Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 298,794

Etiketler
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

Ve Burak kardesimizin yeni VX100 u hayirli olsun ;D ;D ;D japonun V8 i, ingilizin cakma v8 ine benzemez 4700 V8 ;D ;D ;D

Tempus' Alıntı:
Ve Burak kardesimizin yeni VX100 u hayirli olsun ;D ;D ;D japonun V8 i, ingilizin cakma v8 ine benzemez 4700 V8 ;D ;D ;D

sadece gülüyorum.... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Arkadaşlar günaydın,

Evet sonunda uzun süre, ailecek kullanabileceğimi düşündüğüm VX 100 e kavuştum, inşallah hayırlı olur. Beraber keyifle geziler yaparız.

Hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim, Allah herkesin gönlüne göre versin, daha iyileri sizlerin olsun.

Dün akşam hava karardığında eve gittim, kapalı garajda bir iki resim çektim ama karanlık biraz. Gün içinde bunları koyarım ama haftasonu daha iyi resimler çekeceğim. Sonra bir konu başlığı açmayı düşünüyorum. Çünkü bende ilave bir şeyler yapacağım. Ama bu biraz zaman alacak. Malum kısıtlı bütçeyle bu işe girdik, yavaş yavaş tamamlarım diye düşünüyorum.
Zaten canavarın çok acil ihtiyacı olan birşeyi yok. VX100 de tecrübeleri olan Cihan, Serkan, Mustafa Abi (MKG), Faruk Abi nin tecrübelerinden faydalanacağım tabiki.
İlk önce genel bakım ve LPG takma işi var.

Herkese tekrar teşekkür ederim.

günaydın arkadaşlar... :smiley: ve Burak kardeşim hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan yeni oyuncağını.... ;)

burak abı hayırlı ugurlu olsun güle güle kullan kazasız belasız inş

Hepinize teşekkürler arkadaşlar, Allah herkesin gönlüne göre versin, darısı tüm isteyenlere inşallah.

Burak abicim hayırlı olsunn allah kazasın bellasız iyi gunlerde kullanmayı nasip etsin ;D ;D

hayırlı olsun, VX100'ün hakkında biraz bilgi rica etsem, kaç model kaç km... biraz bilgi verirmisin? benzinle şehiriçi sarfiyatı nedir? (gerçi çok yeni ama) bütün tecrübeleri paylaşmanızı bekliyoruz...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,058
Kayıtlı Üye Sayımız
166,805
Kaydolan Son Üyemiz
huseyin.sami.sari@gm

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.