Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 319,786
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

walla arkaya bnm suzukıdekı esyaları koydugum zaman agarlıga falan gerek kalmaz zaten olmadı koyarız kasanın altına bı agarlık.. bence yeni pickuplar arazide çok başarılı L200lerın bir kısmında arkada %100 kilit war bazılarındada TC tarzı calısan bır sıstem war youtube ta videolar ızlıyorum adamlar at lastıklerle bile bazı zorlu çamurlardan geçebılıyolar.. sonucta bu işler birazda maddiyata bakıyo cip tarzı araçlar tabıkide daha ii olabılır ancak 2000 model suzukıyı satıpta 2000 model dısco almak bana mantıklı gelmıyo en azından bıraz model yükseltmek lazım sonucta mesela biz suzukıyı alalı 10 sene oluyo alıcagım arabayıda en azından bı 5-6 sene kullanmam lazım die düşünüyorum

Etiketler

mesela son gezimde defenderların girmek istemediği yere girdim , suzuki ile 2 aracın kırıldığı yerde güm diye altını vurup kanal düştüm , millet aha buda gitti dedi ama arabada hiçbirşey yok vinçledim çıktım. Çünkü suzukinin altında vurucak kırılacak birşey yok, ve hafif olduğundan oturunca alta binen yük az ve kırmıyor kolay kolay. Ama o beniim girdiğim yere giren herhangi bir 2500 kilo ve üstü araç kesin biryerini kırardı. Normalde biz gezilerimizde araçlarımızın durumuna göre parkurlara karar verdiğimiz için fazla problem olmuyor. Örneğin Bülent abi bizimleyse dar yerlere girmiyoruz, yada aramızda asfaltta ağır giden araç varsa asfaltta hızımızı yükseltmiyoruz. Böyle oluncada problem kalmıyor. Ama heryere giren çıkan aynı zamandada asfaltta güçlü ve konforlu bir araç bahsettiğimiz bütçelere imkansız. En ortalama araçlar discovery 1- 2 toyota vx80 iki işide ortalamanın üstünde yapabilen araçlar. Ve bütçeleri makul

tolga bence herhangi bir aracı almadan önce imkanın varsa arazide kullanıp almaya çalış. Suzuki arazide çok başarılı bir araç, aldığın başka bir araç seni tatmin etmeyebilir.

birde internetteki videolarda herkes başarılı geçişleri filan koyuyor ben çok az batışlarını, kırılan aksları difransiyelleri çekip koyan adam gördüm. yada bir yerden geçiyor ama ertesi hafta sanayide ne kadar para harcıyor yazan yok. örneğin bir rampadan atlayıp havada uçan bir cherokee fotografı vardı herkes acayip güzel uçmuş diye övüyordu. Ama araç ertesi hafta düz yolda giderken lastiği fırladı gitti. Önemli olan bir yandan da sağlamlık

Kürşatım artık seni dinlemiyorum canım ... ;) navara hakkında konuşabilmen için öncelikle bizimle iğneadaya gelip navaranın gectiği bütün parkurları geçmen lazım...ondan sonra ağırmış vs vs boşver kendini yorma.... :D bizim ekip şahittir navara heryere giriyor vede cıkıyor abisi ne batıyor nede takılıyor resimlerle sabittir..... :D yok açı darmış yok açı genişmiş gececeksin bunları.... araba daha ne yapsın yaw..... ;D navara hakkında kimse konuşmasın kardeşim sadece yorumları bizim team 34 yapabilir......çünki arabanın ne yaptığını sadece onlar gördü veeeee Tolga ya da NAVARA alıyoruz ..... ;D

alalım bülent abi babamı kandıralım alalım ;D bencede navara super bi araç sonuçta dıscoların üstünde olan bütün sistemler war ve daha yeni model olması dolayısıyla daha az masraf cıkarması bana daha avantajlı gıbı gozukuyo

Ben navaraya kötü demedim ki abi zaten, sadece suzuki ile yaptığı gibi şeyleri yapıcaksa doğru tercih değil dedim ama neyse sen daha iyi bilirsin, benim evim birinci köprüye yakın olup sürekli 1. köprüyü kullanıyor olmasam bende navara alıcakdım. Zaten ben kamyonet istiyorsan L200 alma hilux yada navara al dedim. bunun yanında kamyonetlerin dezavantajlarını söyledim.

Şimdiden hayırlı olsun :smiley:

Tolga masraf falan yok ...sadece eurodizeli koyuyorsun ve gidiyorsun birde 10.000 bir servis o kadar ... ;) Kürşatı kızdırırız bol bol .... ;D heryere girip cıkarız hiçdert değil nasıl olsa boya moya hakgetire.... :D düşmanlarımız çatlasın...... ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,114
Kayıtlı Üye Sayımız
166,843
Kaydolan Son Üyemiz
FKRTKRT7142

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR