Zerrin Hanım İyileşiyor. O'nu 02.10.09 Cuma Günü Yemeğe Çıkarıyoruz :)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Alfonse Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 155
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 37,646
Ynt: Zerrin Hanım İyileşiyor. O'nu 02.10.09 Cuma Günü Yemeğe Çıkarıyoruz :smiley:

hsbasar' Alıntı:
Ben yazmıyorum bu konuya, çünkü çok kıskandım sizi.
Zerrincim tekrar geçmiş olsun. Hep sağlıklı ol, gülücüklerin eksik olmasın yüzünden.

Sedat abi,
Seni aramızda görmeyi çok isterdik....

Zerrin daha iyi ama, havanın serinlemesi hiç iyi gelmiyor ağrılarına. Maalesef ağrılarının 1 - 1.5 ay daha süreceği söyleniyor...

Sabırlar diliyorum...

Sağlıcakla...

Etiketler
Ynt: Zerrin Hanım İyileşiyor. O'nu 02.10.09 Cuma Günü Yemeğe Çıkarıyoruz :smiley:

NİVACI' Alıntı:
Zerrin çok iyi görünüyorsun.
Alp sana hiç dikkatli bakmamışım.
Baya yakışıklı çocuksun. Organizasyon süper olmuş tebrikler.

Burhan abi,
Organizasyon için tebrik etme lütfen, vallahi bi şey yapmadım, utanıyorum ;) Yer baktık Ferdane hanımla, karar verdik. Zerrin' in son kararını aldık. Sonrada elimizden geldiğince dostlara haber vermeye çalıştık. O kadar... ;)

"Yakışıklı" iltifatın için teşekkür ederim, ;D bunu İzmir' li kızlara da söyler misin ;D

;D pardon ;D

mirkan' Alıntı:
yani öyle bir yazmışsınki ;D sanki hesabı sen ödemişsin ... ;D geçmiş olsun demekle geçseydi gerçekten derdim :smiley: ... haa üzüldümmü üzüldüm tabi böyle birşey yaşaması kötü olmuş , inşallah birdaha bu tarz can sıkan kazalar yaşanmaz ... bunuda yazmayacaktım aslında , benim dememle olmuyor ;D senden korktuğum için yazdım ...
öyle bir delikanlı centilmen varsa benide tanıştırın ;D ... toptan yemeğe götürecem onu geçelim kolay iş , birde biletlerinizi alacam buraya geleceksiniz ;D siz otobüs biletinide beğenmezsiniz şimdi , uçak bileti yollayayım en iyisi :D ...

haa unutmadan hiç güzel eğlenememişsiniz ;D özelden ilettiler bana sadece alp eğlendi yedi içti güldü diye ;D
hani dansöz ? hani çiğköfte ? hani rakı ? hani davul zurna ? ;D , gerçi zevkler tartışılmaz ama bulunduğunuz ortam bana göre değil , gelin sizi reinaya götüreyim ordan çıkalım çok güzel biryer biliyorum haftada bir urfa sıra gecesi yapılıyor ... HESAP BENDEN ... daha büyük delikanlılık yapmam için gerçekten deli olmam şart , bir paket sigara olmuş 5 lira ...

;D ;D ;D

Ok, bu ayın 9' un da, Cuma günü Reina' dayım (yani Reina' dayız, kredi kartını ve bol nakit ile bahşiş için bozuk $ almayı unutma yanına) ;D

Diğer arkadaşlar ile konuştum, tek tek aradım ;) Hepsinin ne tesadüftürdür ki bi mazerti var ;D ... Gelemiyorlar ;) ;)

Neden özellikle Bu Cuma gecesi? ;D
7 Ekim Çarşamba gününün Hürriyet' inde 2. sayfada yazıyor ;D ;D ;D

Ya da arayıp sor Mirkan' cım Reina' ya, bu Cuma ne var diye.... ;D ;D Aklın tavana vurmazsa şaşarım ;D ;D
;D aramızda ;D

jadeit' Alıntı:
Arkadaşlar biraz geç oldu ama gerçekten acaip bir yoğunluk var hayatımda anlamadım gitti:smiley:
Geceyi düzenleyen Alp Bey ve Ferdane Hanım a teşekkürler. Uzun zamandır eğlenmediğim kadar eğlendim. Resimlerde çok güzel ellerinize sağlık.
Zerrincim de hergeçen gün daha iyiye gidiyor. Kıkırdağı ile anlaşma yaptı iyileşmesine 2 hafta kaldı:smiley:
Ankara Grubu Kamp Offroad etkinliklerini dört gözle bekliyoruz. Zerrinsiz olmaz:smiley:

Erken kalkmana üzüldük... Keşke kardeşinizde katılsaydı bize... O an aklıma gelmedi galiba, söylememişsem bunu kusura bakmayın lütfen....

İki hafta sonra Zerrin' in rahatsızlığından ötürü, kolay yollu, az off-road' lu bi piknik planımız var. Kardeşinizde lütfen....

Kolay gelsin...
Görüşmek Umuduyla...
Saygılar...

Bende de bi kaç görsel var.

Fotoğraf makinemin kablosunda bi sorun olduğu için yayınlamakta geciktim....

Aslında Konak içinden alınabilecek şahane kareler vardı. Çoğu oda, orjinaline uygun korunmuş.
Planlarımda dolaşıp fotoğraflamak vardı, eğlenceden fırsat bulup gruptan ayrılamadım ;D
Diğerleri bi dahaki yemekte..... ;)
Makinemde iyi bişey değil, bu konuda becerikli de bulmam kendini, olabilen bu... :smiley: :smiley: :smiley:

Boyacızade Konağından bi kaç kare...

