yani öyle bir yazmışsınki ;D sanki hesabı sen ödemişsin ... ;D geçmiş olsun demekle geçseydi gerçekten derdim
... haa üzüldümmü üzüldüm tabi böyle birşey yaşaması kötü olmuş , inşallah birdaha bu tarz can sıkan kazalar yaşanmaz ... bunuda yazmayacaktım aslında , benim dememle olmuyor ;D senden korktuğum için yazdım ...
öyle bir delikanlı centilmen varsa benide tanıştırın ;D ... toptan yemeğe götürecem onu geçelim kolay iş , birde biletlerinizi alacam buraya geleceksiniz ;D siz otobüs biletinide beğenmezsiniz şimdi , uçak bileti yollayayım en iyisi
...
haa unutmadan hiç güzel eğlenememişsiniz ;D özelden ilettiler bana sadece alp eğlendi yedi içti güldü diye ;D
hani dansöz ? hani çiğköfte ? hani rakı ? hani davul zurna ? ;D , gerçi zevkler tartışılmaz ama bulunduğunuz ortam bana göre değil , gelin sizi reinaya götüreyim ordan çıkalım çok güzel biryer biliyorum haftada bir urfa sıra gecesi yapılıyor ... HESAP BENDEN ... daha büyük delikanlılık yapmam için gerçekten deli olmam şart , bir paket sigara olmuş 5 lira ...