Zerrin Hanım İyileşiyor. O'nu 02.10.09 Cuma Günü Yemeğe Çıkarıyoruz :)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Alfonse Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 155
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 37,729
Ynt: Zerrin Hanım İyileşiyor. O'nu 02.10.09 Cuma Günü Yemeğe Çıkarıyoruz :smiley:

ekiNoks' Alıntı:
Zerrin Hanıma benden de selamlar. Acil şifalar dileklerimi iletirseniz sevinirim :smiley:

(Ferdanem ve Alp, size diyorum :smiley: ;) )
Tabiii canım,memnuniyetle...

Etiketler
Ynt: Zerrin Hanım İyileşiyor. O'nu 02.10.09 Cuma Günü Yemeğe Çıkarıyoruz :smiley:

Ereeeeennnnnn-Ardaaaaaaaaaa Tebrikklleeerrrrrrrrrr..Gezenbilir nüfusu hızla artıyor,Kerimin bebek,Erenin bebek derken gezenbilir ailesi genişliyor arkadaşlar :D

--------------------------------------------------------------------------------
Katılım Listemiz:

1- Alfonse(Alfonse) (1 kişi)
2- Ferdane Gül(ferdane gül)(1 kişi)
3- Işıl Bayrak(şekerşey0606)
4- Ömer Günay(figo)
5- B. Emrah Biçer(focus)
6- Sibel Bağlı
7- Eren Atac(erenatac)
8- Necla Azçetin(jadeit)
9- Özcan - Gülen Baran
10- Kerem - Nil (kesinleşmedi)
11- Derya Yılmaz
12- Ozan Yurdakul (OzanYur) - İptal söz konusu
13- Kezban Amir Ganjavi İptal sözkonusu
14- Kerim Alöç (YazarGezerYolÇizer) - 1 kişi - Cuma günü netleşecek
15- Hacer & Vedat ATLAR (VEDAT75)( 2 Kişi)

ssbman' Alıntı:
,,Ben ne yazık ki bir yakınımın ameliyatı yüzünden gelemiyorum arkadaşlar . Ama çok eğleneceğinize eminin zira arkadaşlar gerçekten kaliteli güzel ve ortam olarak sıcak bir mekan seçmişler ben daha önce de birkaç defa gittim fasılı da hayli güzeldi gerçekten .

Hepinize iyi eğlenceler , Zerrin Hanıma canı gönülden acil şifalar diliyorum .

Bu arada Ereni ve Eşini kutlarım. Ufaklığın , Mutlu , Sağlıklı , bir Büyük adam olmasını dilerim :smiley:

Saygı ve Sevgilerimle
Barış

Barış,

caNNım kardeşim :smiley: Teşekkürler....

Özelde yazdığım gibi, yakınına çok çok geçmiş olsun. Neye ihtiyaç olursa başımızla beraber... Tel no.' ları mı biliyorsun.... :smiley:

Keşke katılabilseydin..... Kredilerini kullandın ;D Bir daha ki etkinliğe, katılıyorsun, kaçarın yok ;D

ekiNoks' Alıntı:
Zerrin Hanıma benden de selamlar. Acil şifalar dileklerimi iletirseniz sevinirim :smiley:

(Ferdanem ve Alp, size diyorum :smiley: ;) )

Aldık, kabul ettik, ileteceğiz, merak buyurmayınız, otobosa, teyyareye atlayıp geliniz efenim ;D

Zerrin geçmiş olsun , benim işler bu ara çok yoğun pazartesine kadar yetiştirmem gereken projeler var, Katılmayı isterim ama katılamazsam kusuruma bakmayın lütfen.

Eren baba olaman çok sevindim , Allah analı babalı büyütsün.

Selamlar

discovery-V8' Alıntı:
Zerrin geçmiş olsun , benim işler bu ara çok yoğun pazartesine kadar yetiştirmem gereken projeler var, Katılmayı isterim ama katılamazsam kusuruma bakmayın lütfen.

Selamlar
Sayın moderatörüm,katılamazsanız kusura bakmayız ama sizi gözlerimiz arar...Lütfen gelmeye çalısın....

ferdane gül' Alıntı:
Sayın moderatörüm,katılamazsanız kusura bakmayız ama sizi gözlerimiz arar...Lütfen gelmeye çalısın....

Ferdane bildiğin gibi değil hayat memat meselesi, çok bunalırda dırarı çıkayım bir kaç saatliğine dersem belki katılabilirim. Ama söz vermiyorum. ;D

discovery-V8' Alıntı:

Selamlar

Yavuz abi, gerçi telde konuştuk ama, buraya da yazayım.....

Bulunduğum ortamda olman bana çok keyif veriyor. Keşke aramızda olabilseydin. Dünya şekeri Duru' da gelseydi, çok çok çok hoş sohbet Eşinide görmek onur veriridi bize.

Ama işlerin, projelerin çok yoğun, anlattın bana, biliyorum. Kolaylıklar dilerim sana. Ülkemizin bu koşullarında peşinde koşulacak iş şanstır, vallahi billahi nimettir. Cosmoz çalıştığın projeyi altın etsin ;D ;D ;D

Bu etkinlikte kalanları çekme derdinde olmayacaktı ;D ;D ;D Neyse, bi dahaki sefere..... ;D

discovery-V8' Alıntı:
Ferdane bildiğin gibi değil hayat memat meselesi, çok bunalırda dırarı çıkayım bir kaç saatliğine dersem belki katılabilirim. Ama söz vermiyorum. ;D

Ne yani, şimdi Yavuz abi bunalsın da yüzünü görelim diye mi yüce Cozmos' dan arzda bulunacağız ;D ;D ;D ;D

Kesinlikle kesin olmamakla beraber :smiley: :smiley: yeni iyileşmiş hastamızda var, yemek sonrasında aşağıdaki Bar-ı Diyarda kurt dökme fikri de söz konusu. Her durumda bekleriz efenim.... ;D Dökülmesi gereken kurt varsa, getiriniz, tekilaya atarız ;D Sonra ShUt..... ;D

Alfonse' Alıntı:
Yavuz abi, gerçi telde konuştuk ama, buraya da yazayım.....

Bulunduğum ortamda olman bana çok keyif veriyor. Keşke aramızda olabilseydin. Dünya şekeri Duru' da gelseydi, çok çok çok hoş sohbet Eşinide görmek onur veriridi bize.

Ama işlerin, projelerin çok yoğun, anlattın bana, biliyorum. Kolaylıklar dilerim sana. Ülkemizin bu koşullarında peşinde koşulacak iş şanstır, vallahi billahi nimettir. Cosmoz çalıştığın projeyi altın etsin ;D ;D ;D

Bu etkinlikte kalanları çekme derdinde olmayacaktı ;D ;D ;D Neyse, bi dahaki sefere..... ;D

Teşekkür ederim Alp iyi dileklerine, kısmet diyelim, gün gelsin duruma bakarız.

Selamlar

discovery-V8' Alıntı:
Teşekkür ederim Alp iyi dileklerine, kısmet diyelim, gün gelsin duruma bakarız.

Selamlar

Eyvallah güzel insan, doğru adam, adam gibi adam......

--------------------------------------------------------------------------------
Katılım Listemiz:

1- Alfonse(Alfonse) (1 kişi)
2- Ferdane Gül(ferdane gül)(1 kişi)
3- Işıl Bayrak(şekerşey0606)
4- Ömer Günay(figo)
5- B. Emrah Biçer(focus)
6- Sibel Bağlı
7- Eren Atac(erenatac)
8- Necla Azçetin(jadeit)
9- Özcan - Gülen Baran
10- Kerem - Nil (kesinleşmedi)
11- Derya Yılmaz
12- Ozan Yurdakul (OzanYur) - İptal söz konusu
13- Kezban Amir Ganjavi İptal sözkonusu
14- Kerim Alöç (YazarGezerYolÇizer) - 1 kişi - Cuma günü netleşecek
15- Hacer & Vedat ATLAR (VEDAT75)( 2 Kişi)
16- Kerem (wastiee) - 1 kişi

Eren tebrikler Allah analı babalı büyütsün :D

Keremmmmm,

Çok sevindim, ben de seni arayacaktım yarın.....

Alfonse' Alıntı:
Keremmmmm,

Çok sevindim, ben de seni arayacaktım yarın.....
pek siteyi takip edemedim bu aralar; geçen özel mesajından haberim oldu da cevap yazma sayfasını açamadım bir türlü, sonra da unuttum ertesi güne :D neyse ki gördüm bugün :D

wastiee' Alıntı:
pek siteyi takip edemedim bu aralar; geçen özel mesajından haberim oldu da cevap yazma sayfasını açamadım bir türlü, sonra da unuttum ertesi güne :D neyse ki gördüm bugün :D

Arayacaktım ben seni zaten.....

Sensiz tadı tuzu olmazdı ki :smiley: :smiley: :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,033
Kayıtlı Üye Sayımız
166,777
Kaydolan Son Üyemiz
utkuberks

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR