Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 291,127
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

Ohhhh tamamdır o zaman haftasonuna kadar detayları konuşalım.
Olmadı zorlamadan bir parkur olsun sonra onlar gelir. Gevheride alırsın bende Duruyla Özlemi alırım.

tolgas' Alıntı:
jeneratorde war gece kalırsak ısık kaynagımız war ;D

Etiketler

olur burak abi cuma gunu tekrar konusalım ama bnm tampon yapılıyo arabayı goturmem falan gerekebilir duruma göre....

Tamam Tolga bakarız duruma göre zaten cumartesi konuşuruz. Uyarsa olur uymazsa sıkıntı yok.

tolgas' Alıntı:
olur burak abi cuma gunu tekrar konusalım ama bnm tampon yapılıyo arabayı goturmem falan gerekebilir duruma göre....

Ee ne oldu geziniz yaw.. ;). Kimseden ses cikmiyor...bende resimlerden faydalanayim bari... ;D

Ya Tolgacim antalya gezisi vardi ben onu kastetmistim ;) hani hazir izmirdeyken sarkardik asagilara ama bizim buraktan ses cikmadi herhalde iptal oldu yada marka (toyota) gezisine dondu...neyse p.tesi belli olur.. ;). Bizimkilerde hareket yok herhalde hic sesleri cikmiyor....

antalya gezısıne 2 hafta var daha bülent abi

Alaalaaaa yaw benmi yanlis tarihe takilmisim :D. Saglik olsun ne yapalim ;) bekleriz canim bizde ;D

red34' Alıntı:
Alaalaaaa yaw benmi yanlis tarihe takilmisim :D. Saglik olsun ne yapalim ;) bekleriz canim bizde ;D
Bülent abicim saygılarrr nasılsın

8 ekim de herkes burada olacak hafta sonu da sende kaç gel ya sohbet muhabbet yapacağız ;D ;D ;D ;D

Bülent Abi,
tarihe daha var diye aramadım, okuyorsundur yazılanları diye düşünmüştüm. İstanbul ekibi şimdilik iki araba. Cem ve Olcayto abinin araba. Ben, Erkan, Kürşad yancı. Tarihe kadar sayı artar belki. Sende gel, çok eğleneceğiz. Dostlar Antalya da bekliyor.

red34' Alıntı:

red34' Alıntı:
Ee ne oldu geziniz yaw.. ;). Kimseden ses cikmiyor...bende resimlerden faydalanayim bari... ;D
abi, bunların ipiyle kuyuya inilmez....Allahtan eğitim alıyoruz da başka ip ve bağlama teknikleri öğreniyoruz......yoksa halimiz harap....dön bir de sana da eğitimi ben vereyim bari..... ;D ;D ;D

BArbaros kardesim tsk ederim iyiyim sagolasin.. ;). Isler cok yogun kosturup duruyorum sorma...valla benim program kalabalik cocuklar belli gelebilirim...30 u gibi istanbuldayim 6/7 EKIM kars a gidiyorum persembe gunu done cegim cumadan cikarsam izmir oncesi antalya yapip oradan tekrar izmire donerim belki ...anlayacaginiz yorgunluk cok ama bakalim kismetse yetismeye calisirim sizlere.. ;). Olcayto donuste vinc isini bitirelim derim ne dersin? Barbaros eger gelemezsem butun kardeslerime cok slm soyle ama bir sekilde yetismeye calisacagim...

red34' Alıntı:
BArbaros kardesim tsk ederim iyiyim sagolasin.. ;). Isler cok yogun kosturup duruyorum sorma...valla benim program kalabalik cocuklar belli gelebilirim...30 u gibi istanbuldayim 6/7 EKIM kars a gidiyorum persembe gunu done cegim cumadan cikarsam izmir oncesi antalya yapip oradan tekrar izmire donerim belki ...anlayacaginiz yorgunluk cok ama bakalim kismetse yetismeye calisirim sizlere.. ;). Olcayto donuste vinc isini bitirelim derim ne dersin? Barbaros eger gelemezsem butun kardeslerime cok Selam soyle ama bir sekilde yetismeye calisacagim...
Bülent abicim seni görmek özleyen bir kardeşin olarak çok mutlu eder ama yoğunluğunada saygı duyuyorum eğer gelemezsen 1 ay sonra sezon bitiyor ben sana geleceğim zaten zaten allah kolaylıklar versin ;D ;D ;D ;D ;D

Gel kardesim basimin ustunde yerinde var herzaman .. ;). Dedigim gibi araya sikistirabilirsem yaninizdayim zaten :D. Zaten bundan sonra 15 gun izmir 15 gun istanbuldayim... :D. Birde seyahatlerim baslarsa iste o zaman yandigimizin resmidir.. ;D yeniden Turkiye yi dolasmaya basliyacagim....ama. Sen gel ben bekliyorum muhakkak... ;)

Bakicam Kursatim .. ;). Birde su kars a gidip geleyim izmire antalya uzerinden gecerim artik.. ;D. Yol azicik uzayacak ama arkadaslarimiz icin katlanacagiz artik.. ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,796
Kaydolan Son Üyemiz
SemihK

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.