Selam olsun tüm gezginlere...Yolda biri var olarak gerçekleştirdiğim Bol virajlı kimi zaman karlı kimi zaman çamura batmış bir vaziyette gerçekleştirmiş olduğum bol maceralı gezimi sizlerle paylaşmak istiyorum Daha fazlası için Yolda biri var aşağıdaki linkte sayfamı ziyaret edebilirsiniz Şunu da belirtmeme izin verin sık sık gezilere kamplara gidiyorum ve bir çok forumda bildiklerimi paylaşmak bilmediklerimi öğrenmek çatısı altında paylaşımlarda bulunuyorum her sitede full içeriği paylaşmam pek olası olmadığından sizlerle ancak bazı fotoğraflar paylaşabiliyorum Tüm gezilerimde ''*'' işaretiyle belirttiğim alanlar bilgi maksatlıdır
Yolda biri var Pürenli Yaylası gezi linki Pürenli Yaylası
Aleykum Selam Çok teşekkür ederim güzel ve destekleyici yorumunuz için Ben bu aralar kış kampına odaklanmak istiyorum ve maalesef motosikletimin giremeyeceği yerler Niva ile karda kışta gitmenin çok eğlenceli olacağını düşünüyorum
O zamana kadar iyi olursam bende oraya yakın olan Kardüz Yaylasında kamp yapmak isterim Pürenli Yaylası ile ilgili olarak yiyecek temin edebileceğiniz bir yer yok bu bizim doğa severler için büyük bir artı,Orman işletme müdürlüğüne yakın bir yer araçlardan yola kesilmiş kütükler düşebiliyor Sizlere maceralı kamplar
O zamana kadar iyi olursam bende oraya yakın olan Kardüz Yaylasında kamp yapmak isterim Pürenli Yaylası ile ilgili olarak yiyecek temin edebileceğiniz bir yer yok bu bizim doğa severler için büyük bir artı,Orman işletme müdürlüğüne yakın bir yer araçlardan yola kesilmiş kütükler düşebiliyor Sizlere maceralı kamplar