Zerrin Hanım İyileşiyor. O'nu 02.10.09 Cuma Günü Yemeğe Çıkarıyoruz :)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Alfonse Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 155
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 37,729
Ynt: Zerrin Hanım İyileşiyor. O'nu 02.10.09 Cuma Günü Yemeğe Çıkarıyoruz :smiley:

Ferdane ve Alp e bu güzel gece için gerçekten çok teşekkür ederiz.Çok keyifli bir akşamdı.Yani bizmi Zerrine moral verdik yoksa Zerrin mi bize karıştı gibi biraz :smiley:Fotoğraflar içinde ayrıca teşekkürler.En kısa zamanda ve daha güzel vesilelerle biaraya gelmek dileğiyle..

Etiketler
Ynt: Zerrin Hanım İyileşiyor. O'nu 02.10.09 Cuma Günü Yemeğe Çıkarıyoruz :smiley:

Evet, Zerrin hanım kadar bize de moral oldu :D
Sohbet, muhabbet değişik bir ortam, ara sıra iyi gelir 8)
Gülmekten ve tebessümden yanaklarımız ağrıdı(ferdane) ;D

Ferdane Hanım ve Alp, bu güzel gece için ikinize de çok teşekkürler... Zerrin'in sayesinde yine güzel ve eğlenceli bir akşam geçirdik. O nedenle sana da çok teşekkürler Zerrin... :smiley:

Çok şey kaçırmışız :(

Zerrine acil şifalar diliyorum, hatta oldukça iyileşmiş gibi geldi bana.

gece döner dönmez mesaj atacaktım da başlığı bulamadım :D

ferdane hanım ve alp elinize sağlık çok güzel bir yemek oldu, çok teşekkürler uğraşılarınız için :smiley: zerrini de iyi gördük, bi kaç haftaya iyice iyileşir gibi hali :smiley:

Öncelikle Zerrin Hanıma geçmiş olsun dileklerimle başlayım. Son dönem pek aktif olamadım bayram öncesi bir tatsızlık yaşadık Alple zaman zaman bu olayı da konuşmuştuk aklımız pek yerinde değildi. Perşembe akşamı sağolsun Alp beni aradı ama yazıkki çok önceden verilmiş bir sözüm vardı çok istememe rağmen katılamadım bunun üzüntüsünü ve ezikliğini içimde yaşamaya devam edeceğim sanırım.

Ancak organizasyon gerçekten çok iyi olmuş ben bu Gezenbilir ekibini ciddiyetini birbirine bağlılığını çok seviyorum iyiki varsınız arkadaşlar

mirkan' Alıntı:
onu bunu bırakın :smiley: hesabı kim ödedi :D

a) Ufuk Ozkan

;D ;D ;D ;D ;D

Mirkan' cım canım kardeşim, müdürüm faysalım, Ankara kıskançlığından bir an sıyrılıp ;D hatta, Ankara jargonundaki kibarlığa uyup ;D
Önce geçmiş olsun dicen, sonra acil şifalar dilicen, sonra herkesi tebrik edicen, ne güzel eğlenmişsiniz, keşke sizin yanınızda olsaydım felan fişman, sepet efendim mepet efendim dicen, sonra sorcan soruyu ;D ;D ;D öyle bedava soru sorup cevap almak yok... ;D

Hesabı Ufuk abi ödedi, var mı bi diceeeeen ;D sende hepimizi İstanbul' çağır, biletlerimizi yolla, herkese rakılı balıklı fasıllı yemek ısmarla.... Delikanlılığını, centilmenliğini görelim...
;D ;D ;D ;D

Sevgiyle caNNım kardeşim......

ferdane gül' Alıntı:
Alp Beyin daha önce tanıdığı Salih Bey...
[attachment=1]

[attachment=2]

Biz görüşmeleri Konak şefi Alaatin bey' ile yaptık. O akşamın ilk çeyreğine kadar Salih beyin orada çalıştığını bilmiyordum...

Ben yıllar önce Ankara Kavaklıdere' de bi otelde çalışıyordum. Gündüzleri ön büroda, deskte takılıyordum, akşamları salonda sahne alıyordum ;D
Arabesk, uvertür, türkü, mürkü, potpuri, motpori, pop mop okuyordum.
Ortaya yanar döner karışık işte, ama konsomasyona çıkmazdım ;D ;D ;D pardon ;D ;D ;D
(bu okuma lafına çok gülerim, köşe yazısı mı bu, şarkı ;D)
(Kons ne demek felan diye ortalığı karıştırmayın, kırmızı ayakkabıyı yersiniz kafanıza ;D Şaka yaptık tadında bırakın ;D)

Eğlenenbilirlerin, Yiyenbilirlerin Servisiyle ilgilenen Salih bey' de aynı otelin restaurantında çalışıyordu. Aradan neredeyse 9 10 yıl geçti.
O yaşlanmış ;D ben hala aynı gençlikte laf aramızda ;D

;D Yıllar Sonra Bir Gece, Konak' ta karşılaştık ;D

Boyacızade Konağı işletmesine,

Araçlarımızın parkı ve güvenliği ile ilgiilenen Hakan kardeşimize,

Tüm personele,

Bahşiş alamayacaklarını anlayıp, hatta duymadığımı zannederek, kendi aralarında "abi bize buradan iş çıkmaz, gidelim" diye karar almalarına rağmen, masamızda 3 saat ;D aralıksız çalan Batı Anadolu' lu :smiley: saz ekibine,

Figo' nun, "bando mızıka garnizonundan asker arkadaşımdır, beni kırmaz, gelir" dediği, ama, Grand Cherookee' sinin immobilizer' i sakatlık çıkardığı için Sincan' dan gelemeyen ünlü, Ankara' lı Halk Türkücü' sü Oğuz Yılmaz efendi' ye ;D efendi' ye ;D efendi' ye ;D

ve de,

Özelikle Boyacızade Konağı şefi Alaattin beye, servis sorumlusu Salih abime binlerce teşekkürler....

Boyacızade çok şık, otantik, vintage bi mekan.... Artık gezenbiliri tanıyorlar, zaten tanımayan bi onlar eksikti ;D o da oldu... ;D
Biz de onları biliyoruz. Bundan sonraki benzer etkinliklerimizde de tavsiyemdir.....

Emeklerini esirgemeyen çalışanlara, bizlerden önce teşekkür etmek istedim....
Bilirsiniz, eğlencelerde, şu ya da bu sebepten oluşacak en ufak huzursuzluk tat kaçırır. Huzurumuza gösterdikleri itina çok çok önemliydi...

Saygılarımla...
Alp...

gezenbilir 2 ekim 2009 kale 040.jpg

gezenbilir 2 ekim 2009 kale 072.jpg

ceranus' Alıntı:
Çok değerli ve sevgili Gezenbilir dostlarım, bu harika organizasyona katılarak, bana muhteşem bir moral gecesi yaşattığınız için hepinize binlerce teşekkürler ediyorum ve bu güzel organizasyonu haızrlayarak hepimizi bir araya getiren Alp ve Ferdane'ye sizlerin huzurunda bir kere daha teşekkürler ediyorum, iyi ki varsınız :smiley:

Tüm geçmiş olsun dilekleriniz için ayrıca çok çok teşekkürler ediyorum :smiley:

İnanın şuan da kendimi o kadar iyi hissediyorum ki, sanki kaburgam ile yaptığım ''1 ayda iyileşeceksin'' anlaşması gerçekleşek gibi geliyor bana ;D Gezenbilir dostları benim için sihirli bir değnek gibi :smiley:

Zerrin, sen bunları yemeğin ertesi günü, Cumartesi saat 11' e doğru yazmışsın. Hemen sonra' da beni arayıp "Adrenalin' in açılışına gidelim, ben telefon için kolumu kullanamıyorum çok, diğer arkadaşlarada haber verir misin?" dedin....

Adrenalin açılışına da gittik, fotoğraflar var, onlarda eklenebilir, bekliyoruz....
Yankı beye yeni mağazası hayırlı olsun diyorum. Umarım başka mağazalarıda olur Ankara' da, umarım tanıdıklarımız işletir ;)

Açılıştan sonra rahat durmadık, gene Kale'ye gidelim, mantı yiyelim dedik. Bu sefer Ferdane hanımın dostlarının, belki 50 yıldır sahibi olarak, bizzat işlettikleri Ceritoğlu Konağı' na gittik. Hepimiz muhteşem mantı ve ballı cevizli gözleme yedi. Ben 2 tabak mantı yedim ;D ;D Üstüne de Frambuaz aromalı Niğde gazozu içtik ;D
"Gezenbilir Geleneksel Ankara Mantı Festivali ;D" fotolarını da bekliyoruz.

Kezban hanımı eşi Amir beye sağ salim ;D teslim ettik ;D
Zerrin' i, Ferdane ve Murat abiyle birlikte evine götürdük.
Murat abiyle lak lak ederek, Zerrin' i evine çıkaran Ferdane' yi bekledik, Ferdane indi. Bu sefer apartmanın önünde 3' lü sohbet başladı. Üst sokakta davullu, zurnalı, zılgıtlı düğün vardı, müzikli sohbet ediyorduk, ufak ufak titreyip, müziğe tempo tutuyorduk ki ;D
Kapı önü muhabbetimiz 45 dakika sürünce Zerrin saçını tepeden bağlayıp ;D aşağı indiverdi ;D
Bi de Oscar' a gittik, bi de ıhlamur içtik. Dağıldığımızda saat 24:00' dü ;D

Ufuk abi, Adrenalin' den sonra mantı yemeye gelmek istememiişti. "Olum :smiley: sizin muhabbetiniz 12' yi bulur" demişti. "Abi olurmu yav, 9.5 gibi ayrılırız" demiştim.
"Ufuk abi doğru söylemiş, 00:30 gibi dağıldık, demek ki biliyormuş. GeZeNbİLiRmiş ;D"

Cuma Gündüz ve akşam mütemediyen konuşmuştum ;D
Cumartesi sabah 5:30' da yattım. 9:30 uyanış, tek göz açık 11:30' a kadar yatış :smiley: yataktan çıkış. Hanımları toplayıp Adrenalin' e intikal :smiley: Cumartesi günüde mütemadiyen konuştum ;D
Pazar sabahı gene 5:30 gibi yattım. Saat 15:00' de Zerrin' in telefonuyla uyandım.... "YaTıYoRmUsUn SeN hALA" diyordu ;D
kalktım, gene bi çok kişiyi aradım, bu sefer dağlara, kayalara :smiley: vurmak istiyordum kendimi, olmadı. Kerem' e mangala gittim ;D Mütemadiyen, orda da gene konuştum. Foto moto yok ;D çenem sızlıyor ;D
Yani; Cuma öğlenden Pazar gecesi 11:00 kadar konuştum. Uykumda dahi konuşmuşumdur, eminim ;D

Sevgili Zerrin,
Neşe ve sevgi dolu bi hanım arkadaşımız "uğruna yemekler verilen..." diye " latifeli nüktedan iltfat :smiley: " yapmış sana..... ;D ;D
( :smiley: Açıkçası, bütün hanımlar, uğruna ceramonyler düzenlenmeye layıktır :smiley:)

Haketmesen uğraşılmazdı, :smiley: hadi hakeden biri değilsin diyelim :smiley: biri uğraştı organizasyon yaptı diyelim :smiley: kıytırık :smiley: birinin peşinden de bukadar kişi koşmazdı, kimse gelmezdi. Listeden fazlası toplandı. Sen değerlisin :smiley: Ondandır..... ;D
Teşekkürlerin çok çok nazik. Çabamız helal olsun. İyiki varsın. Geçmiş olsun.

Alfonse...

;D Bazenki :smiley: oturma düzenine göre caNNım masamız! ;D

* Kerim Alöç beyefendi - Gecemizin teknik dehası :smiley: Bilgi ve sevgi yumağı ;D
* Müdürüm faysalım, centilmenlikte en büyük isim :smiley: Emrah bey (focus) ve çatır çatır çatlatan şıklığı ile Sibel hanım :smiley:
* Fatih beyefendi ...junkieeee... çok yaşa neşeyle yaşa :smiley:
* Figo - Ankara Esnafının Gözbebeği Ömer beyefendi :smiley: ve Oğuz Yılmaz dicem, getiremedi Ömer ;D
* Mr. FlyingSurfer & Mrs. FlyingSurfer
(Senin ismini özellikle yazmadım Kerem ;D Sen nedenini benden iyi biliyorsun)
Pazar mangalın çok güzeldi, gene yak, gene yiyim ;D
* alo Alfonse buyrun benim ;D
* Wastieeeee.... sende çok çok yaşa caNNım Kerem beyefendi ;D
* " ZeRRiN ThE CeRaNuS " bütün kemik strüktürüm senin olsun dicem, bedenleri sana uymaz ;D
ve "elemeği göznuru, yaratıcılık harikası saç bandı fularının bandının çiçek bağalamasıı şeysi" ;D ile "bir tane daha yok ceketi" ;D
SüPeRsİn, MuHtEşEmSin, ÇoK GüZeLsİn, ÇoK ciDDiYim ;D ;D ;D
* Vedat bey (VEDAT75) ve Sayın eşleri Hacer hanım örnek alınacak mutlu birliktelikleriyle :smiley:
* Kezban Ganjevi hanımefendi ve muhteşem ışıltısı :smiley: ışıltısı :smiley: ışıltısı :smiley:
Amir beyefendiye selamlar, keşke şehirde olsaydı, bize katılabilseydi :smiley:
:smiley: تشکر ، سپاسگزاری :smiley:
* Meral hanımefendi ve bembeyaz sukunetlerle dolu güzelliği :smiley:
* Ferdane hanımefendi, gecenin apak ayışığı ve olgun gözleriyle bakan titiz objektifi :smiley:
* Murat beyefendi (VarHub) - Hanımların yanından ayrılamadığı, neşe kaynağı yüce insan :smiley:
* Kainat güzeli Necla hanımefendi ve ağırbaşlı edasının altına başarıyla gizlediği süPPerr ;D oynar elçırpar neşesi ;D
* Işıl hanımefendi (şekerşey06) ve karşımdaki akılalmaz, bakmaya kıyamadığım gözleri :smiley:
* Eren Ataç beyefendi - Başkent ekonomisinin medai iftaharı, inşallah vergi ve istihdam rekortmeni ;D
* Eren ve kardeşinin iyilik perisi misafirleri :smiley: GoT To Be BaD ;D
* Rock' ın net kulağı :smiley: çıtır yüreği hoplatan ama çıtırları umuruna takmayan :smiley: ermiş :smiley: Eren' in kardeşi "Hızlı The CooL CaN" :smiley:

Dop dolu,
Şık mı şık,
Güzel mi güzel,
Yakışıklı mı yakışıklı,
Keyifli mi keyifli,
Kaliteli mi kaliteli,
Neşeli mi neşeli,
"21 adet Gerçek İnsan Gibi Gerçek İnsan...." :smiley: :smiley: :smiley:

Umarım unuttuğum nitelik ve nicelik yoktur....

Sevgiyle, Neşeyle...

ferdane gül' Alıntı:
....................Alp Beye(güzel bir ekip çalışma arkadaşı olduğu için,nezaketi ve kibarlığı için)................

;D ;D ;D ;D

Teşekkür ederim de,
Abartmayalım lütfen,
Yaptığım yağcılığın ;D adı ne zaman nezaket ve kibarlık oldu.... ;D ;D ;D
Her konağa giriş ve çıkışta yaptığımız kavgaları unutmadığınıza adım kadar eminim ;D

Bu arada;
Adım neydi? :smiley:

Alfonso, alfonse, alfance, Alp, alponso, alponse, neyse.... ;D

Bu arada Ferdane hanım, beni de Urfa' ya götürmüyosun ya, alacağın olsun bi de aşkolsun ;D

Lütfeeeennnn ben de geliyimmmmm ;D

Vallahi göldeki zehirli balıklara bişey yapmıcam ;D ;D ;D ;D
Bi Urfa şalvarı bakcam, bide peynir alıp gelcem, o kadar ;D ;D

;D

discovery-V8' Alıntı:
Çok şey kaçırmışız :(

Zerrine acil şifalar diliyorum, hatta oldukça iyileşmiş gibi geldi bana.

Hiç bişeysi yok Yavuz abi ;D naz yapıyo..... ;D ;D ;D ;D

İki gün boyunca sokak sokak gezdi ;D düğün konvoyunun bile önünü kesti valla ;D

Heeeee :smiley:
Bi de,
Trafiği bozan tavuk kokan minübüslü bi çarıklıyı bile alaşşaa etti :smiley: bi söyledi adama, bi söyledi adama, öfffffff... Valla ben bu çenemle bile çekindim Zerrin' den ;D

;D pardon ;D

( ;D Okuyan herkesin anladığı ve tahmin ettiği gibi, yukarıda yazılanların benim yalanlarımdır ;D, hepsini ben yaptım ;D )

.com' Alıntı:
Öncelikle Zerrin Hanıma geçmiş olsun dileklerimle başlayım. Son dönem pek aktif olamadım bayram öncesi bir tatsızlık yaşadık Alple zaman zaman bu olayı da konuşmuştuk aklımız pek yerinde değildi. Perşembe akşamı sağolsun Alp beni aradı ama yazıkki çok önceden verilmiş bir sözüm vardı çok istememe rağmen katılamadım bunun üzüntüsünü ve ezikliğini içimde yaşamaya devam edeceğim sanırım.

Ancak organizasyon gerçekten çok iyi olmuş ben bu Gezenbilir ekibini ciddiyetini birbirine bağlılığını çok seviyorum iyiki varsınız arkadaşlar

".com" "Necmi" "www.eywah.biz"

Necmi abi,
Başına gelene inanki çok üzüldüm, resmen aksi bi tesadüf seninkisi....
Hiç aklımdan çıkmıyor... Allah düşman başına vermesin... Sizlere bişey olmamış ya, şükür...

Sen oldukça, arkadaşlar böyle kaliteli oldukça herzaman olur muhabbet....

:smiley: "DubluveDubluveDubluve.eywah.biz" derim, başka bişi demem :smiley:

Saygılar...

Alp kardeşim,sen çok yaşa emi :smiley: Diyecek tek laf bırakmamışsın.. Ama şunu tüm içtenliğimle söylüyorum,gece bu kadar neşe ve kahkaha dolu geçtiyse en büyük sebebi senin orada olmandır.. Hala sürmene çakısı olayı aklıma geldikçe gülüyorum ;D Sevgiyle kal..

FERDANE ve ALP coooook tesekkürler.harıka bır yemek oldu.samimi sıcak.ZERİN im çabuk iyiles ve daglarına saglıkla dön. gezenbılır ailesınde yeniyim .çok güzel insanlarla tanıstım. ALP renkli kişiliginle geceye renk kattın. en kısa zamanda güzel etkinliklerde görüşmek üzere arkadasllar.

daglar kızı ZERRİN lütfen çabuk iyileş.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,033
Kayıtlı Üye Sayımız
166,777
Kaydolan Son Üyemiz
utkuberks

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR