Zerrin Hanım İyileşiyor. O'nu 02.10.09 Cuma Günü Yemeğe Çıkarıyoruz :)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Alfonse Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 155
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 37,729
Ynt: Zerrin Hanım İyileşiyor. O'nu 02.10.09 Cuma Günü Yemeğe Çıkarıyoruz :smiley:

Çok değerli ve sevgili Gezenbilir dostlarım, bu harika organizasyona katılarak, bana muhteşem bir moral gecesi yaşattığınız için hepinize binlerce teşekkürler ediyorum ve bu güzel organizasyonu haızrlayarak hepimizi bir araya getiren Alp ve Ferdane'ye sizlerin huzurunda bir kere daha teşekkürler ediyorum, iyi ki varsınız :smiley:

Tüm geçmiş olsun dilekleriniz için ayrıca çok çok teşekkürler ediyorum :smiley:

İnanın şuan da kendimi o kadar iyi hissediyorum ki, sanki kaburgam ile yaptığım ''1 ayda iyileşeceksin'' anlaşması gerçekleşek gibi geliyor bana ;D Gezenbilir dostları benim için sihirli bir değnek gibi :smiley:

Etiketler
Ynt: Zerrin Hanım İyileşiyor. O'nu 02.10.09 Cuma Günü Yemeğe Çıkarıyoruz :smiley:

...

gezenbilir 2 ekim 2009 kale 035.jpg

gezenbilir 2 ekim 2009 kale 034.jpg

Resimlerde çok güzel görünüyorzunuz Zerrin Hanım :smiley:. Tekrardan çok çok geçmiş olsun :smiley:.

Zerrincim ,senin özverilerin ve desteklerin yanında bunun lafı bile olmaz;iyileş sonra ''Zerrin Hanım iyileşti ''başlığı ile etkinlik düzenleyelim......Ben başta sen olmak üzere Alp Beye(güzel bir ekip çalışma arkadaşı olduğu için,nezaketi ve kibarlığı için) , gelen arkadaşlara,Boyacızade Konağında bize yardımcı olan Alaaddin Beye teşekkür ederim...

Adı geçmişken Alaaddin Beyin resmini ekleyeyim...

gezenbilir 2 ekim 2009 kale 070.jpg

gezenbilir 2 ekim 2009 kale 072.jpg

Zerrin,bandın da senin gibi çok şık ve güzeldi ...(maşalllah ;) )

gezenbilir 2 ekim 2009 kale 045.jpg

gezenbilir 2 ekim 2009 kale 079.jpg

gezenbilir 2 ekim 2009 kale 086.jpg

gezenbilir 2 ekim 2009 kale 101.jpg

Koyu sohbetler,zaman zaman konağın balkonunda da devam etti...

gezenbilir 2 ekim 2009 kale 051.jpg

gezenbilir 2 ekim 2009 kale 050.jpg

Gece tam bitiyordu ki çorba uzatmasına gidildi...

gezenbilir 2 ekim 2009 kale 108.jpg

gezenbilir 2 ekim 2009 kale 107.jpg

Cuma gecesi ile ilgili özet resimler bu kadar,devamı gelecek ;) ...

gezenbilir 2 ekim 2009 kale 096.jpg

Zerrin Hanım, öncelikle tekrar tekar çok geçmiş olsun. Merak etme en geç 1 ay içerisinde "ööööf yeter be, kalkın offroad, mangal, kamp, trecking vs." diye bağıracaksın buralardan :D ;D

Dün akşamki organizasyon için yorulan, uğraşan ve düzenleyen Ferdane hanım ve Alp Bey'e de çok teşekkürler. Gerçekten hepimiz çok eğlendik.

Ferdane Hanım resimler içinde çok çok teşekkürler, ellerinize sağlık. Eeee devamı nerede bunların ;D

Not: Ferdane Hanım, Ankara "dalanbilir" ekibine katılacak müstakbel dalgıç adaylarını da görmek çok sevindiriciydi, hadi hayırlısı diyelim ;) :D ;D

Bu muhteşem geceyi hazırlayan ferdane hanım ve alp beye öncelikle çok teşekkürler.
Zerrin hanımı çok iyi gördüm maşallah. Dün geceden sonra hızlı bir şekilde iyileşip en kısa zamanda aramızda olacağına eminim.
Tatlı sohbetlerle zaman su gibi akıp geçti. Çorba faslına katılamadımız için üzgünüz. Gidenlere tekrar afiyet olsun.
Gezenbilir ankara ekibi olarak bu birlikteliğimizin daim olması ve zerrin hanıma geçmiş olsun dileklerimle katılan herkese tekrar teşekkür ediyorum.
Ferdane hanım fotoğraflar çok güzel ellerinize sağlık. Bendeki fotolarıda bir an önce yükleyeceğim.
Tekrar görüşmek üzere hoşçakalın...

Çok güzel bir yemekti. Zerrin ablacım tekrar geçmiş olsun, sabırsızlıkla bekliyoruz iyileşmeni. Kalk da tekrar dağa taşa vur bizi :smiley:

Eren abi çok sevindim, tebrik ediyorum :smiley: Adını ne koydunuz?

Bir de video çekmiştim cep telefonu ile, biraz kötü kalitesi ama idare eder :smiley:

th_zerrinabla_yemek.png

onu bunu bırakın :smiley: hesabı kim ödedi :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,033
Kayıtlı Üye Sayımız
166,777
Kaydolan Son Üyemiz
utkuberks

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR