Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 236,463

Etiketler
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

abi çok kaybolacak bir yol yok orda... çanakkale üstü gelisek her yer ova... ama balıkesir üstü gelirsek, edrem,t yolunda ormana dalabiliriz ;D ;D

bu arada sayı belli olsun, ben ona göre başka bir kalma organizasyonu yapacağım ;D ;D ama önce tarih ve liste ;) ;)

ne edremit i cocuğum.... ;) manyas yenice gönen ve biga üzerinde kaz dağlarını aşıp körfeze ineceğiz ve arada derede baya sıkı yollar var canım benim..... ;)

olay tamamen şahısların kendini bilmemesinden kaynaklanıyor Aydın bey...kurunun yanında yaşta zaman zaman yanıyor onada bizim yapabileceğimiz birşey yok ....olay şahıslarla ilgili değil olay kurallara uymamak.....hatırlarsanız sizde.. kemerburgaz gezisinde aret diye bir arkadaş vardı deli gibi arac kullanıyordu konvoy kurallarına uymuyordu abuk subuk gidip batıyordu vs vs......ben senelerce türkiye rallilerine katıldım neyin ne olduğunu cok iyi bilirim ama kimseye ukelalık yapmam ...konvoy kuralı nedir konvoydaki aracların güvenliği nedir içindeki kişilerin güvenliği nedir.. bunlara uymazsanız sıkıntı olur....bende bu sebeble grubumuzdaki arkadaşlara bunları anlattım ve sağolsunlar bana destek verdiler ve bu karar cıktı ortaya....yoksa deli gibi arac sürüpte gidip ormanda batmak marifet değildir...amac doğanın zorluklarını gruptaki diğer araclarla beraber aşmak ve arkada kimseyi bırakmadan o bölgeden gecmektir....yada her gezide arabanın bir tarafını bırakmak değildir....bunları yazıyorum sizinde bilginiz olsun... bizi yanlış anlamayın diye......bize ilgi gösterdiğiniz için biz size tşk ederiz sağolun.......

Kemerburgaz gezisinde yaşanan sıkıntıları biliyorum. Hayatımda katıldığım ikinci off road gezimdi. Kural konusunda kimse beni bilgilendirmedi. Konuyu kürşat ile paylaştım .Bana olayı anlattığında çok üzüldüm. Çünkü yalnış anlaşılmışım. Hatta bu grupta kırmızı suziki grubun migros aracı olan :smiley: beyfendi ile Aret arasında yaşanan polemiğe de istemeden sahit oldum. Neyse yapacak birşey yok.Taktir sizlerindir. Güvenliğin önemini off road yaptıkça daha iyi anlıyorum. Ve sitede ki konvoy kurallarınıda yeni okudum desem yeri var.

Teşekkürler

saol kardeşim tşk ler.....ufak ufak ASOS hazırlıklarına başladım haber veririm size....bu arada unutmadan 2 mayıs ( yalıköy )sizin parkurdayız haberiniz ola .....

mert abı bende senın gıbı yapıcam bundan sonra batıcagımı bıldıgım yere girmicem sonra madara oluyoruz bu ne ya ;D ayrıca bızım arabadada lastık yukseltmeden baska ne war acaba sorabılırmıyım bıtek kılıt war sızden farklı olarak upgrade ettıgımız falan yok yanlı okuyan baska bısı sanar ;D

cemcim... şimdi burda bir süre baltayı kuma gömüyorum... ;D ;D

2 mayıs için hazırlık yapmamız lazım kardeşim ;) ;)

ve nihayet savaş baltarı kuma gömülür ve iğneada gezisi sonrası batanlar için yeniden çıkartılmak üzere hazırlanır ;D ;D ;D

evladım baltaları yağlı bezlere sarında paslanmasınlar.... :D siz nasıl olsa dönüşte tekrar gömmüş olduğunuz yerden cıkarırsınız........ ;D

aslında gömdük filan deselerde bana pek öyle gelmiyor:smiley:

baltalar elimizde - uzun ip belimizde - biz gideriz ormana hey - ormana - durumu var ;D ;D ;D

bu arkidişler ilk batışta çekerler baltaları ;D ;D ;D

red34' Alıntı:
evladım baltaları yağlı bezlere sarında paslanmasınlar.... :D siz nasıl olsa dönüşte tekrar gömmüş olduğunuz yerden cıkarırsınız........ ;D

garanti ;D ama busefer yok dagda kaldık yok ormandayız bırlıkmıs kardeslıkmıs basar gıderım aytugla mert ugrassın lar dıycem ama ben onlara kıyamam her turlu cekerim onları bırakırmıyım

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,717
Kaydolan Son Üyemiz
bbbea

Çevrimiçi üyeler

Geri