civarın en iyi sitesi bir taşınan gitmiyor
ileride ev değiştiricek olursanız bakarız