92f65b4f.png

570eaa46.png

________________________________________________________________________________________
Giriş kapısı...

bf3355c1.png

0cd5c9f9.png

Giriş kapısındaki tabelalar...

535e34c1.png

4a8c67c1.png

cec123dc.png

Konak Bahçesine Giriş Koridoru...

1cd6c3e3.png

cce14c56.png

de03185f.png

Bahçe girişinde ki tanıtımlar; gazete ve dergi küpürleri....

4f15ac3e.png

b7f95bf7.png

5dcaea75.png

...Boyacızade Konağı girişi fotoları yukarıda...

:smiley: :smiley: ...Buda Zerrin hanım konağının girişi... :smiley: :smiley:

;D ;D ;D Ceranus Forumda Moderatör ;D ;D ;D
;D ;D ;D Apartman Yönetim Kurulunda Başkan ;D ;D ;D

:smiley: ;) ;) ;) Kültür ve Turizm Bakanlığını da görücez bu gidişle ;) ;) ;) :smiley:

ef34c9dd.png

Gelecekte,
Kültür ve Turizm Bakanımızın Zerrin Hanım olduğunu şöyle bi düşündüm... :smiley:
düşündüm... :smiley:
;) Güzel Bakan Oldu ;)
;) ;) ;)

d54791fa.png

Eeeeeee,
Bana da Bakan Baş danışmanlığı yakışır hani... ;)
;D ;D ;D Sayın Bakanım,
Bi kıyak yapta nemalanım ;D ;D ;D
;D ;) ;D ;) ;D

13eed1c9.png

d7d0099f.png

;) ;) ;) ;)

Atasözümüz var ya;

:smiley: ...At, Avrat, Silah... :smiley:

;D At ve Silah ;D

d27c460e.png

;D Avrat :smiley:pardon :smiley: Olmayınca bol Rakı ;D
;D Şehirde Rakı olunca hanımların çantasında biber gazı ;D
;D Beylerin cebinde illaki Sürmene Çakısı ;D

8139bb32.png

aeb8f305.jpg

:smiley: Ferdane hanım ve Murat bey sohbette :smiley:

bc169d13.png

531aa295.jpg

45321396.png

0a7e7f80.jpg

7eddcb90.png

Son kareye dikkat!

;D ;D Pişmiş Kelle Gibi Sırıtan Alfonse ;D ;D

:smiley: Bendeki son görsel :smiley:
;) :smiley: İnce sazlı video :smiley: ;)

th_312bc239.jpg
;D ;D ;D ;D

...Çok Güzel İnsanlarla, Çok Güzel Akşam....
...Yeniden Teşekkür ederim....

:smiley: ...Zerrin hanıma, yeniden kucaklar dolusu geçmişler olsun.... :smiley:

...Katılan arkadaşlarımızda daha bi çok görsel mevcut, sabırsızlıkla bekliyorum...

...Saygılarımla...
...Sevgiyle...
...Sağlıcakla...
...Neşeyle...
:smiley: :D ;D :smiley: :D ;D

Alfonse,nükteli yazılarla süslediğiniz resimler için teşekkürler...Kavga da olsa ,gerilim de olsa ;) güzel bir etkinlik adımı attığımızı düşünüyorum...Sırada Eren'e kızını gitme etkinliğimiz var ;) ....Şaka bir yana rahat bir etkinlik ortaklığı için teşekkürler...

ferdane gül' Alıntı:
Alfonse,nükteli yazılarla süslediğiniz resimler için teşekkürler...Kavga da olsa ,gerilim de olsa ;) güzel bir etkinlik adımı attığımızı düşünüyorum...Sırada Eren'e kızını gitme etkinliğimiz var ;) ....Şaka bir yana rahat bir etkinlik ortaklığı için teşekkürler...

Kavga kelimesini duyan da gerçek sanacak ;D ;D ;D
Hiç kavga etmedik, etmeyiz de, sağlam arkadaş olduk bizler ve biçoğumuz diye düşünüyorum.... Ne mutlu bizlere.... :smiley:
Bi yerde "Konağa girerken yaptığımız kavgalar.. v.s. " demiştim.... Külliyen latife yapmıştım, külliyen yalan söylemiştim ;D Vallahi, Billaahi, Tallahi...
(Bu konu içinde amma çok yalan söyledim arka arkaya, alışkanlık yapmasa bari ;D)

Eren' in bebeğine, hani kırk gün yaşı dolsun felan derler ya, ne zaman müsait olursa gidelim. Doğru zamanı sizler, potansiyel Anneler ;D, hanımlar daha iyi bilir :smiley: Karar verin zamana, ben uyarım her şekilde :smiley:

18' inde bi piknik planımız vardı netleşmemiş, netleşmeyecek ;D çünki yok ;D düşünceler iptal, belki bi sonraki hafta :smiley: :smiley:

Bu hafta sonu, Pazar sabahı gölbaşında brunch planlıyoruz, çok süper olacak..... ;D ;D ;D
Pazar gündüz, 15:00' e kadar felan program yapmayın derim.... ;)
Yarın netleşince buraya yazacağım... Sevgili Zerrin ile konuştuk, site formatına gereken bi toplanım olmadığı için konu tabiki açılmayacak. Bilgilendirme sadece Pm ve telefonla yapılacak.
Katılmayı isteyen güzel dostalara şimdiden duyurulur. Benimle veye Zerrin hanım ile bağlantıya geçilebilir.

Saygılar...
Sağlıklar...

Pazar günü,ayarlamaya çalışalım;başlık açılmasa da buradan duyurulabilir değil mi?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,031
Kayıtlı Üye Sayımız
166,775
Kaydolan Son Üyemiz
rouge7336

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR