Yunanistan Selanik Gezi Notlarım (04 Ocak 2012)

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ersanayaz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 40
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,399
Ynt: Yunanistan Selanik Gezi Notlarım (04 Ocak 2012)

Hesaplı bir gezi olmuş. Uluslararası ehliyet ve yeşil sigorta yapmadınız mı? Bunlar masrafların dışında mı?
 

Etiketler

Ynt: Yunanistan Selanik Gezi Notlarım (04 Ocak 2012)

sadece yediğim para 185 euro.
ayrıca sigortaya 63.30 euro.ehliyete 320 tl para harcadım.girişte özellikle ehliyeti soruyorlar.
 

Ynt: Yunanistan Selanik Gezi Notlarım (04 Ocak 2012)

arkadaşım vizeyi nasıl aldın detaylı anlatırmısın,evrak ne verdin bu arada
 

Ynt: Yunanistan Selanik Gezi Notlarım (04 Ocak 2012)

vizeyi aracı kurum aracılığı ile aldım ilkte single veriyolarmış.çok araştırırsanız özellikle hollanda ilkte çoklu multiple veriyormuş.330 tl vizeye para ödedim.kendiniz yapsanız 175tl sigorta dahil.
• İşverenden tanıtma ve izin belgesi (İlgili konsolosluğa hitaben ve şirketin imza sirkülerinde imza yetkisi olan kişi tarafindan).Antetli kağı olacak.biri en düst sola diğeri en alt sağa yazılıp hitaben dilekçe yazılacak.
• Şirketin imza sirküleri
• Vergi levhasının fotokopisi (vergi levhası zarar veya yeni tescil ise ; şirketin banka hesap cüzdan fotokopileri ve bilançosu)
• Yeni tarihli faaliyet belgesi (ticaret veya sanayi odası veya kayıtlı bulunan meslek birliğinden)
• Ticari sicil gazetesi fotokopisi
• Sigorta işe giriş bildirgesi, Uluslararası sağlık sigortası SSK giriş bildirgesi tekrar ve yeni işe giriş ise eski SSK işe giriş bildirgesi)
• 4 aylık sigorta bildirgesi
• Son üç aylık bordro
• Hizmet dökümü bu e devlet şifresiyle alınıyor.
• Hesap cüzdan fotokopisi
• Gayri menkul tapu fotokopisi araba ruhsatları da olur ben araba ruhsatlarını vermiştim.
• Kredi kartları fotokopisi
• Otel konfirmasyonu.booking.com dan alabilirsin.sanal kart kullan sonradan iptal edersen para çekemezler.
• Seyahat sigortası 15 günlük 10 euro.
 



Ynt: Yunanistan Selanik Gezi Notlarım (04 Ocak 2012)

Bu kadar şey ile uğraşacağıma kendi ülkemizde gezerim daha iyi.
 

Ynt: Yunanistan Selanik Gezi Notlarım (04 Ocak 2012)

herkesin kendi zevki. isteyen gider isteyen gitmez.bence sistemi sorgulamak yerine.insanın kendi kaderini kendi ailesini dedesini suçlasa daha iyi olur neden fakir geldik bu dünya'ya diye.türkiye'de olmak yerine africalı olarak da dünya'ya gelebilirdim buna da şükür ama gene açız her şeye rağmen.şunu bil ki ne kadar zengin hayatlar var biliyor musun?
 

Ynt: Yunanistan Selanik Gezi Notlarım (04 Ocak 2012)

SAyın Ersan;

Aşağıdaki cümlenizi anlamadım ben. Tanışma anlamında mı söylediniiz? Değişik bir saptama olmuş.

" bayan ortamına gelince bekar olduğum için bulamadım birilerini.ama gürcistan ermenistan olunca hemen bulunabiliyor.bir kaç gün daha kalsaydım rahat bulacağıma inanıyorum."
 


Ynt: Yunanistan Selanik Gezi Notlarım (04 Ocak 2012)

dahan önce italyadan almıştım schengen vizesini,bu kadar evrak vermemiştim

birde bekar birisi ,neden bayan bulamazmuş onu anlamadım
 



Ynt: Yunanistan Selanik Gezi Notlarım (04 Ocak 2012)

bayan bulamıyorum ve bulunmuyor nasıl işse olmuyor :'( :'( :'(
gürcistan da mekanları bildiğim için sorun olmuyor.ama sürekli gerçekten çok ama çok yalnızım.
YOK İMKANLARLA GİDİP GELDİM YURTDIŞINA BİR ÇOK İMKANSIZLIK ÇARESİZLİK BENİ İYİCE BUNALTIYOR.
 

Ynt: Yunanistan Selanik Gezi Notlarım (04 Ocak 2012)

şöyle bir kız olsa kim hayır diyebilir ki?
normalde sıkıntılarım olmasa maddi problemlerim olmasa güzel bir hayatım olsa buna kendimi sürekli ayırsam mutlaka bulurum.
kadersizlik,şansızlık ve tipsizlik de birleşince insan bulamıyor.
gerçi bulsam bile sonu yok ki çünkü cebimde yeterince para olmuyor.sıkıntı içindeyim.yok imkanlarımla birikmiş paralarımla yaptım bu geziyi 3-6 ay içinde para biriktirebilirsem tekrar başka bir avrupa ülkesine düşünüyorum.
bu forumdaki insanlar gezmeye gönül vermiş ve belirli bir kültür seviyesinde insanlar onun için kendimi daha güvende hissediyorum.ama başka irc mirc msn turu gibi yerlerde kimin ne olduğu belli değil.internette çok ama çok kötü insanlar var.

Ads?z.jpg
 

Ynt: Yunanistan Selanik Gezi Notlarım (04 Ocak 2012)

Sayin Ersan
Copcatan hatlarina bakin veya Tv lerde es bulma programlarida ise yarayabilir.
 

Ynt: Yunanistan Selanik Gezi Notlarım (04 Ocak 2012)

burada sorun kadın bulamamak değil.
sorun kadersel sorunlar canım abim.
KADER DENİLEN LANET BİR DURUM VAR.GERÇEKTEN CANIMI ÇOK YAKIYOR.
TÜM SORUN PSİKOLOJİMİ BOZAN TEK ŞEY ÇOK AZ PARAMIN OLMASI GELİRİMİN BEKLEDİĞİMDEN AZ GERÇEKLEŞMESİ.KISACASI SORUN KADIN DEĞİL.
 

Ynt: Yunanistan Selanik Gezi Notlarım (04 Ocak 2012)

ersanayaz' Alıntı:
burada sorun kadın bulamamak değil.
sorun kadersel sorunlar canım abim.
KADER DENİLEN LANET BİR DURUM VAR.GERÇEKTEN CANIMI ÇOK YAKIYOR.
TÜM SORUN PSİKOLOJİMİ BOZAN TEK ŞEY ÇOK AZ PARAMIN OLMASI GELİRİMİN BEKLEDİĞİMDEN AZ GERÇEKLEŞMESİ.KISACASI SORUN KADIN DEĞİL.

Allah kolaylik versin kardesim.
 



Ynt: Yunanistan Selanik Gezi Notlarım (04 Ocak 2012)

sana bir reçete yazıyım

sen yanlış istikametttesin, senin gideciğin TAYLAND PATTAYA,kesin git buraya boğazından kes git,buraya gidince psikolojin düzelecek normaleşeceksin,pattayada tip önemli değil ,az para ve erkek olman önemli,birr bara girdiğin zaman yüzlerce kız peşinde olucak
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

BENZER KONULAR



GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Mesajlar
1,531,826
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst